Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Beszereztem egy '89-es honda cr 125r-t. Az első teló fossa az olajat , a kérdésem az lenne, hogy mennyi olaj kell bele és persze hány W-s? A blokkban is le akarom cserélni az olajat, arra is írhatnátok!
Sziasztok
A segítségeteket kérném! Egyik ismerősömnek szüksége lenne egy 19-es komplett hátsó kerékre. 2003-as CR 250 es. Hátha valakinek van elfekvőben.
akkor az a megoldás,hogy felhívod,lehet épp nem tud gép elé ülni 2-3 napot, 1perc telefonbeszélgetésből kiderül,miért nem válaszolt az emailre! 0620-9528326
én hétfőn felhívtam,elmondtam mit szeretnék,délután küldött mintákat,kedd reggel kiválasztottam,válasz emailben elküldtem neki,hogy 1-1 változást eszközöljön,kedd este visszaküldte azt amit jóváhagytam, szerdán kinyomtatta,majd hagyta száradni 24 órát, és csütörötökön délben feladta,pénteken megkaptam,kifizettem,boldog voltam!
ennnyire egyszerű volt!
csak 1 a gond az adott email cím halott semmi válasz...
Rendben köszönöm!Beszélek vele.
Szia!Én Bandesszal csináltatnám! itt az elérhetősége: http://www.racing-mx.com/bande...
írsz neki egy emailt,az elképzeléseddel,motor típussal,válaszban küld tervet,hogy néz majd ki,ha tetszik akkor nyomtatja is,vagy még módosít rajta tetszés szerint! viszonylag olcsó, GYORS,megbízható,és jó munkái vannak! pl kxf 250-re 8ezer volt ha jól emlékszem(3 idomra),de az egyedi volt,nem csak rajtszám,hanem VB-s dekor lett!
Sziasztok!Rajtszám matricát honnét lehet beszerezni korrekt árban és minőségben?Akarok a gépemre tenni előre+oldalra de sehol nem találok neten csak külön számokat ami nem jó.Fehér alapon fekete számos érdekel.Ha vki járatos ebben irjon.
Pontosan úgy van, ahogy a kérdésben megfogalmaztad: 125-ben, illetve 250-ben is más a jobb motor, meg persze, évjáratonként is majdnem mindig más-más motor volt a jobb.

(tehát ha pl. te egy használt motorban gondolkodsz, akkor majdnem mindegy, hogy kinek, melyik a kedvenc márkája. Ha majd megnézel pár motort, rájössz, hogy marha nehéz ma idehaza megkímélt, normális tulajtól származó krosszmotort venni. Ilyenformán maga a motor sokkal nagyobb zsákbamacska lesz az ismeretlen előélete miatt, semmint, hogy épp melyik évben melyik gyár csinálta a legjobb-legszebb mx motort)

Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok segítséget kérek egy suzuki rm 250 es motort szerelek épp és a hátsó fékembe nyálkás valami van azt hogy tudnám kitakarítani fékolajjal? szerintem valahogy belefolyt a víz de nem tudom hogy.

Előre is köszi a választ
Hmm. Látom, felfujtam a dolgot...
Csősz Lajost kérdezd,az tudja
CSősztök,lenne egy kérdésem crosmotorok közzül 125-be illetve 250ccm be meik a legjobb márka?honda cr,suzuki rm,kawasaki kx,yamaha yz .mert én decemberbe szeretnék egy jóféle gépet a választ előre is Thank :D
Szerintem neked ezek után lesz gépátvétel és nevezési díj is Úgyhogy gombolkozzál Kupát este 6-kor megkapod a sörözőbe
"Értem"!
Pálya használati dij 2eft, és utánna miénk a pálya
hló,Vagy csak ki kell tálalni a 2ezret, és szevasz? Motorozzál kedvedre?
Visontán, hogyis lessz a holnapi nap (aki pályázni akar)?
Mikorra kell ottlenni? 8-ra, vagy kényelmesen 9-10 fele? Lessz-e nevezés, gépátvétel stb.? Vagy csak ki kell tálalni a 2ezret, és szevasz? Motorozzál kedvedre?
Ez kell bele NGK-B8EGV
Valaki segítsen abban,hogy milyen fajta, pontosabban milyen jelzésű gyertya való suzuki rm 250-be. ! (NGK)

Előre is köszi
Arra gondoltam én is
engem csak a dob által kibocsátott hang érdekel
Meghallgattam hanggal Elég csoffadt,csörög-zörög
Akkó enyimet is szeretnéd
húúú de pro circuit
http://youtu.be/dinZjnUlEcU
a kormányméretekkel nem vagyok tisztába,de ez a sima merevitös kormányra valo,arra gondolsz?