Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod! az előző kommentedben már legalább helyeselsz, hogy tévedés történt,így sokkal jobban hangzik a program, és én szívesen elmennék hozzátok motorozni,csak 1-edül nagy költség eljutni egy tőlem 80-90km-re lévő pályára(meg vissza 80)
ok! Toljál fel légyszives pár képet róla ha valóban 14-es kormányra való!De ott az email címem oda is küldheted...
Amúgy eső az van.por az nem sok,és a talaj sem olyan geci kemény! Egyébként meg egyáltalán nem kötelező jönni,.......
helo mindenkinek. 2010.nov.07 VISONTA tévedés történt a pálya díjjal kapcsolatban,a kiírásban szereplő összeg az helytelen,a helyes összeg az 2-ezer f.t, motoronként. Ha esetleg valakinek kérdése lenne:06-30-903 6030
Valaki tudna segíteni menyyi olaj kell egy 250 es 2001 es cr teleszkóp szárába?
hát kissé hiáyos volt,110körül ment el asszem,
valami 86os évj.ú 250est épitettek bele,mondjuk sz.tem semmi értelme nem volt a projektnek
Szinte zsir új,ha kell csinálok képet, 8ezer
Kösz gecsa -Tamás-!
Felhívom a számot
Hívd fel ezt a számot! ne hivatkozz rám,mert picsán fognak engem rúgni
Keresd Csabit,megmondja mit tegyél! 063045három7egy5nyolc
Remélem is
Erre a Nyiregyházi teremcrossra sehogysem megy a jelentkezés
A telefont nem veszik fel, faxot nem lehet elküldeni nekik, az e-mail cimük hibás. Van itt olyan ember, aki ezt tapasztalta, esetleg aki sikeresen tudod jelntkezni? - Hogyan? -
Na, hát Visontára nem megyünk, az már egyszer biztos
Hát az hogy van hogy most 4000 lesz , 2hete meg 2ezer volt...? Attila! ez most , hogy van?csak azért mert be lesz harangozva?nem értem a politikád...
ráadásul semmi eső,csak por és geci kemény talaj
40-50 főnél csökkentenek Meg kondit is adnak
Ha azt vesszük, hogy Nyársapáton programozott locsolóberendezés, hetente állagjavító túrás van 2000-ért, Monoron esővédett pavilon padokkal, mosdó, zuhanyzó, edzőpálya, ugróiskola, freestyle rámpa szintén 2000-ért, vagy Komlón MX, SX és Quad pályán mehetsz 2500-ért, akkor 4000 nem sok, hiszen ebben nyilván hetente megtúrt pálya, melegvizes zuhanyzó, pályafelügyelet, ingyenes motormosó és 200 fős maláj kurva brigád jár, ugye...ugye?
változott a hozzáállása az utóbbi időben....szerencsére előnyösen.

...csak ne lenne olyan messze.
Nana
Telókat is csinál más, és jobb is mint azééé
Üdv!Nem sok azé az a 4 píz? Rizsa nem kell,más is csinál pályát
én komplett műhelykocsival járok motorozni. Korral jár
upsz! 3 pénz? hülyére vették.
Mennyibe adod a sárga kézvédőt?14es kormányra kell amugy és komplett felfogató szettel 1ütt!
Üdv Crossosok!
Visontára Bárki jöhet Vasárnap Nov 7-én, csak pálya használati dijat kell fizetni! 4ezerFt tervezünk, de ha többen lesztek 40-50 főnél, kedvezőbben alakul az összeg vagyis kevesebbet kell fizetni