Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benzincső! 25-ös rajtszámú RMZ 450-esről 2006-os tud e valaki valami infót
Akkó jóvan
Jobb, most már kanyarba meg egyenesbe is
Jobb mint apá-é?
Régi képek vannak a galériába! Még nem volt aki fényképezzen
Marha jók lettek amúgy, végre kanyarodik a motor!
Milyenek a telók? Nem látom a matrincát a képeiden?
Domino 2122.03
Szevasz!Adatlapomon van elérhetőség,írj mail-t.Oszt kikóóóperáljuk
szia csika ! szólok ! 2002-es a moci a gyerek 3 éves rendbe szeretném rakatni full-full összes teló hajtókar vízpumpa csapágyak mindent ! hogy tudjam mi van benne ossz szorozz és adj 1 ajánlatot
pluszba még akarok bisztonsági leállítót , állítható gázmarkolatot
Ne vidd szervízbeeeeeeeeeee !Szólj,lesz belőle bajnok motor
sziasztok ! segítségeteket kérném abban hogy vettem a fiamnak 1 ktm sx 50 mini korszt 2t de melegen befullad mitől lehet? ahogy visszahül ismét kipörög rendesen ,jólenne valami irányadó tipp milelött levág a szervíz
neked milyen van magura,domino?
Megy most valaki Nyársapátra Szegedről? Ha el tudna dobni megköszönném... benzinpénzbe beszállok! :)
Én igen, de nekem 2T van.
Ahogy látom neked RMZ-d van, a duplabowdenes dologhoz nem tudok hozzászólni
De amúgy összességébe megérte megvenni mert kb. negyed csuklófordulat és full gázon van, nem kell 5ször körbetekerni a gázkart. Szóval állva is kényelmesen lehet húzni.
használ itt valaki gyors gázt?
cool
A pálya? Ma hallottam, hogy tiszta gaz az egész
Szombatra még jó időt mondanak. Egy taksonyi berregés?
nálunk is valami ehhez hasonló lesz a hétvégét követően! csak annyi különbséggel hogy 10ember bead 2000-t és akkor 2 napig motorozik egy nagyon jó pályán! nekik már megéri! aki nincs benne a 10-be de 7végén kimegy attól is 2ezret kérnek, aki meg majd 7köznap megy az megússza a pénz fizetést,de addigra már szét is lesz motorozva a pálya...aztán 7végén megint kezdődik előről!remélhetőleg!
Ha megtúrjátok, két következménye lesz:
1. marha jó lesz a pálya
2. mindenki odacsődül

annak idején ezt sokszor eljátszottuk, 2-3 napot dolgoztunk rajta lapátokkal, csákánnyal, mire jó lett, híre ment, jött 8-10 kocaendúrós, és szétkaparta...
Jobb edzeni rajta, ha szar.
húha az gatya. A pályától 300 méterre van a telepünk, van rakodógépünk is hétvégén meg kéne túrni. A főnököm tuti oda adná, a gépet
Jaja. Megütötte magát, meg nem volt pontosan képben, hogy történt, de nem tört és nem vérzett
de a lényeg, hogy gerének nem lett baja
Nem én estem, haverom, KXF250, jobb seggére esett a gép, segédváz elcsavarodott balra, ülés kiszakadt, kipuff konzol letört, idom lejött.
nem ütötted meg magad?