Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok! Hú de kicsi a világ
köszi,elvileg egy cimbi intéz Tőled 1-2 dolgot,ha minden igaz nemsokára postázol nyíregyre,abban lesz nekem is.Neki kellene amúgy ez a matricaszett.
akkor szegény yami kapni fog,mert nekem 10et ígért majd biztos odaadom a felét neked...
Neked amúgy minek neked is van
Szia!

Ha bármi kell jó áron! Adatlapomon elérsz!
nana én egyszer akkor is elmegyek arra a környékre...jöhetsz velem de akkor te már csak 5kört mész keme motorjával...másik 5 az enyém
hát ez bizony felelőtlen ígérgetés volt
pfhú
Ez az egész história olyan vérfagyasztó.Nem hiszem el,hogy egy ilyen csapás nem prognosztizálható.
Kitartást és sok erőt Nektek környékbelieknek!
Elegánsabb nevén valóban orchidea-féle, póriasabban a "kosborfélék"-hez tartozik. Nyertél 10 ingyen kört bármelyik krosszpályán, Dabas 50km-es körzetében a motorommal
Valami orchideára tippeltem volna, ezek szerint mit nyertem?
Pályára nem jött be ,mert feljebb van,de töle 10m-re már ott van az iszap,és a tulaj már el költözött,és nem is megy vissza soha velem együtt.Nekünk ház mindenestül,meg kocsiink is odavesztek,motorom meg pont nem volt hál isten,igaz e miatt nem is tudom mikor lessz!
Szarvasbangó, csak itt terem a környéken, sehol máshol.
az meg milyen virág?
bizony ám... még menne is a Yamahámhoz
igazad van amúgy
nekem most ez tetszik.Ha Gery nem öltöztette volna fel ilyen szépen Szörnyellát,akkor ilyen ruhát kapna
Nem hiszem, hogy az én hobbimotorozgatásomat szponzorálná, de egy versenyzőt nem dobnának ki. Viszont az nem igazi biznisz, mert a város nem egy profitorientált cég. Kinek mi haszna abból, hogy országszerte azt nézzék, hogy én hol lakom. Az Univer nyilván más eset az Erős Pistás design-al.
bazz 'oszt meglenne a matricaszett ingyen
mekkora 5let
még meg is oldható a címeres téma:D bemész a polgihoz,azt elmondod neki hogy szponzoráljon téged,te meg viseled a város címerét
Ha engem kérdezel, a Monster már eléggé elcsépelt, kispolgári tucat. Én százszor inkább feltennék egy Erős Pistás, vagy rovásírásos vagy MÁRKA üdítős szettet. Vagy ahol lakom, annak a városnak, megyének a címeréből dizájnolt cuccot.
így van ez.
mondjuk szó se róla,jó ízlése van
Hát, ahogy nőnek az igények, nőnek az árak és csökken a kínálat.
PONT ilyen kellene neki
Jaaa, azt hittem, hogy elég, ha monsteres és kawa 450, nem gondoltam, hogy PONT ilyen kell