a 150sx az másnak is okozott meglepetést,de ott perkálni kellett,mert a segégváz bánta,szerencsére nem én voltam, am is ez 2008októbere volt,alig tudtam motorozni,beszarás jelző villogott
nem az egy másik alkalommal volt,akkor ti is ott voltatok..hát nem emlékszel,ott szaladgáltam, be voltam szarva,hogy akkor eltört a kezem vagy nem...
chopperktm
http://www.sportmotor.hu/motor...
ez is ott készült a tesztnapon! (akkor még gyengén mentünk ne azt nézzétek sose senki nem kamerázott,egyedül nekem és haveromnak vannak publikált videóim,plussz talán egy ember tett fel videót... Káros nik néven
Én azért erőltetném Seresét,ha nem lenne a közepén az a sok folyadék,mert nagyobb,jobb a talaj valamivel és a mérete miatt lassabban megy tönkre-tovább használható,mint a kicsi,amin elég 1 nap 10 motor és off.
mikor meg volt csinálva pazony,geci jó volt! fórumról nem 1-3 ember jelezte felém,hogy eljönnének egyszer,sajnos erre már késöbb nem vol t lehetőség! debrecent is kérdezték már többen,hogy hol van az a pálya,de 65km-ről jönnének oda is! szóval ember és motoros van,terület is van,akarat is, már csak egy normális gépes kell aki olcsóbban megcsinálja legalább 3hetente a pályát! Kléman jani nagyon jól kezelte a manitout,és még olcsóbb is lett pedig ő 40perces távolságból jött...azt is kifizettük...
lesz itt valami én úgy hiszem,tavasszal beindul a gépezet!
ez mi kemény videó még nem is láttam.
Ezekkel a pályákkal nem lehet betelni.
1.20nál katonásan szállt le a motorról nem mondom.A befutónál meg megértettem hogy miért a videó (377 :)
szegény akkor jól kirázta a fejéből a motorozást
chopperktm
Azt hiszem a karácsony és az évvége nem kedvez az eladásnak
UI: Ha valakinek kell számla vagy el kell költeni egy csomó pézt így évvégén, ott a motorom, drágíthatunk rajta
ezen a napon ugrott a nyakadba Tomi?
http://youtu.be/XWSYTaPpLfQ
ez is ott készült a tesztnapon! (akkor még gyengén mentünk ne azt nézzétek sose senki nem kamerázott,egyedül nekem és haveromnak vannak publikált videóim,plussz talán egy ember tett fel videót... Káros nik néven
a tesztnapon készült képek vannak itt
ennek 2 éve
bár a pályáról nem sok látszik
nem is tűnik innen vészesnek, de 4. teligázas perec...
lesz itt valami én úgy hiszem,tavasszal beindul a gépezet!
Ezekkel a pályákkal nem lehet betelni.
1.20nál katonásan szállt le a motorról nem mondom.A befutónál meg megértettem hogy miért a videó (377 :)
Na, lépek haza, tartsátok a tüzet!