jaj ne is mondd
remélem így már fasza lesz mert a csavarok fejét nagyon nyomogatta a csizma.
Gyorsuljál is,mert akkor fogsz tudni húzni
jaj minnyá kimegyek és berúgom ballal a Szörnyellát :D
haladjál is felépüléssel!am a legutóbbi motorzások alkalmával már féltem tőled...gyorsulsz mint az állat! most picit pihensz,gyógyulsz,addig én megint gyorsabb leszek,aztán atavasszal meg majd jókat meccselünk! legalábbis remélem!
vájá mán én is mennék,remélem a lábam hamar újra szolgálatba áll
hétfőn szednek varratot,ma má havat lapátoltam az injekció útán desszertként
tegnapi torna után izomlázzal
200 mire gondoltál?Ezer forint?
Akörül 4t-t csak régi léghűtéseseket kapsz.Azokba belemászni ha kell megint csak nem olcsó.
Inkább vegyél egy 125 2T-t.Árban is,meg élvezetben is jobban jársz mint az ebben az árkategóriában kapható tohonya dög 4T-kkel.
Pár év aszfaltozás után úgy döntöttem, hogy ideje lenne kipróbálni, milyen úttalan utakon járni. Milyen gépet ajánlanátok egy újoncnak? Kb 200 körüli gépre gondoltam, 125-250 közti ccm-el. amit mondjuk nem adok el egy-két év múlva. De a tapasztaltabbakat kérdezném, hogy 2T-4T nagyobb kisebb köbcenti közül mit ajánlanának?
Köszi előre is a válaszokat :)
megjöttem hóseprésből,aztán a garázsban csak beindítottam a kis hangszerem
gyári lánckerék,lánc van még rajta,ahogy a gumik is azok még meg már
remélem így már fasza lesz mert a csavarok fejét nagyon nyomogatta a csizma.
Gyorsuljál is,mert akkor fogsz tudni húzni
jaj minnyá kimegyek és berúgom ballal a Szörnyellát :D
hétfőn szednek varratot,ma má havat lapátoltam az injekció útán desszertként
tegnapi torna után izomlázzal
a 09est
Akörül 4t-t csak régi léghűtéseseket kapsz.Azokba belemászni ha kell megint csak nem olcsó.
Inkább vegyél egy 125 2T-t.Árban is,meg élvezetben is jobban jársz mint az ebben az árkategóriában kapható tohonya dög 4T-kkel.
Pár év aszfaltozás után úgy döntöttem, hogy ideje lenne kipróbálni, milyen úttalan utakon járni. Milyen gépet ajánlanátok egy újoncnak? Kb 200 körüli gépre gondoltam, 125-250 közti ccm-el. amit mondjuk nem adok el egy-két év múlva. De a tapasztaltabbakat kérdezném, hogy 2T-4T nagyobb kisebb köbcenti közül mit ajánlanának?
Köszi előre is a válaszokat :)
matrica lesz gyorsan?
haver MA is hívott
milyen volt? nem volt fagyott a talaj?