Elegánsabb nevén valóban orchidea-féle, póriasabban a "kosborfélék"-hez tartozik. Nyertél 10 ingyen kört bármelyik krosszpályán, Dabas 50km-es körzetében a motorommal
Pályára nem jött be ,mert feljebb van,de töle 10m-re már ott van az iszap,és a tulaj már el költözött,és nem is megy vissza soha velem együtt.Nekünk ház mindenestül,meg kocsiink is odavesztek,motorom meg pont nem volt hál isten,igaz e miatt nem is tudom mikor lessz!
Nem hiszem, hogy az én hobbimotorozgatásomat szponzorálná, de egy versenyzőt nem dobnának ki. Viszont az nem igazi biznisz, mert a város nem egy profitorientált cég. Kinek mi haszna abból, hogy országszerte azt nézzék, hogy én hol lakom. Az Univer nyilván más eset az Erős Pistás design-al.
Ha engem kérdezel, a Monster már eléggé elcsépelt, kispolgári tucat. Én százszor inkább feltennék egy Erős Pistás, vagy rovásírásos vagy MÁRKA üdítős szettet. Vagy ahol lakom, annak a városnak, megyének a címeréből dizájnolt cuccot.
Neked amúgy minek neked is van
Ha bármi kell jó áron! Adatlapomon elérsz!
Ez az egész história olyan vérfagyasztó.Nem hiszem el,hogy egy ilyen csapás nem prognosztizálható.
Kitartást és sok erőt Nektek környékbelieknek!
nekem most ez tetszik.Ha Gery nem öltöztette volna fel ilyen szépen Szörnyellát,akkor ilyen ruhát kapna
mondjuk szó se róla,jó ízlése van