na látod! az előző kommentedben már legalább helyeselsz, hogy tévedés történt,így sokkal jobban hangzik a program, és én szívesen elmennék hozzátok motorozni,csak 1-edül nagy költség eljutni egy tőlem 80-90km-re lévő pályára(meg vissza 80)
helo mindenkinek. 2010.nov.07 VISONTA tévedés történt a pálya díjjal kapcsolatban,a kiírásban szereplő összeg az helytelen,a helyes összeg az 2-ezer f.t, motoronként. Ha esetleg valakinek kérdése lenne:06-30-903 6030
Erre a Nyiregyházi teremcrossra sehogysem megy a jelentkezés
A telefont nem veszik fel, faxot nem lehet elküldeni nekik, az e-mail cimük hibás. Van itt olyan ember, aki ezt tapasztalta, esetleg aki sikeresen tudod jelntkezni? - Hogyan? -
Hát az hogy van hogy most 4000 lesz , 2hete meg 2ezer volt...? Attila! ez most , hogy van?csak azért mert be lesz harangozva?nem értem a politikád...
ráadásul semmi eső,csak por és geci kemény talaj
Ha azt vesszük, hogy Nyársapáton programozott locsolóberendezés, hetente állagjavító túrás van 2000-ért, Monoron esővédett pavilon padokkal, mosdó, zuhanyzó, edzőpálya, ugróiskola, freestyle rámpa szintén 2000-ért, vagy Komlón MX, SX és Quad pályán mehetsz 2500-ért, akkor 4000 nem sok, hiszen ebben nyilván hetente megtúrt pálya, melegvizes zuhanyzó, pályafelügyelet, ingyenes motormosó és 200 fős maláj kurva brigád jár, ugye...ugye?
Üdv Crossosok!
Visontára Bárki jöhet Vasárnap Nov 7-én, csak pálya használati dijat kell fizetni! 4ezerFt tervezünk, de ha többen lesztek 40-50 főnél, kedvezőbben alakul az összeg vagyis kevesebbet kell fizetni
valami 86os évj.ú 250est épitettek bele,mondjuk sz.tem semmi értelme nem volt a projektnek
Felhívom a számot
Keresd Csabit,megmondja mit tegyél! 063045három7egy5nyolc
A telefont nem veszik fel, faxot nem lehet elküldeni nekik, az e-mail cimük hibás. Van itt olyan ember, aki ezt tapasztalta, esetleg aki sikeresen tudod jelntkezni? - Hogyan? -
ráadásul semmi eső,csak por és geci kemény talaj
...csak ne lenne olyan messze.
Visontára Bárki jöhet Vasárnap Nov 7-én, csak pálya használati dijat kell fizetni! 4ezerFt tervezünk, de ha többen lesztek 40-50 főnél, kedvezőbben alakul az összeg vagyis kevesebbet kell fizetni