Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régen azon apályán sok mindent rendeztek.
amikor én elkezdtem még vagy 10 éve kijárogatni oda még kis kolbász koromban,olvasható volt a nagy táblán ami most már a erdő felől van és nem is látszik vagy nincs is meg,hogy Üdvözöljük a Tura Ringen
Pezsgett az élet,szinte minden hónapban volt valamilyen rendezvény talán.
Ez az! de például Robit sem értem (ktm ker.) Ott van pl. minden évben az új motor ezen kívül a szalonnak sem tenne rosszat,ha lenne egy olyan pálya,ahol a vevők használhatnák a motorjukat.Tavalyelőtt mondta is ezt nekem,mondta akkor is,hogy több dolgon múlik,legnagyobb baj,hogy nincs terület.Nem kérdeztem tőle,hogy akkor miért nem veszi ő a szárnyai alá a turai pályát,a nyírturai polgival sztem úgyis lehet egyezkedni,ő sztem csak örülne ha lenne ott valami élet
nem tudom,csak azt hogy yamahával nyomja
am Kálmánházán pont mi is a 2-8 kezünkkel csináltuk a pályát,aztán volt 1-2 ember aki 1-1x ment rajta,nem volt gond sose belőle,de egy nagy pályán ahol van hogy 12-18an mennek ott már szúrja annak a pár embernek a szemét akik rendbe tették,mert pénzzért tették rendbe,de nem lehet velük mit kezdeni,el nem lehet küldeni,mert a hely am is a polgié...
én tojok rá,legyen fagy mentes a hely és jöjjön más is akkor megyek én is! beszélek is majd Csabiékkal,hogy drgonzonak mejött-e már a rekluse és teszteli-e a 7végén,mert akkor érdemes lenne kimennem
EZ melyik pálya, és ki ugrat vajon?
Mikor kezdtük, "örököltünk" egy atom lelakott, elhanyagolt erdei nyomvonalat. Ketten csinálgattuk a haverommal, lapáttal, kaszával "melegítettünk be" motorzás előtt, rengeteget ástunk, javítgattuk a pályát. Ott is megjelentek rögtön a potyázók, mióta a pálya megint durván le van lakva, nem jönnek. Éljenek a szar pályák, én ezért szeretem

Egyébként az egyesülettel nem vagy beljebb, mi próbáltuk. Egyszerűbb, ha összefogtok páran, haverok, és beletörődtök, hogy mindig lesz egy sóher többség, aki csak használni akarja a pályát, fizetni meg nem.
Á én a januárt még tuti megvárom, hogy mi lesz a motor biznisszel utánna kezdek bele de annyira azért nem szomorkodok, ezt hideget úgy is utálom
egy egyesület nem lenne rossz!de nekem annyi si elég lenne amit csináltunk! 10ember 3000- és a karbantartás ára megvan! a 3000ből én 4et motoroztam!csak nem kéne nyavajogni pont azoknak aki megengedhetik maguknak azt hogy adja be másodjára is azt a 3000-ft-ot! én nem csinálok semmi,se melom,se suli,és mégis ott voltam hetente akár pazony,tura vagy debrecen,vagy vasvári...
Csak Csabit sajnáltam mikor mondta,hogy neki még van 9ezer minusza a karbantartásból... és ezért nem is fog többet gürcölni a pálya miatt,őt am se érdekelte,hogy autópályán megy vagy rumplis szaron! csak volt aki csendben motorozott,mikor már jó lett volna ha fizet is érte...
nem nagyon ismerek nyiregyi mágnásokat,de Seres az az!csak már annyira mágnás,hogy leszarta a motoros népet...ott is leszopatott 9-10embert a 30ezrével
szomorú az hogy nincs semmi féle támogatottsága ennek a sportnak főleg itt keleten
Szóval 3 hét múlva?
Most 7végén szerintem vasárnap beiktatok egy állatkodást a bányába, ugyan pénteken hívtak teremmotorozni, de nem tudok menni, nincsen, csak bütykös gumim
(Céges karácsonyi vacsora is akkor lesz, de azt pont leszarom.)
Múlt hétvégén kiderült, hogy igenis lehet havon motorozni csavarok nélkül, csak rohadtul vigyázni kell.
ennek a feléről nem is hallottam még, úgy hogy nekem is lehet bővül a lista
na majd jövőre bejárjuk őket
azt hiszem van okom irigykedni. rátok
Bár itt is van nép,csak egy kicsit komolyabb és lóvésabb ember kéne,aki összefogaja a nyájat.Próbálkozások voltak,de rövid életű szinte mind.
Nálatok ezek meg már évek óta működnek.
Na itt a különbség
valami komoly filozófiai taglalásból egy szösszenet,nekem is nagyon tetszett
50-60km-körül nekem:
Bugyi, Alsónémedi, Taksony (régi, új és a homokbánya), Nyáregyháza, Monor, Úri, Gyál, Kiskunlacháza, Tököl, Halásztelek, Sóskút (asszem még belefér, ja nem, az 65km), Nagykőrös (két pálya egymás mellett), Kecskemét, Nyársapát, Tápióbicske, Dunavecse, Kóka...

Biztos, hogy kihagytam 1-2-őt
Jó az a duma az adatlapodon
de az a legjobb
egy gép kéne... ha egyesületet alapítunk nem lehetne valamilyen támogatást igényelni? inkább ide adjanak vagy 3M-át.Egy X-edrangú focistának 2 havi fizetése kb
De lehet hogy több
igazad volt
tényleg utálunk
Most útálni fogtok, de nekem szerintem van vagy 6 pálya itt a környékbe.. 50kmes körzetbe kb
O-betű, 8-as, szlalom, 1-2 farönk stb...
A látványelemeket, mint az ugratás, ráértek tavasszal gyakorloni
ez is ilyesmi.Nyírségi homok, ráadásul az autópálya építkezéshez innen vittek anyagot.
pont ez a baj is vele,mert egy katlan alakult ki
talaj alig maradt,alatta nem sokkal van egy vízzáró réteg és a nagy esők miatt egész évben a pálya egy részén szinte egy kis tó alakult ki
Mi a homokbányában olyanokat kergetőzünk egy mély, egynyomos "pályán", hogy ihaj
Nagy részét Borka Jani járta ki, edzeni nagyon jó. Sőt. Jobb, mint egy karbantartott pálya.
olyan kár érte.Milyet lehetett ott motorozni.ősszel voltunk kint egyszer,de csak vagy 3 ugrót használtunk a nyomvonalat közösen találtuk ki,és ott kergetőztünk.Kanyarokat gyakorolni jó volt
Nyírpazony az egy nagyon jó pálya,imádom/tam,míg nem jött a monszun időjárás
hamar ide ért bazze, nekem még angolbol nem jött meg a mezem 7nap alatt
azért a jó pályától nagyon messze áll a kálmánházi itt egy videó róla..itt kezdtünk el motorozni anno 2007ben,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
kösz keme,leütöttem ezt,legalább meglássuk ezt is milyen 3200ért nem a világ