nézd is:D de én ha a hejetbe lennék 420.000 fasza yzf250-eset láttam 4ütemű asszem expess v használtautó -n ha valkit érdekelne:)
de a 2T is jó csak kurwasokat fogyaszt:(
Nekem volt hüvelyezett és nicasilos CR 250 is, 2003 és 2004, a nicasilos érezhetően kicsivel erősebb volt, de a hüvelyezettben elég sok minden el volt baszva (magyarán megmondva), így nem tudom összehasonlítani. Azt mondják az okosok, hogy kb. 5% erőveszteséget okoz a hüvelyezés, én meg azt mondom bután, hogy szarni rá, és húzd a gázt.
Tehát annyit tudunk, hogy valamilyen olajtartály van rajta, ami nem a sajátja, nem tudod, mié lehetett, és kép nincs róla, tehát mi sem tudjuk, miről szedhették le, vagy hogy néz ki. Remélem neked is furcsa lenne, ha ezek után rávágná bárki, hogy milyen gumikarmantyú kell neked.
Szia
Mindenekelőtt ne veszítsd el a fejed és ha már ennyi ideig kitartottál ezen jó szokásod mellett hogy egy árva rohadt vesszőt vagy pontot sem raksz a mondataidba akkor most már juszt se mi persze elolvassuk majd valahogy nem érdekes de a legfontosabb hogy kilogikáztam hogy valszeg krosszmotorod van ahogy az adatlapodon nézem RM 250 bár nem értem miért van két egyforma kép először azt hittem be kell karikázni a különbségeket de nézzük inkább a motorod amin ugye olajtartály max két helyen lehet mégpedig a fékeké és neked a gumi karmantyúk kellenek nagyon sokat segítene ha tennél be a fékolajtartályról képet. Van róla képed?
Sziasztok
Aki tud kérem segítsen hogy a motoromon nem tudom milyen az olajtartáj mert nem az övé mert elkopott bene két gumi és azokat cserélném de nem tudjuk milyen méretű kell valószínű az előző tulaj elesett vele és nem eredetit vett rá hanem más motorról rakta rá és mot nem tudom mit csináljak valahogy be lehet azonosítani milyen mociról van? Vagy venni kell új tartályt?
de a 2T is jó csak kurwasokat fogyaszt:(