Olajcserével se lettem kész, üzemóramérőt kétoldalú ragasztó nélkül tettem fel, elsőfékbetét-cserét elhalasztottam, ma kórházba is kellett mennem látogatni, havat lapátoltam, MA SEMMI SEM JÖN ÖSSZE
Fax kivan. Holnap se tudok dolgomra menni...ehh.
Holnap reggel összerakom a motort, és déltől kimegyek a hóba baromkodni, mert ha a heti egy motorozás is elmarad, én ...
(bár ma az udvaron "motormelegítés" címén randalíroztam egy jót)
gagyi, de, na nincs kedvem telepitgetni se meg am is izgi ez is, 3.pályától tovább nem jutok
visszaigazoltam!
zsir az a videó gecc..az mxonlinos...csajok buli...fuhuhúúú
ámerikááás
Jól bírta, mig nem szakítottam szana szíjje 1.ruhám. Gondolkodtam eladom vagy elajándékozom de már csak azért sem, a naci az enduros tehát értem az alatt hogy nem olyan cicanacis hanem bő a szára.
de a kesztyü az nem nagy cucc, de a fly sem mind a 2-őt elhsználtam, de lehet az Én kezem más most rókát nyúzok
A mez is jó
Olajcserével se lettem kész, üzemóramérőt kétoldalú ragasztó nélkül tettem fel, elsőfékbetét-cserét elhalasztottam, ma kórházba is kellett mennem látogatni, havat lapátoltam, MA SEMMI SEM JÖN ÖSSZE
Fax kivan. Holnap se tudok dolgomra menni...ehh.
Holnap reggel összerakom a motort, és déltől kimegyek a hóba baromkodni, mert ha a heti egy motorozás is elmarad, én ...
(bár ma az udvaron "motormelegítés" címén randalíroztam egy jót)
Addig nyaljuk 1más seggét, míg bele nem fuladunk a szarba!
Na csak viccelek
visszaigazoltam!
zsir az a videó gecc..az mxonlinos...csajok buli...fuhuhúúú
ámerikááás
olyasmi mint régen az elasto mania,kár h nem lehet megfordulni
Jól bírta, mig nem szakítottam szana szíjje 1.ruhám. Gondolkodtam eladom vagy elajándékozom de már csak azért sem, a naci az enduros tehát értem az alatt hogy nem olyan cicanacis hanem bő a szára.
de a kesztyü az nem nagy cucc, de a fly sem mind a 2-őt elhsználtam, de lehet az Én kezem más most rókát nyúzok
A mez is jó
am valami komoly mx,vs atv reflex vagy nem tom it torrentet dobhatna be valaki
Az acerbis ruha hogy bírja?