Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó tudni
am butaság is volt eladni 6ért a felújított motort...Levinek kellett volna megvenni ezt a 2006ost is Csabitól
Yamahát vettem!
pedig hogy odáig volt vele! azt mondta ö 600ért adta el igy az enyém még annyit se ér!
komoly ez a faszi
aha
áll rajta a hó na meg a minusz ez szerintem sem a motornak sem a pilotának nem jó! mit vettél?
nem sok! most pont az ablakot rakják a kéróba! dolgozgatok a motor pihen! csabi multkor hívott hogy eladta a hondát és vevő lenne az enyémre de rögtön azzal kezdte hogy ö nem vágyik az én motoromra ezért beajánlott érte 600at! 08 hondát vett?
rájöttem mit fogok csinálni! mivel nincs egy kutyaszar pálya se 10km-es körzetbe,így elmegyek 12km-re Kálmánházára! na remélem jó lesz! most 7végén!csak fagy ne legyen! tommy nálatok napkoron mi ahelyzet? ott se lehet menni ilyenkor...?
Csabi az feszt üzletel,tudod.Vett amúgy ugyanolyat,csak 08ast
Veled mi a helyzet?
a fő! na miva látom folyamatos motorcsere van? mit vettél? csabi vett motort? kérte az enyémet is!
megjött a fő fő kawás
na hallo ! mi újság krosszosok?
értem,igazad van
várom a csomagod én is, remélem jó gumit választottam erre
na én egy 3. módon indítom akkor
bár a kawa ált 1. re indul
Bemutató motor evvel csábitóm a vevöket Minnél többért
ott én is
köszi
mennyiért adnád el?
kimostam a légszűrőt is,és gyakoroltam az indítást...háát amit keméék csinálnak, hogy leállító gomb lenyomásával 2-3 lerugás aztán rúgás es berreg a motor...az nekem nem jött be...úgy rúgom mint a 2T-t..és pefeg,de ma nem csinált semmi furcsát se...szal nyugodtabb lettem
le van merülve a fényképező...
mondtam,hogy koszos...lezsíroztam a lengőkar részeit+himbát is,olajcsere is volt
én jövőre szeretnék több pályára is eljutni,ha már az erre az évre tervezett "pogramok" nem is jöttek létre.
A legendás piliscsévi pályán is végiggurulnék
Ja meg itt vannak az új 2011 es is!
Persze! Megy a számla is van egy 2010-es Kx-250F a sajátom 8 üemórás
inkább csinálnál már végre pár képet mert kíváncsi vagyok mert itthon tespedek csak a fene egye meg
az zsír!
kerültem 1-et nem rég a főutca legvégén a város tábla után a száraz kövesúton...tetszett,
de páran csak néztek...
bizony,de tényleg jó áraid vannak
számlacímet is megadta ugye?bocsi hogy így rákérdezek,csak van a családban iskola,ahol el tudnák számolni
jó állapotú,kevés üó-s 250es kxf-ről nem tudsz véletlen?
Kibírja. Március óta minden héten minimum egyszer, de inkább kétszer pályán vagyok vele, és gyakran másnak is odaadom, most hétfőn a szervízben szétszedték, megcsodálták, állítottak a szelephézagon meg kicserélték az első kerékben a csapágyakat és össze is rakták, hogy "igazából nincs mit csinálni vele, hozzam vissza 50 üzemóra múlva"
Bírja.