Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted egy hajtókart mi a bánatért cserélnek ki újra?. Ilyen alapon ki sem kell cserélned ha egy ugyanolyan szart raksz vissza. Annak is letörném a kezét aki ezt beépíti valakinek a motorjába. Ezt hívják szarból várépítésnek. Azt meg hogy én gazdag volnék, sajnos nagyon messze áll a valóságtól. Bárcsak igazad lenne.
Akinek nincs pénze az nem lehet mindenki gazdag! Mint egyesek valakinek csak megszületni volt nehéz,egyébként meg nem vagyok kíváncsi a véleményedre
csá
kuplungkosár lamellákkal 20ezer,blokkfél 10ezer,gyujtás 40ezer,fötengely törött hajtokarral,fogaskerekekkel 20e, power rugos rész 5ezer
Ez az téli gumit az ilyen hogy vesz? vagy tankolás?
Ezt má nem hiszem el Dili ország ez,amire költeni kéne arra sajnálják,csak a látvány,meg jó nézzek ki,ez a menő mindenben,itthon.
Szia jason! csak érdeklődnék a kx alkatrészeket menyibe tartod?válaszod megköszöném
Voltam ma bent az egyik bontóban, éppen takarították a használt ablaktörlő lapátokat . Kérdeztem tőlük mit csináltok a válassz az volt eladjuk. Állítólag viszik mint a cukrot. Ja ja sajnos ide jutottunk.
Nagy az isten állatkertje
Köszi szépen!
bontott motorolaj, fékbetét és hajtókar országa vagyunk....nem tudtad?
kipufogók eladóak!
Ezzel csak az a baj, hogy majd valaki sajnos meg is fogja venni aztán csodálkozik hogy szétszállt a motorja. Az ilyen alkatrészeket csere után elkel vinni a méhbe, vagy ki kell dobni a kukába. Az index fórumon árult egy csávó egy komplett 150.000km-ert futott lengéscsillapító szettet valami 50ezer ft-ért. Aztán ki volt akadva mikor megszólták.
Nem éri meg az árkülönbség a rizikót, meg a kárt, amit okoz, ha elszáll. Tök igazad van!
Hát nem? Az agyam eldobom az ilyen emberektől .Azért vette ki mert szar, vagy mert elérte az üzemóra végét aztán még rá melegítené valakire .
Ez még bőven jó. Acél, mert tovább bírja.
Ki a faszom épít be a motorjába egy használt hajtókart. ?
Szevasztok!

Véleményt kérnék erről a lánckerékről:
Ha mindenképp kuka, akkor esetleg csere egy Renthal 7075 T-6 aluminum-ra? (lánckeréknél egyébként melyik az előnyösebb, az alu, vagy az acél?)

Köszönöm!
felétek is vannak árkocskák látom (erreis)
hétvégi motorozás...félúton a pálya felé egy apró keréknyom :)
Jó ötlet manobácsi én benne vagyok.A Misinél is lehet jeletkezni személyesen?
Semmi gáz!
Olyan pályaelem nincs hol az a pár lóerő dominálna!
A hossza is csak 3-400 méter és 4-4 karika futamonként.
Kösz az észrevételt!
Csak egy apró kérdés: a KTM elvileg már 43 Le-s a 125ös nembeszélve a 144/150-ről ami kb 46 akor azok is a nagy kategóriába mennek már? NEM akartam kötekedni, csak fantáziáltam
Crossosok Endurósok!

Év végi GŐZLEERESZTŐ motorversenyt szervezek!
A 4 fordulós megmérettetés színhelye KAPOSSZEKCSŐI pálya!
Az első verseny 2010 október 23 szombat.
És ettől számított minden hét vége! Azaz okt 30 november 6. november 13 DÖNTŐ
Minden forduló nevezési díja 2000Ft mi magában foglal egy 500Ft értékű étkezési utalványt
mi a büfében levásárolható!
A buli verseny 2 kategóriában lesz bonyolítva 42Le alatt és 42 le felett!
Együtt megy: 125 kétütemű 250 négyütem
És a 250 kétütemű és a 250 feletti négyütem
Előnevezés a motorostura@citromail.hu E-MAIL címen!
De csak az nevezzen ki el is indul!
VÉGLEGES A HELYSZÍNEN
LEBONYOLÍTÁS!
Minden futamban 4 motoros indul/sorsolás szerint/
Továbbjut a futam 1-2. helyezettje
A két vesztes reményfutamon vesz részt hol az első kerül fel a főtáblára!
Minden versenyző helyezésének megfelelően pontokat kap mit visz magával
a következő futamra illetve verseny napra! 4-3-2-1
Minden benzingőzös motorost vár Manó és Esküdt Misi!