Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz
köszi szépen
nekem kb. centi vastag anyagból, ami ilyen nagy lemezben van neki, vágta ki az alakot, és azt ragasztotta rá. Beszéljetek vele, itt hiába csacsogunk róla
motocross...
itt cegléden megcsinálnák ha vinnék talpat, de azt nem találunk sehol
Supermoto?
Ez teljes talpcsere, majd Gyuszi mond rá árat.
Nekem ilyen
Nekem az SG12-őnek mindkét talpközepét ki kellett vágni és bepótolni, úgy emlékszem 4ezer volt.
Köszönöm szépen!
árat tudnál kb?
Dabason van egy ügyes cipész, Máté Gyula, elég sok krosszcsizmát megjavított már.
Máté Gyula
Dabas, Fő út 3.
+36702118474
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

SÜRGŐS mennék a másikért!
Sziasztok!
motocross (fox) csizma talpát hol lehet megcsináltatni, vagy hol lehet talpat venni rá?
CRF-450R 2010 év gyári költségmentes állapotban eladó 999999f
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
enduro és krossz alkatészek minden mennyiségben, rengeteg típushoz!
honda cr alkatrészek!
yamaha dt alkatrészek!
pitibike alkatrészek!
univerzális alkatrészek!
Szia!

Szeretnénk érte 4700 eurót
Mennyi az ára? Szabad megkérdezni?
Van egy 2010-es kx-250f bemutató darabom 8 üzemórás de az százszor külömb mint a honda!
köszi de ebben is csak gn van
ha már utcai motor akkor gs-ben volt ugyanez a blokk,mármint 125.a 200 meg elvileg csak a hengertalp fölötti részben különbözik.
fene
dr 350 hez lehetett találni minden nyelven ehhez jó lenne egy angol,vagy némettel is beérem
most vagy :felöltözök vastagon aztán kimegyek megpróblom megtakarítani a motort,legyen már értelmes kinézete; vagy a másik felem azt mondja hogy nem kell,mert 7végén motorozást érez és akkor felesleges lenne...
+5 fokot jósolnak,de csak szombat vasárnap... ha addig nem esik eső vagy nem lesz plussz fok akkor pont azon a 2 napon fog olvadni...szal akkor még nem igen lesz értelme kimenni,de ha már nem leszek egyedül én tesztelném a gépet!
Felétek is jó idő lesz, 7 végén?
350est láttam,de azért nézdd végig a listát
neked nincs valami service manual adatbázisod?
dr 200asomba kéne
ne is mondd
úgy várom már,hogy forogjon a gázkar
jól van na okoska... inkább a jóidőt intéznéd a helyett, hogy itt bohockódsz