Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így vagyok ezzel én is
vagy 5 éve kaptam karácsonyra egy nagyon egyszerű Bstar nadrágot.Tiszta rongyos,már javítottam is de mégis azt szeretem a legjobban mert olyan kényelmes mint egy szabadidőgatya.
Nem ismerem.Airoh,Bell,Axo,Answer,Alpinestars,Acerbis ezekből van régebbi is,bírják,semmi bajom velük.Új ufót felvettem egyszer, szála szaladt,kaptam másikat,na annak is.Jó anyag,hogy húznák a aszukra Nem tudom mi a jó
:D
Mekkora tanár vagy Te
én tavaly rendeltem fox v3at egy őz eltörte a simlit nekem is,de nem rakom rá a pótsimlit,ugyanis ahhoz kaptam,de fosok, hogy meghallgatom merre jár a vakond és akkor annyi. Jóa
Mindegy az milyen,ússe látod,ha leveszed meg úgyis izzadt,poros,saras,büdös Ha nem ,akkor csak lassan mentél,az meg égő új ruhába. Nem a ruha teszi a motrotost Kényelmes legyen minden ,de ha lehet választani inkább tartós.
Mindegyik kínai. A Thor kibírt majdnem 3 évet, ezt meg majd meglátjuk. Pénteken jött meg az Answer sisakom, vasárnap már kapáltam vele egyet, a simlijének a csúszkája eltört. Biza" mulandó ez a világ...
és az msr?
igen? épp azon gondolkodtam a napokban,h kéne egy plusz ruha és mivel nem bánom hogy nem a legújabb ilyen jó olcsókból kéne összeszedni,de azért nem vackot.
Answer?Legjobb
milyen amúgy? nagyon gyenge,vagy jónak tűnik?
Köszi,valahogy csak lessz:).
az valóban ajándék
3250 Ft-ért fogtam ki, e-bay.
kár szívesen nézném most.Az első is olyan jó hangulatú volt.
gondolom nem vagyok vele egyedül,ha Te is folyamatosan keresed
mennyire volt olcsó,és honnan rendelted?
Semmi különös, arra válaszolok, amit kérdezel, mit locsogjak itt össze vissza
Mit akarsz tudni?
szűkszavú vagy.gondolom megvan rá az okod
USA-ból.
ha nem kezdő a srác akkor lazán
Köszi!

Tehát 1 óra alatt letudható a művelet...
még mindíg nincs meg...
moto the movie 2-ről nem tud valaki valamit?nincs még fent valahol?
hát nem

van aki egy szezon alatt beletesz 100-150üzemórát.
nekem sikerült egészen extrém 24-et belecsavarnom. meg is látszik a motorozásomon...
végülis a mostani sem egy agyonhasznált darab
következő motor projekt jelenleg nagyon távoli még...
nekem volt 5re,de sajnos tiszavirágéletű volt.Bár én még bízok benne.én ezt szerettem
most 50 körül a legközelebbi normális