Aszta van itt minden mint a búcsúba
2db fék/kuplungkar, markolatok, 1db első sárvédő, startolós telóvédő, meg talán hűtővédő. Az úgy hogy mennyi lenne? Ha nem baj, akkor légyszi külön írd le az árakat, köszi
rengeteg elfekvő új és használt alkatrészem van:crf250 2004-2009, crf4502003-2008,yz 250 1998-2001,rmz 250 2007-2009
kipufogó rendszerek :procircuit,akrapovic, gyári,
tömítések,karok,idomok, fékcsövek, gyári uj futómű(első teló hátsó teló) showa! crf450r7
meg még sok sok minden!
A zsír uj az 135E
de van használt is Fmf azt szerintem el lehet hozni55 körül..
Kamionozok és ezek kint vannak külföldön egyik haweromnak ott motoros boltja van..azért kérdztem h mennyit szánsz rá h uj kell e vagy használt..
Jött egy auto amiből kiszállt az illető de elis mentek.De kocsival utána mentem,de már nem volt sehol.Betették gondolom egy autóba és kész.A rendőrök meg azt mondták nem érnek rá.
Na,ha én vinnék egy ilyen vevőt az vagy hanyatt,vagy a fejem felett esne le.
Nagyobb értékű mocinál,mindig maradjon ott valaki a vevő jelölt társa vagy társai közül valaki,az már egy biztosíték arra,hogy van valakit ütni,vagy személyi vagy zsé.Kroszmociknál amúgy is kapugarancia van.10 perc írni egy papírt,lóvé addig letét.Ha akadékoskodik nem is akar venni moccot.Esetleg haveri körből valaki által ugyan olyan kategóriájú moccal kisérve(teli tankkal).Eladó motor tankjába max 2 dcl benzin legyen. Csúzli kézbe stb
Vitték egy kört és utána mondta,hogy egyedül hagy probálja már ki.Huzta neki majd, a kanyarba elfelejtett visszafordulni és hirtelen elhalkult.Gondolom betették egy autoba.
sárvédő 3500
starteros teló védő pár ufo 7 500
kar honda gyári kovácsolt!nem utángyártot letörős!2000 per db
a gyáriról?
mindjárt lefotózom!
üzemóra számláló 8000ft
2db fék/kuplungkar, markolatok, 1db első sárvédő, startolós telóvédő, meg talán hűtővédő. Az úgy hogy mennyi lenne? Ha nem baj, akkor légyszi külön írd le az árakat, köszi
Küldessz nekem képet a dobrol ide?
rengeteg elfekvő új és használt alkatrészem van:crf250 2004-2009, crf4502003-2008,yz 250 1998-2001,rmz 250 2007-2009
kipufogó rendszerek :procircuit,akrapovic, gyári,
tömítések,karok,idomok, fékcsövek, gyári uj futómű(első teló hátsó teló) showa! crf450r7
meg még sok sok minden!
nekem van egy gyári 2007 évjáratra való 25.000ft vagy egy komplet procircuit titan t4 rendszer 60.000ért!(képen egy rmz 250 é van de ilyen formájú
06302033084
hívj fel ha kell mailozni nem fogok!
de van használt is Fmf azt szerintem el lehet hozni55 körül..
Kamionozok és ezek kint vannak külföldön egyik haweromnak ott motoros boltja van..azért kérdztem h mennyit szánsz rá h uj kell e vagy használt..
ajánlat?
akkor a másik addig ott maradt veled nem? vagy hogy?
utánuk sem mentél?
Nagyobb értékű mocinál,mindig maradjon ott valaki a vevő jelölt társa vagy társai közül valaki,az már egy biztosíték arra,hogy van valakit ütni,vagy személyi vagy zsé.Kroszmociknál amúgy is kapugarancia van.10 perc írni egy papírt,lóvé addig letét.Ha akadékoskodik nem is akar venni moccot.Esetleg haveri körből valaki által ugyan olyan kategóriájú moccal kisérve(teli tankkal).Eladó motor tankjába max 2 dcl benzin legyen. Csúzli kézbe stb
mé? először kétszeméllyel próbálták ki?