Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyáron milyen volt
lesz ez még így se.mint a benzin
szar a forint
Remélem nem valami XXXXL-es példány, normál emberi fejre jó
Na, jóéjt
Megjegyzem! :D Oks!
2 plusz posta. ( kb 300)
ha nincs jobb ajánlat, 2-őt adok érte.
Bocs hogy itt hírdetem, de van egy eladó sapim. Adidas null kilóméteres. Gyári címke és ár rajta van még (teljesen új). 4ezer helyett csak 3. Hosszú történet miért és hogy került hozzám, de lényeg h megvettem de nekem nem kell, és eladnám. Sürgős lenne. Mégegyszer bocsi, de el kell adnom... Köszi!
Gézánál is van elég "faktori lúk" olyan 3-4 ezerért
ez negatív diszkrimináció...kikérem a hajdúságiak/szabolcsiak nevében! meg is mondom holnap reggel Levinek,hogyha megveszi az rmz-azért is menjen el Taksonyba és pörköljön oda neked a hóban!
Nem akarlak megijeszteni, de a gyári eredeti, japán "KYB" matricapár átszámolva 10700 Ft (leírom: tízezer-hétszáz)
nekem is nagyon szimpatikus volt.Remélem a Malcolm Smith Racing kesztyű is jó lesz.
Srácok telóra keresek matricát Jó lenne a technical touch-os kyb vagy sima kyb jó áron mert az aunerbe 5 ezer vagyis 20 €
IGEN! Baromi jó ötlet, nagyon tetszett. Amint van pénzem valami másra is tőlük, veszek.
Te olvastad,hogy a kesztyűdből kutyakaját meg állatorvost fizetnek?
tök jó
pedig ha nem lenne két okom is,én mennék
megmosdatnám Szörnyellát a hóban.
Üdv, banda
Holnap reggel felcsavarok egy üzemóramérőt, nyomok egy olajcserét, és kimegyek havat túrni. Akar valaki délelőtt motorozni egy rövidet? Max. 9-től 12-ig. Taksony... (nyilván nem a Hajdúságiakat csábítom )

jaértem
nem, nem az nálunk szent az csak szököévben szokás.
Nálunk is a konekor orruakat szokás darálni
én aszittem ti csak marhát vágtok
Én már túl estem rajta
tudom fiú
hallottam.
nekem is malacvágáson lenne jelenésem,de ebben a hidegben csinálja csak fater...én nem fagyok össze míg 2 malacka is elkészül
én linkeltemneki mind2 rmz-t!
ez a pali hihetetlen.aszongya ő nézte.Há hogy nézte ha ezeket nem látta?
nemtom nekem disznót kell darabolni holnap
na mi lesz biznisz man?holnap mennek Leviék motort venni? még jó hogy megmutattam neki a használtauto.hu-t
az jó lenne!