Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó szezonnak ígérkezik. izgalmas lesz mindkét kategória...
kár hogy nincs speed tv-m
faja
Én már marhára várom nekem ez olyan mint a magyaroknak a forma 1
hi

a speed tv mindíg pár nappal később adja le. ezt követően szokott felkerülni a torrentekre.
eddig mininova volt a favorit, de megszűntek. most valószínű isohunt-ról fogom leszedni.
Cső
Jövö 7-vége Anaheim
Honnan szoktad le szedni a vidiket?
sziasztok!valaki nem tudja véletlenül mennyibe megy most egy hengert megperselyezni?
nála ez alap...
még mindíg bírja a pit?
nem adtam volna neki 1 évnél többet...

ezt meg neked...
http://www.pitbike.hu/?module=... Ez az EMBER nem nooormális
én a helyedben nem vennék ilyen kínait, nekem ha pitbike kellene rászánnék egy kicsivel többet és innen néznék:www.pitbike.hu
hát én 60kg-os vagyok. Már 5 éve nyúzok egy simsont .ez a motor csak hobbiból kellene. ebben csak van erő
BÚÉK!
Kilofuggö ,ha kb 50kilo vagy akkor nem rosz picit foglalkozni kell vele,a lányomnak 108ccm van alattam 70-80 körül tud menni /én 115kgvagyok/de ha töbször mennék vele nem vettem volna ilyet,gyenge a futomüje,2éve van nálunk de nincs agyonhasználva kb15óra lehet benne.Az a 130ezres elég komolynak néz ki ha tudsz motorozni inkább olyat vegyél.
B.U.É.K
Valamikor összefuthatunk,
vasárnap este 8 körül lépek haza
Zsír
köszi
Zsír
köszi
IGEN Z.Csaba rendelt 2db-ot, akkor abból 1 a tied.
cső
Meddig leszel Óváron?
Hali.óvárra megyek asszonyhoz!valami háziparty lesz havernál:)te hova?itthon vagy még?
Hali.nekem kell 1!kakukk elvileg 2-t rendelt tőled:-)
üzemóra számláló eladó
8000ft/db
06208244482
hát mi most nagyon rajt vagyunk az ugyon és feltöltjuk homokkal a pályát hogy egész évbe lehessen menni rajta
yo man mi a tema merre mesz buli Crossos modra Happy New Year!Brada
hali
épp a vonaton vagyok és haladok felééd