Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de,tetszett
enyém fotelos
csak nem megtetszett a Csabié? na az elég kemény ülés,még a ktm-en se volt olyan...
Te Csabitól jöttél vagy mi?mivel voltál?
mindegy is amúgy
Moto completen kívül jófajta ülésszivacsot hol lehet venni?
fél 1-re megyek a regisztrációra és holnap kezdek...
mellesleg te vagy most is munkaidőben....
jah láttam a motorokat a futón rmz volt szemmel előre azt szúrtam ki, fel se fogtam ki lehet az,majd eszembe jutott,hogy mondtad,elviszed Csabihoz,hogy átnézzen rajta ezt azt...inne szűrtem le hogy te voltál
a csemege bolt után "találkoztunk"
te láttál engem?
lesz még alkalmad megnézni egész évben.
bagoly mondja verébnek: milyen munkahelyed van,hogy onnan is írsz?
elkerültük egymást hapsikám...pont szembe mentünk egymással mikor hatoltál Csabihoz,én már elfelé jöttem... 3 percen múlt.. pedig az rmz-meg akartam nézni... na sebaj
hű de jó volt tegnap a küzdelem
És megint tanultam asszem,miszerint fotelben nem lehet crossozni. Na majd kiderül.link
hy 250 lesz az tuti meg az is hogy lime green hátha lesz megint valami visszamaradt 9-10 újba!
Hali!
úgyis inkább 250est szerettél volna,nem?
A géppel nincs nagy gond! Ha kell,Kemecsén is van,onnan kint van szerintem 15 perc alatt kb.Földúton át tud jönni. Jóárasítva is lenne,mert ismerős.
Ezeket a dolgokat kellene megbeszélni...
:) hát földmunkagép van volt is! mondjuk mit értünk földmunkagépen?
á motort mindenféleképpen veszek nincs mese! az asszony engedi!más véleménye meg nem érdekel ! az a kérdés mikor! minél hamarabb!most kezdem felfogni hogy eladtam a kawát és nincs motor! pedig nem lett volna muszály!tronörökös még nincs!
nemhogy beruháznál valami földmunkagépre is már! legalább lenne egy rendes ember aki ingyen csinálná nekünk a pályát! na jó persze te is ingyen használhatnád
motor lesz? vagy hagyod a ..csába?
trónörökös megszületett már?
követem a fejleményeket! :)
Na végre egy jó hozzáállás! Én is remélem,hogy lesz valami! Nekem nincs a közelben mert 45km,de nekem is tetszik Tura és elég sokótokat ismerem látásból,ami nem hátrány,mert legalább tudok néha társalogni pár emberrel!
Megérthető egyébként az is amit a Tibi mondott akkor,alá is írom, de Attila előző kommentje is jogos!
Nekem a következő ember aki eszembe jutott,hogy valahogy segítsen nekünk krosszosoknak,az a polgármester lenne! Naív vagyok,de lehet buta majd eldöntitek! pl amikor csinálta K.Jani a pályát 36ezerért, ha arról adna számlát, és azt a polgi el tudná valahogy intézni,hogy a város nevére írja akkor már az is csak 30ezer lenne...nem 36! nem biztos,hogy érthető mit akarok mondani,de hátha!
tök jó fej az öregúr mikor kijött hozzánk akkor is ott kezelt,meg "mi újság van fiatalok?" ilyesmiket szólt,biztos lehetne valamit kezdeni! Kell egy szóvivő!
Petrus Tamás
Szia Eli!
Igazad van,valóban nem ismerhetjük egymást úgy,ezért írtam,hogy annyira.Én személy szerint örülök,hogy beírtál és így tudom a véleményed.Bocsi,ha a hátad mögött sértőnek tűnt az írásom-az egész nyíregyházi közösségre gondoltam,de ez is csak abból jött,hogy sok motoros van és még sincs egy hosszú távon működő dolog.Jó lenne ezen változtatni.
Nagyon örülnék,ha össze tudnánk fogni és csinálni valami normális dolgot,hiszen egy-két ember nem tud világot váltani.Én ezért tettem fel a kérdést nektek is,hogy beszéljünk róla,hogy kinek mi az ötlete,mit hogy lehetne megvalósítani.Csak magamból tudok kiindulni és azért szeretnék én is egy fix helyet a közelben,mert bár ha nagyon akarom én is meg tudom tenni,hogy elutazzak messzebbre,de azzal idő és felesleges pénz is elmegy.Szerintem.A pálya megvalósíthatóságára mindenkinek van valami épkézláb ötlete,aki nem eleve halott ügynek véli.Ezt kéne valahogy összegyúrni és egy olyan kompromisszumot kötni ami mindenkinek jobb mint a mostani helyzet.
Nem így gondolod?
Van jól működő példa,mint a debreceniek.Nem akarom én ezt túldramatizálni ,csak tök jó lenne,hogy gondol egyet az ember és 10 perc alatt kint van.
Többek között ezért is csináltam a motocross blogot,ha gondolod oda is látogass be,vagy segíts az összefogásban.Maradok tisztelettel: Attila
Sziasztok.
Nem írtam még hozzászólást ebben a fórumban, de remélem nem gond. Atsz, mikor feltetted a kérdést a pálya karbantartásával kapcsolatban, akkor csak a Tibi véleményét hallottad, mert csak ő véleményezte a kérdést. A bagázs többi tagja nem nyilvánította ki a véleményét. Én annak örülnék a legjobban ha a közelben (akár turán is ) lenne egy olyan pálya, ahova ki lehet menni, és normális körülmények között motorozni. Nem kell nekem mindig elsimított pálya, de azért egy kis szélesítés nem ártana.
Az még sosem jött úgy össze, hogy minden érdekelt ugyanabban az időben ott lett volna a pályán. De reméljük ami késik, az nem múlik. Még egy gondolat. Lehet, hogy találkoztunk már, és lehet hogy ismerjük is egymást, de max csak látásból.
Remélem nincs harag. Üdv . Eli
huu ez komoly! Viszont Ferkov Igor meg már 50 éves... és idén is indul tömegsportban
atsz! most 1 órája látok magam előtt valamit...
Edző bá-ra számíthatsz
hát ez kurva jó! köszi Jóska
jól nyomja!
elvagy..
kamera motor helyett mi? ülj le fiam,egyes
pföh
na majd írj ha megjött az eszed
van olyan videóm mikor alakítom az sx-et egyik designből a másikba! :D untam magam és mórikáltam a kamerába magamnak..mert még senki nem látta

jah neoprém kesztyű eszembe jutott!