Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most beszéltem Balázzsal, enduropályát építenek, fejlesztgetnek, nagyon szimpatikus a hozzáállás. 2500 Ft-ért HÁROM pályát lehet már jelenleg is használni! Nekem elültette a bogarat.
jöv héten le is kéne nézni, hátha tele lesz AMA sztárokkal
Haverom volt kint, ő is mondta, hogy ilyen supercross vagy inkább pitbike jellegű, de tőle 3-at kértek el. Te is ott voltál, főleg szereltél, ő egy KX125-el volt.
Hello!Erre ha csak simán odamegyek akkor lehet nevezni?Nevezési dij+mikell még?Köszönöm válaszod előre is!
terveztek a srácok valami pálya átalakítást, szombat lesz a napja. Az elmondásuk szerint, 10-re jön a bobcat , és déltől lehet gyújtani. Sok a kanyar, és minden egyenesbe van ugrató, rohadt fárasztó. "nekem"
Most 7végén lehet, hogy elugrok megcsodálni.
Hy Keme
2 ezer a beugró, szerintem is sok egy kicsit, de közel van, meg nekem jobban tetszik mint a taksonyi lőtér. Egy-kettőbe lehet csak menni rajta, különben ha nagyon oda gyújtasz a paripának, kirepülsz az 51-re.
Cső, azt rebesgetik, hogy a kis pályáért 3000-et kell fizetni, ez igaz? Komlón 2500-ért mehetsz az MX és az SX pályán is, azért csodálnám, ha így lenne.
Köszi a választ. Mennyiért adtad el a crf vázat? Végül is nincs bajom a vázammal csak jó lenne egy kicsit ki csinosítani a szörnyet.
van értelme,én már mnetem is olyannal,de lesz vele meló,én kx 500af-et tervezek,de még csak vázam van.amugy ha hamarabb szolsz,nekem volt eladó crf vázam
amit látsz a képen sárgát alumerevitöset,van az,ugyanilyen fehérbe is
Üdv!Tud vki eladó 14-es átmérőjű kormányra használt kézvédőt jó árba?( sárga,fekete.fehér szinben)Felfogató cuccal 1ütt?
2010.November 07.
I. Országos Mátrai MotoKrossz Találkozó!Használt krossz motorok, ruhák, tartozékok, börzéje!
Old boys 45-65 év közöttiek bemutatója! 16-45 évesek 125-250-450cc Krossz Show és Qadok Bemutatója. Helyszín. 3-as út 87,7Km kőnél balra, Visonta Krossz pálya!
ja,ez kb olyan mint használt óvszert árulni
végül is nem lukas
Sziasztok!Segitséget kérnék tőletek hogy hogyan kell MX2B-be jelentkezni jövöre és hogy milyen Licenc kell hozzá és mennyibe kerül biztositással!
Köszönöm előre is a segitségeteket!
Én pl neveztem 23-án de a pénzemért nem kaptam semmit.
vidi:
http://www.youtube.com/watch?v...
Debrecen tankpálya
:)
Srácok!
Aki indul Nov. 27-28.-án a Nyiregházi Terecross-on, és netalántán már többször is indult rajta,az légyszives vegye már fel velem a kapcsolatot (lenne egy kismillio kérdésem)!
Msn: cross.boy12@hotmail.com
Vagy mail: kalasnyikov180@citromail.hu
sziasztok!
eladó cross és enduró csizmák olcsón:CSIZMA OLCSÓN
Sziasztok!
Jut eszembe,a Hungaroring motocross pályájával mi a rák van?
A minap unalmamban nézelődtem a gugli earth-t és látom tiszta füves gazos.
Mikor egyszer jártam arra és gondoltam szemrevételezem,amennyit a kerítésen át láttam az elég barátinak tűnt.
Anno nagy pr-t csaptak neki. Pályaavató verseny,még a cigány Deutsch Tamás is kint volt,junior EB,aztán valahogy eltűnt a süllyesztőben.
Ti mit tudtok róla?
Csak azért mert nekem tetszett az amennyit a pályából láttam,és a Cserénfa sztori óta érdekel miért jutnak ilyen sorsra(az esetleg jobb sorsra érdemes)pályák ebben a gyík országban.
ha ilyen lenne itthon is ....
http://youtu.be/HIseoBXax-M
Sziasztok!
Az üldözéses buli folytatódik!
A 23.i verseny nevezők hijján ELMARADT!
A 30.án szombaton rendezendő motorozás 10-től 10 30 ig nevezés utána eligazítás! 11-től verseny!
Remélem többen leszünk !Én biztos,hogy ott leszek!
ÉS TI?