Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, nem törik a kulcscsont, nem sérül a csigolya
Üdv!
Tanácsotokat szeretném kérni. Keresnék crf 450 komplett vázat, vagy tanácsot, egyáltalán érdemes-e foglalkozni a tervemmel. A cr 500-at szeretnék aluvázasítani. Megköszönném az építő jellegű kritikát is, de jobban a hasznos tanácsot.
Szép napot!

Szerintetek ez a nyakmerevítő érhet valamit terepen?
Helló Honda Crf 450 -eshez kellene nekem blokk ha valaki tudna esetleg segiteni akkor irjon már a forumra vagy esetleg egy e-mailt rámdob :hurka12@freemail.hu kősz
Napi 200 db egykezes fekvőtámasz, váltott kézzel(20-20) két ujjon
Hy! Valaki írna nekem egy ilyen téli konditermes edzéstervet, kb miket végezek, menynit.. stb szóval ilyen téli fizikai Szinten tartás szerű:D
Hát ha 40 c fok lesz szombatig és 30%-os páratartalom akkor motorozható lesz, de ilyet nem ír jelenleg az időjárásjelentés
Értem. Arra szerinted van esély, hogy hétvégéig megszikkadjon, vagy tapasztalatod szerint több idő kell neki?
Hát hétvégén szoktunk azért olyan 4-5-en lenni általában ha jó idő van. Többen nem nagyon csak pl. amikor megtúrtuk párszor a pályát akkor olyanok is jöttek akik soha nem voltak ott és egy forintot sem adtak bele. De most hétvégén nem hiszem hogy lesz e ott valaki mert ma kinéztem és nagyon el van ázva az agyag. Nagyon csúszik és sk tócsa van.
Köszönöm a választ, látom oda jársz, hétvégén sokan szoktak lenni?
80%ban agyagos a pálya 20% homok. Képeket találsz az adatlapomon és galériámban is. De arra azért számíts hogy gödröket kell kerülgetni és elég méretes köveket
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a fóti pálya milyen talajú. Pitbike-kal szeretnék menni rajta, de ha térdig érő homokos, akkor nem oda mennék, ill. kell-e valakinek szólni, ha menni akarok?
Van játszóterük Itt is, már régen ilyen pályák kellenének
Köszönöm szépen a hasznos infókat
Hali!
Fót?
Vagy Vác (Kosd), quad pálya. Bár ugrók nincsenek, helyette van jó sok kanyar és mivel szinte senki nem használja, a talaj teljesen sima.
Szia

Monoron a rendes krosszpálya mellett van egy kisebb, gyakorló pálya, 2-3 jóindulatú, kisebb ugróval, vagy Halásztelken az egész pályácska eléggé barátságos, gyakorolni jó.
Sziasztok!
Olyan pályát keresek ami ideális kezdőknek. Akár ha nagy pálya mellett van kis gyakorló rész, kisebb ugratókkal.
Utazom is szívesen hosszabban, de főleg a Budapest környékiek érdekelnének!
Előre is Köszönöm!
Hello mindenkinek! Borka János 2010 mx 1 magyar bajnoka rajthoz áll a Monster Energy Pitbike Mx race- Piliscsév-en! Október 3.-án! holnap! eki teheti ne hagyja ki !
ha már itt tarunk akk:D ugynézki h pitbikem lesz tavasszal :D Honda BSE-eket nézem mivel rosszabb a pit mint pl egy négyutemu 125-os cross?:) meg mondjatok már vmi faszább NEMKINAI FÉLÉKET:) köszkösz