No, voltunk Némedin, a pálya járható egy nyomon, két szélen méteres gaz, a talaj jó, a pálya melós nagyon, SX-szerű rumplikkal, vályús ugratókkal és 2-3 cm-s pókokkal. Sajnos esés is volt, nem olyan kicsi.
Délután 4-5 között kb. ott leszünk. Nem ismerem, de mintha Bugyin láttam volna ilyen manust. Wágner Gyula (CR125 '92-96 körüli) és Szarka István (WR450) ismerős nagyjából a környékről, de ők se nagyon.
Nyáregyre ritkán, olyan 2-3 havonta...Némedibe most szerdán megyünk. Ott régen mi lapátoltunk, vágtuk a gazt stb. Ott kezdtem el "krosszozni" 2007. dec. 23-án, -13 fokban.
Ha szombaton ragyog a nap, akkor itthon vakolás, padlóburkolás, kandallóbekötés. Ha szar idő van, pl. szakad az eső, akkor irány a pálya!
Vasárnap viszont biztos, hogy megyünk valahova motorozni, edzés lesz. Hét közben kiderítem, hogy lehet bejutni, és ha jó, oda megyünk. Majd értekezzünk.
Jaja, a bugyisi lejárat előtt egyel, ha dunaharaszti felől jössz, de az elég hosszú és rossz. Mikor mennél ki? Lehet, hogy csatlakoznék. Rég ültem 500-ason.
Krosszmotorral bárhová be lehet jutni
Az a baj, hogy a pálya felé vezető 2 régi út megszűnt, mert bányát nyitottak mellette, és ránőtt a bánya az utakra. A szomszédos bánya felől lehet bemenni a gazon át egy elhanyagolt úton, aminek egy része agyagos, könnyű rajta elakadni. Ki kéne menni megnézni lassan nekem is, hátha van már kitaposva valami jobb út, szeretem azt a pályát, sokat jártunk oda.
péntek bugyi, most már biztos....remélem