Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen egyetértek! de vennem kéne egy milyen kesztyűt is? az a nem jut eszembe anyagú ö ö ö a progripnek van belőle valami jó! p betűs asszem! na az kéne mert a kezem akkor is fázik...
biztos "menstruálok " azért állok így a dolgokhoz!
kamera már annyi sincs mint volt... lehet azt kéne venni a motor árából...mondjuk egy canon eos 7D-t asszem pont 700ezerbe kerül
mi ez a pesszimizmus?
akkor veszek egy siesta kályhát és szerelek.nem jössz?adok kamerát,felveheted azt
Ne legyél már Te is pesszimista.Van még rajtuk kívül egy csomó ember.ha meg nem lesz folyamatos,csak alkalomadtán megcsináljuk az is jó.Itt van Debrecen,Szorgalmatos és elmegyünk még egy pár helyre ahogy összejön.Tavaly a lábam miatt sok mindenből kimaradtam,úgyhogy én azt idén be akarom pótolni.
Hozzáteszem én sem vártam mást,mert ismerem már annyira a bagázst,hogy tudjam a hozzáállást.De ezt majd kibeszéljük.
Mínuszban jobban be kell öltözni. Az ember úgyis leizzad, ha krosszozik, tök mindegy, hány fok van.
Az nagyon jó, ha minél több videót csináltok, nagyon kevés a hazai amatőr krossz video, az amerikásakat már unom.
A pályát ne adjátok fel, harcoljatok, harcoljatok! PICÚÚÚÚR! Valami eldugott részen ha kijártok egy nyomot, az is nagyon jó, ugrató sem kell. Megegyezés szerint mentek rajta egyik vagy másik irányba, máris mintha 2 pályátok lenne, tapasztalatból mondom.
Motort ha eladod is, lesz másik, ismerlek
én nem hiszem,hogy mennék bármerre is,és tényleg jönnek a mínuszok...
más nem kamerázni kimennék,ha lenne... én f@sz tegnap eladtam a kis gopro-m... majd veszek valami mást... contour HD
vagy semmit...motor is ki tudja meddig lesz... sehol semmi...mondtam Csabinak hogy a ktm-esek mit szóltak a pálya"csináláshoz" háát ő nem várt mást... nem lesz itt semmi se 2011-ben, azért meg lehet nem fog itt állni nálam sem a yamaha,benne rengeteg pénz...

Ezek az Isten igéi

Áldunk téged krisztus
ámen
Leg szebb öröm a káröröm.
nem kivánok nektek rosszat, inkább nigger csajokat. +20 fok meleget nedves pályát, és bugyikat
és Te ennek örülsz?
meg vagy Te menve?
itt nem lesz
Hó lesz 7 végén..
az nemtom ki
na majd hétvégén megvizslatom,ha meglesz még
7végén mi lesz?merre?
Gyevát Ferenc kxf450ét vette meg 2007es... szép megkímélt!
érti az a dolgát...
milyen kawasakit?Pistiét?vagy vett egy normális motort megint?
mi a pálya pro! ma kint voltam turán! most jöttem haza lemosva a gép itthon nálam! most sokkal jobb a motor mint mikor megvettem... gázreakció fúúú buktam is egy faszát...pont nem vittem azt a kurva kamerát se... ááá pedig nagy show lett volna Csabi meg a kawasanyit próbálta... állat...
próbálkoztam de a gopro-val zoomolni nem lehet szal nincs értelme más állásból kamerázni vele!ez tetszett nekem is hogy ott futkostam mint egy állat
a motor az pro
én sose leszek még egy fényévnyire sem
de próbálkozok mint tacskó a bernáthegyivel
5
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy a yamaha 426 yzf az 4-5 vagy sebeséges?
pedig jó dolog az.
látom kanyarban még le is követted a mozgást...
mondom én hogy pro a srác...
Üdv!
Tud vki 2000-es Rm-250 re jó állapotu berugókart?(Ami nincs szétrugva és nem kotyog a tengelyen)
látom már be is tetted a videót! nem volt kedvem sz@rozni vele...csak összedobtam egymás után... jó lenne egy fasaz zenére vágni egyszer valamit...de senit nem vonz a videózás csak engem,gépem az meg nincs hozzá...
szia
azért mert az a meglátásom hogy a karácsonyi hájra jobban hat a tömegvonzás és vele ellentétes arányban csökken az állóképesség.
Ja gecsa kérdezte is miután eldőltem,hogy kiveszi az erőt a karomból mi?Mondtam neki,hogy ami nincs nem lehet kivenni
De a lábam jó lesz,tök jó csavarok nélkül