Üdv! Hol tudok beszerezni küllőt anyával együtt? (Jó lenne darabra, nem kompletten) szét lett fűzve a kerekem és 4db beleszakadt az anyába... Universalba van szerintetek? Esetleg Fehér Gézánál?
Heló!
Most kezdem a motorozást szóval ha olyat kérdezek ne nézzetek hülyének.:)
Az első kérdésem az ,hogy egy páncél alatt érdemes-e gerincvédő protektort használni?
A máik pedig az ,hogy egy motorvásárlásnál mik azok a fő szempontok amiket a legjobban nézni és kérdezni kell?
Előre is köszi.
Hát Látnom kellene és ami megtetszik azt megvenném... Most nem kell semmi mert jó a motor meg tök jó minden rajta de ha van valami ami azon jobb azt megvenném... érted....
Nekem tavalyi beszerzésből maradt még 1 db kenda triál gumim 2.75-21-es méretben. A gumi zsír új. Ára 6900ft + kb 2000 ft postaköltség.
A gumi Nyíregyházán személyesen is átvehető.
Én is ilyet használok a teremcrosson. Az enyém már 4 tc-t megjárt, és bátran merem ajánlani.
Sajnos csak egy darab van, ezért aki gyorsabban jelentkezik, annak tudom odaadni.
ott a helyszínen is szokott néha árulni 1-2 ember,inkább a szlovákok...,de ha az késő akkor menj el egy salakmotor pályára és kérj ott valakitől 1-2 alig használt gumit,mert ők is gyorsan cserélgetik,de egy olyan még pont jó neked a TC-re...
vagy marad az új!
Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!