Helló! Beszereztem egy '89-es honda cr 125r-t. Az első teló fossa az olajat , a kérdésem az lenne, hogy mennyi olaj kell bele és persze hány W-s? A blokkban is le akarom cserélni az olajat, arra is írhatnátok!
Sziasztok
A segítségeteket kérném! Egyik ismerősömnek szüksége lenne egy 19-es komplett hátsó kerékre. 2003-as CR 250 es. Hátha valakinek van elfekvőben.
akkor az a megoldás,hogy felhívod,lehet épp nem tud gép elé ülni 2-3 napot, 1perc telefonbeszélgetésből kiderül,miért nem válaszolt az emailre! 0620-9528326
én hétfőn felhívtam,elmondtam mit szeretnék,délután küldött mintákat,kedd reggel kiválasztottam,válasz emailben elküldtem neki,hogy 1-1 változást eszközöljön,kedd este visszaküldte azt amit jóváhagytam, szerdán kinyomtatta,majd hagyta száradni 24 órát, és csütörötökön délben feladta,pénteken megkaptam,kifizettem,boldog voltam!
ennnyire egyszerű volt!
Szia!Én Bandesszal csináltatnám! itt az elérhetősége: http://www.racing-mx.com/bande...
írsz neki egy emailt,az elképzeléseddel,motor típussal,válaszban küld tervet,hogy néz majd ki,ha tetszik akkor nyomtatja is,vagy még módosít rajta tetszés szerint! viszonylag olcsó, GYORS,megbízható,és jó munkái vannak! pl kxf 250-re 8ezer volt ha jól emlékszem(3 idomra),de az egyedi volt,nem csak rajtszám,hanem VB-s dekor lett!
Sziasztok!Rajtszám matricát honnét lehet beszerezni korrekt árban és minőségben?Akarok a gépemre tenni előre+oldalra de sehol nem találok neten csak külön számokat ami nem jó.Fehér alapon fekete számos érdekel.Ha vki járatos ebben irjon.
Pontosan úgy van, ahogy a kérdésben megfogalmaztad: 125-ben, illetve 250-ben is más a jobb motor, meg persze, évjáratonként is majdnem mindig más-más motor volt a jobb.
(tehát ha pl. te egy használt motorban gondolkodsz, akkor majdnem mindegy, hogy kinek, melyik a kedvenc márkája. Ha majd megnézel pár motort, rájössz, hogy marha nehéz ma idehaza megkímélt, normális tulajtól származó krosszmotort venni. Ilyenformán maga a motor sokkal nagyobb zsákbamacska lesz az ismeretlen előélete miatt, semmint, hogy épp melyik évben melyik gyár csinálta a legjobb-legszebb mx motort)
Sziasztok segítséget kérek egy suzuki rm 250 es motort szerelek épp és a hátsó fékembe nyálkás valami van azt hogy tudnám kitakarítani fékolajjal? szerintem valahogy belefolyt a víz de nem tudom hogy.
CSősztök,lenne egy kérdésem crosmotorok közzül 125-be illetve 250ccm be meik a legjobb márka?honda cr,suzuki rm,kawasaki kx,yamaha yz .mert én decemberbe szeretnék egy jóféle gépet a választ előre is Thank :D
Visontán, hogyis lessz a holnapi nap (aki pályázni akar)?
Mikorra kell ottlenni? 8-ra, vagy kényelmesen 9-10 fele? Lessz-e nevezés, gépátvétel stb.? Vagy csak ki kell tálalni a 2ezret, és szevasz? Motorozzál kedvedre?
A segítségeteket kérném! Egyik ismerősömnek szüksége lenne egy 19-es komplett hátsó kerékre. 2003-as CR 250 es. Hátha valakinek van elfekvőben.
én hétfőn felhívtam,elmondtam mit szeretnék,délután küldött mintákat,kedd reggel kiválasztottam,válasz emailben elküldtem neki,hogy 1-1 változást eszközöljön,kedd este visszaküldte azt amit jóváhagytam, szerdán kinyomtatta,majd hagyta száradni 24 órát, és csütörötökön délben feladta,pénteken megkaptam,kifizettem,boldog voltam!
ennnyire egyszerű volt!
írsz neki egy emailt,az elképzeléseddel,motor típussal,válaszban küld tervet,hogy néz majd ki,ha tetszik akkor nyomtatja is,vagy még módosít rajta tetszés szerint! viszonylag olcsó, GYORS,megbízható,és jó munkái vannak! pl kxf 250-re 8ezer volt ha jól emlékszem(3 idomra),de az egyedi volt,nem csak rajtszám,hanem VB-s dekor lett!
(tehát ha pl. te egy használt motorban gondolkodsz, akkor majdnem mindegy, hogy kinek, melyik a kedvenc márkája. Ha majd megnézel pár motort, rájössz, hogy marha nehéz ma idehaza megkímélt, normális tulajtól származó krosszmotort venni. Ilyenformán maga a motor sokkal nagyobb zsákbamacska lesz az ismeretlen előélete miatt, semmint, hogy épp melyik évben melyik gyár csinálta a legjobb-legszebb mx motort)
Remélem tudtam segíteni!
Előre is köszi a választ
Pálya használati dij 2eft, és utánna miénk a pálya
Mikorra kell ottlenni? 8-ra, vagy kényelmesen 9-10 fele? Lessz-e nevezés, gépátvétel stb.? Vagy csak ki kell tálalni a 2ezret, és szevasz? Motorozzál kedvedre?
Előre is köszi
http://youtu.be/dinZjnUlEcU