így vagyok ezzel én is
vagy 5 éve kaptam karácsonyra egy nagyon egyszerű Bstar nadrágot.Tiszta rongyos,már javítottam is de mégis azt szeretem a legjobban mert olyan kényelmes mint egy szabadidőgatya.
Nem ismerem.Airoh,Bell,Axo,Answer,Alpinestars,Acerbis ezekből van régebbi is,bírják,semmi bajom velük.Új ufót felvettem egyszer, szála szaladt,kaptam másikat,na annak is.Jó anyag,hogy húznák a aszukra Nem tudom mi a jó
:D
Mekkora tanár vagy Te
én tavaly rendeltem fox v3at egy őz eltörte a simlit nekem is,de nem rakom rá a pótsimlit,ugyanis ahhoz kaptam,de fosok, hogy meghallgatom merre jár a vakond és akkor annyi. Jóa
Mindegy az milyen,ússe látod,ha leveszed meg úgyis izzadt,poros,saras,büdös Ha nem ,akkor csak lassan mentél,az meg égő új ruhába. Nem a ruha teszi a motrotost Kényelmes legyen minden ,de ha lehet választani inkább tartós.
Mindegyik kínai. A Thor kibírt majdnem 3 évet, ezt meg majd meglátjuk. Pénteken jött meg az Answer sisakom, vasárnap már kapáltam vele egyet, a simlijének a csúszkája eltört. Biza" mulandó ez a világ...
igen? épp azon gondolkodtam a napokban,h kéne egy plusz ruha és mivel nem bánom hogy nem a legújabb ilyen jó olcsókból kéne összeszedni,de azért nem vackot.
vagy 5 éve kaptam karácsonyra egy nagyon egyszerű Bstar nadrágot.Tiszta rongyos,már javítottam is de mégis azt szeretem a legjobban mert olyan kényelmes mint egy szabadidőgatya.