A huzat az nagyon nagyon jó.elképzelni sem tudok jobbat.nagyon faszán tapad,ami valljuk be valóban sokkal hasznosabb,mintha csúszna.
sőt annyira tapad,hogy így ahogy a szivacs megereszkedett,amikor leszállok a motorról ráncosodik.
Parillás blackbird, fm szivaccsal van tapasztalat? tudom... parillától...
amikor pár éve felraktam az enyémre, már nem röhögtem többet, ha hill, villopoto, meg volt még valaki aki többször is konkrétan segget villantott egy-egy versenyen. hát ezért...
Az az N-Style huzat, ami még a 2004-es CR250-esemen volt, simán lehúzta a nadrágot rólam, hát még egy ilyen megoldás. Lassan kezeslábasban kell motorozni
Vagy bevezetik a tépőzáras krosszgatyát, ahol az ülés bolyhos, a gatyán meg ott van a tépőzár kampós fele.
nemrég jött divatba. alapvetően - de nemcsak - sáros versenyeken használják. szintén csúszásgátlás céljából. step-up seat-tel vagy nélküle. ki, hogy szereti.
úgy tűnik
pfff tegnap pl beülök a kanyarban és ahogy gyorsítok kifelé ahogy süpped befelé az ülés úgy csúszik lefelé a gatya a seggemről
Hát ilyet.Mondjuk a keményen meg pattogok,de jobb akkor is.
nekem mondjuk semmi bajom a gyárival. a 09-es keménysége, huzata is pont jó szerintem.
acerbisnél is leginkább a koncepció tetszik, hogy egy anyagból oldják meg. de sajnos hallani rosszat is róla. méretezési pontatlanságok és az ára.
http://www.moto-complet.hu/?/m...
ilyet próbáltam a gyári méretűt.Kicsit kemény,de sokkal jobb mint a puha
Acerbisre gondoltam én is,de drágább és nem tudok próbálni,mert nem ismerek senkit akinek van.
link
pedig egy vfx r2-őt elfogadnék
De tartja úgy a fejem mint a fox és az s-es.Tartalék sisaknak jó lesz.ennyi pénzért meg pláne
SDG meg acerbis is van?most én a motocompletes Miro-t próbáltam
sőt annyira tapad,hogy így ahogy a szivacs megereszkedett,amikor leszállok a motorról ráncosodik.
Parillás blackbird, fm szivaccsal van tapasztalat? tudom... parillától...
Vagy bevezetik a tépőzáras krosszgatyát, ahol az ülés bolyhos, a gatyán meg ott van a tépőzár kampós fele.
ő igazából nem is figyelte még, hogy milyen, nem zavarja, nem foglalkozik vele.
hmm..ok
Fehéréknél megnéztem egyet, oké, hogy az ember a krosszmotoron ne nagyon üljön, de az kb. olyan, mint a fagyott hús
amúgy az a huzat mint a tépőzár kb...de sokkal jobb mintha hátracsúsznál.
pfff tegnap pl beülök a kanyarban és ahogy gyorsítok kifelé ahogy süpped befelé az ülés úgy csúszik lefelé a gatya a seggemről
Hát ilyet.Mondjuk a keményen meg pattogok,de jobb akkor is.
Meg új kora óta illik,hogy puhuljon,nem?
nekem mondjuk semmi bajom a gyárival. a 09-es keménysége, huzata is pont jó szerintem.
acerbisnél is leginkább a koncepció tetszik, hogy egy anyagból oldják meg. de sajnos hallani rosszat is róla. méretezési pontatlanságok és az ára.
ilyet próbáltam a gyári méretűt.Kicsit kemény,de sokkal jobb mint a puha
Acerbisre gondoltam én is,de drágább és nem tudok próbálni,mert nem ismerek senkit akinek van.
de előtte nézz meg egyet élőben...
nekem tetszett, de megnéztem bódisét és azt mondtam kösz nem..