Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a facebook oldalt csak az fogja látni, aki reggelt oda..
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ KARÁCSONYI ALKATRÉSZ/KIEGÉSZÍTŐ VÁSÁR!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR CUCCOK!
megnézzük majd!
akkor nyugszok remélem is hogy nem lesz gondod vele!
hali
Rá kéne nézni, hogy a schuber-tű hanyadik rovátkában van.
annak úgy semmi baja,neszarjá
Üdv "Gecsa"!
Nekem is ezt csinálta a Yami! Télen, nagy hidegben jött elő, esetleg nézd meg van-e megfelelő kuplungholtjáték, az is okozhatja.
Ja, eddig jól szuperál a kátéjem, igaz csak egyszer mentem vele.
am azt észleltem,hogy ha elveszem a gázt akkor 1-2 másodperc késéssel esik vissza teljesen az alapjáratra a fordulat...lehet a hideg miatt,vagy csak el tekergettem az alapjárat állító csavart?mármint olyan mintha rajta lenne azsivató 1-2 másodpercig aztán esik le teljesen alapjáratra... érthető ez igy?
az én faterom már nem vigyorog mert neki 3 van
látom nem bírsz magaddal nagyon csikol a 4t!

jó drága céklaszeletelőtök van
fater kint vigyorgott,hogy van egy nem normális fia ...szomszéd kertjébe is mentem..az meg épp utána jött a kutyának adni,de mikor meglátta a kertet... ki is fordult belőle! de jó a viszony szal nem szól semmit...végülis ami részünkben is az ő céklája volt...aprítottam még azt is amit ott hagytak
úgy!
b@szd szét fiam a kertet!
kimentem...de gopro nem bírta a hideget
Mondjuk ha tényleg nem tudnál,csak 2-3alkalommal motorozni lehet jobban jártál így.
Adél is biztosan megbékél jobb lesz a 250 meglátod.Remélem inkább előbb,mint utóbb de itt lesz hamar az ideje annak is!
úgy alakult hogy elment! Adél most se akarta!persze sajnálom én is!Szarvasra vitték de a srác nem is tökölt vele sokat! pedig egy vasat se engedtem a 700bol mondtam nekik ha alkudozni akartok el se induljatok! ránézett beinditottam ki se próbálta! szeretnék venni majd egy újat de szerintem addig el fog telni 1 -1.5év(hátha nem) megint valami visszamaradt 2009-2010 de adigra lehet a 11is de már csak kx250f lessz az tuti!
mi van báttya? csak nem eladtátok? hm... Adél pedig nagyon nem akarta engedni még a nyáron! mi lesz így férfi!?
ezt hogy érted?
eladtad?
Nem volt időm kipróbálni, rárúgtam, villogott a homokóra, aztán ennyi, indulni kellett a kórházba.
De biztos jó, kössz, hogy felfrissítetted a tufa agyam.
Én is beindítottam ma a kawát! de utoljára!
legalább számol a cucc?
Nekik sincs mű köröm
Huhh, ez első csajról nekem is van Még egy műköröm sincs. Istennő
ez a szett van készleten.
hétfőn megy a postára...