Ha dadog az szerintem nem sok benzin, olyankor inkább megtorpan egy marhanagyot de utána forog. Gyertyán kívül gyújtásod többi részét nem nézted? Nekem pl a gyertyapipa közepe elégett múltkor és magas fordulaton volt egy pont ahol nem forgott tovább... új pipa és máris pörgött rendesen. A másik tippem még a power szelep (akadozás, mechanika, működés)
Mivel a szívem a crossmotorokhoz húz, ide is beteszem:
Ha valaki szeretne egyedi képet a motorjáról, kedvenc versenyzőjéről vagy van olyan saját képe amit ilyen módon szeretne viszont látni a szobája falán vagy mittudomén....
Szóval égetett képeket kezdtem csinálni, reménykedve, hogy egy kis plusz bevételem lesz ezekben az ínséges időkben :-). Adatlapomnál a hirdetések alatt megtaláljátok.
Motorvásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy 2009 évjáratból - Kawasaki kxf 250, Ktm sxf 250, Honda Crf 250
motorok közül melyik lenne a legjobb választás?
Újszílváson olyan a pálya mint a beton szinte a csak a szél jár rajta sajna multhéten kint voltunk nem érte meg kifizetni a pályát így úgy döntöttünk marad a puha karbantartott és jól motorozható nyársapát hacsak az újszilvásit meg nem csinálják am mikor beszélsz velük ?
köszi!
http://youtu.be/w2lpPEEcuAA :))
Ha valaki szeretne egyedi képet a motorjáról, kedvenc versenyzőjéről vagy van olyan saját képe amit ilyen módon szeretne viszont látni a szobája falán vagy mittudomén....
Szóval égetett képeket kezdtem csinálni, reménykedve, hogy egy kis plusz bevételem lesz ezekben az ínséges időkben :-). Adatlapomnál a hirdetések alatt megtaláljátok.
kérem jelezze!
Nekem van raktáron! Adatlap!
Motorvásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy 2009 évjáratból - Kawasaki kxf 250, Ktm sxf 250, Honda Crf 250
motorok közül melyik lenne a legjobb választás?