Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha Tamáson meg rajtam,tesómon múlna már Ti is mentetek volna rajta annyira jó lenne,Sanya is itt edzett volna TC-re
akkor szokásomhoz híven egy video is kell....

Unadilla
nem csak az volt azzal a baj.Tervezett a rajtgépre egy árat,duplaannyi lett,elég sokban voltak a pályabírók,mentők,kupák.Ő azt hitte ez vissza jön,ami így is lett volna,ha nem pont egy ob -vagy mi volt akkor-idejére tette volna.
Több nevező lett volna és ha kicsit jobban hirdeti, számottevően több néző is lett volna,mert amúgy minden adott volt.
Gabaly jövőre crossozni akar keményen,úgyhogy ő is mellettünk állna hidd el.
hozzánk hozhatod akármikor
Felpörgettük.
De a végén még lesz pályátok!
ez a motocross topik kb fél éve nem volt ilyen aktiv mint az elmúlt napokban
am meg én a hátamra veszem azt a rajtgépet és az ösvényen átviszem turára poton 10ezerért! :D
jó volt a pazonyi keletkupa pár éve...csak akkor nem volt mivel locsolni,mindenki a porra volt mérges,meg Jani bára...most a locsolással nem lenne gond
az a baj! hogy te meg én meg aki ilyen fejjel gondolkozik azt kurvára nem fogják dijjazni többen is... mert mi szerintem kicsit túlságosan is naivan gondoljuk a témát...Gabalyék egyből hülyének néznének mindket,hogy azt hisszük ennyire egyszerű lenne...de meg kell próbálni és pofára kell őket ejteni! én 50km-ről eljárnék oda mert tetszik tura is! és ha még pazonnyal is lehetne valamit kezdeni akkor meg pláne..mert szombaton benthagynám valahol amotort,vasárnap meg másik pályán veretés után meg hazavinném !
tudod mi jó még a Jani bá pályájában?hogy ott a rajtgép is,vagyis azon még versenyt is lehetne rendezni...
Hova gondolok én.
Mindjárt arra ébredek hogy beleér a kezem a bilibe
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem. Légszűrő szivacsot keresek, olyat ami táblásan lehet kapni, de vmi spéci anyagút. Gondoltam hátha van olyan anyagú ami megfelel a cross gépeknek is, mert már sajna megjártam a malossi szivaccsal ( mostam meg olajoztam hetente )
Ha gyártót tudnátok mondani vagy linket adni , az nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm.
az tavalyelőtt óta van kint,amikor debreceni autocrossosok vették bérbe a pályát és rendeztek is versenyt,quadosoknak is short track versenyt.Na az is jó volt csak nem motor
Ktmesek többen is vannak.Átlag 4,tehát vannak ők vagy 5-6an!
Ja szimpatikus volt a polgi is ezért mondom hogy ha rajta múlna biztos nem lenne akadály.Mikor összeverődünk,akkor kéne együtt megbeszélni hogy hogy lenne jó,ki mit vállal,ki mennyit fizetne,abból mit tudnánk csinálni stb
check...jöhet....lehet 15km is...
Na, végre valami elindult! Csináljatok valamit!
páldának okán ők is! mennyien is vannak ők együtt...legalább 4-en...nekik is sok öröm lenne,ha nem monorra,meg bicskére járnának..bár megtehetik azt is...futóra 4motor és leutaznak,de könnyebb lenne otthon edzeni, és a polgi si örülne ahogy mondod,emlékszel mikor kijött! mindekivel kezelt,köszönt,jókívánságokat mondott! am a Nyírtura táblánál még most is ott van egy kis tábla amin mutatja a tura ringet!
reméljük tavaszra jobban összekovácsolódik a csapat!
behalok
Na, te pláne halgass, a következő párbeszédet nyomtuk le veled Komlón:
-Csipter, veled mi van, hogy nézel ki
-Estem. A többiek mondták.
- ...
Vigyázat, Komlón én nem egyszer voltam.

Bár... Nyuszkóval voltam, asszem azért (végül) nem aludtunk ott. Lehet, hogy keverem, Bugyin volt ilyen kintalvós buli...igaz, hogy onnan meg 11 km-re lakom
itt vannak a komlói képek, azt sem tudom kivel beszéltem

http://www.sportmotor.hu/motor...
Beleszolok már Én is, se tapolcán nem maradtatok, se komlón jo tapolcán Én sem mert el kezdett szakadni az eső komlón meg had nem mondjam
de jövöre ismétlünk
Szombat 10-11 körül ott találka, motorozás, este "hotel" (kisbusz, sátor, személyautó hátsó ülése stb...), másnap meg motorozás. Ilyesmi. Tapolcán is ez ment volna, de egy napot tudtam csak maradni.
és akkor lementetek pl szombaton,motoroztatok,ott aludtatok,vagy hotelben,vasárnap megint motorozás és haza?
Nekünk is a távolság miatt is, meg a 3-féle pálya miatt is mindenképpen kétnapos buli volt, lesz. De megyünk mindenképp
na oda is jó lenne eljutni jövőre
Komló... Dirtpark.
melyik az?
Tudomásom szerint Magyarországon amúgy egyetlen, minden szempontból lepapírozott és engedélyezett pálya van, az összes többi olyan fél-legális, megtűrt valami.