Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Prox hajtókarról,dugóról mi a véleményetek? 4T érdekelne.
suzuki rmz-450 2009 0 kilométeres eladó
ár-1290000ft brutto a motor nettoban is megvásárolhato.
info-70-604-5461 telefonon
suzuki rmz-450 2008-as komplett motorblokk 0 kilométeres eladó
ár-160000ft
érd-70-604-5461 telefonon
na ja, csak ki figyeli mindig ....
nekem megvan az egész.
jobb ha rögtön feltöltés után leszeded, akkor sok a seeder
végre valami jó hir!
ncore.cc - n van fent a 09-es szezon, plusz romaniacs, last man standing, ilyen finomsagok, meg regi rally vb nyolcvan valahánytól kezdve, nem semmi :-)
jah, nezem, a normal cross meg csak 30%nal van, baszik jonni a 09es evad ....
Sziasztok!
Nézzétek meg a videónak, sajnos ide még nem tudtam felrakni mert 400mb. Aki felismeri magát, remélem nem gond hogy belekerült de kérésre kivágom!
Köszi

http://www.youtube.com/watch?v...
ha tudok, berakom, bár én inkább torrent.
sajna a mininovás srácokat befenyítették, marad isohunt. ott is fent lesznek.

a köcsögök mi? és ráadásul még egy szép egyeneset sem tudnak ugratni..
Majd ha tudtok stream oldalakat az AMA futamokról, linkeljétek be légyszi! Bár a motorinfon talán lesz!

(Egyébként még mindig "felháborit" hogy ezek nem hordanak páncélt )
neki nem gond, hozza a top3 szintet görbe kormánnyal, lógó karokkal, agyrázkódással is.
látom követed te is az ama-t

jan 9 anaheim
jah, a yamaha az ilyen, otthonos mindegyik :-)
bár az a kanyar elég genyo volt, bubba esett el elsőnek, a tobbiek meg rá ... napellenzo sisakrol le is pattant, de asszem fel is jott 7.-nek a végéről, azért kitartás az durva ...
ja, reed-nek mindíg fel kell venni a fonalat...sztem alszik a rajtrácson.
jó meccsek voltak. meg amikor bubba akkorát esett hogy hill motorjával akart továbbmenni. úgy szoltak rá, hogy héé ecsém..

a főufó
reed valami állat ... rajtot 50%-ban elcseszi, aztan megis marha jol feljon. a lenyeg, hogy folyamatosan jot tud nyujtani. bubba mas teszta, no o tenyleg ufo .... aztan van meg occse is :-9
iden meg valamelyik elso futamon mosodeszkan reed kilotte szegeny bubba alol a gepet, az nem volt fos .... meg a napolisi futam sem ... ezek hogy mennek, valami hihetetlen. aki nem motorozik az fel sem fogja, hogy varázsolnak .....
villopotonak nem jött be a 09-es év a sérülésie, műtéte miatt.
de fekszik neki a 450. készül is a 10-es sx szezonra. ő meg reed aki TALÁN megszoríthatja bubbát. mind ufo amúgy
ez az ... nem vagyok nagy bárszia fan, de nagyon tud a kiskolok, tekereg a levegoben, mint másnapos kígyó ....
egyik nagy kedvencem a rikikármájkel, meg persze pásztráná, nagyon tudnak, hehehhe, meg rohadt kitartoak.
vilopotot is kezdem csipni, de meg rohadt sokat kell tanulnia a nagyok kozott, ebben az evben majd minden supercross versenyen zakozott .... nem figyel, vagy nagy a gep, fene tudja.
aztan amelyik palyan vegigmennek 1perc alatt ásítozva, ott nekem 3 perc lenne fullgazon, vehhehehehe, szal tehetségek, nem kétség :-)
nekem irodai gepen ez

beteg

link
nekem meg notin ez a hatterem, hehehhe (vagyis ez egy resz, mxonline-rol, hehehe)
ez már csak ilyen...élsportban kevés az agysebész

még 1
rakja, na ...hehhee
én sem vagyok egy észlény, vehheheheh
ez sem egy észlény, de a vasat azt nagyon rajka .... max respect ...
barcia sx training

itt
97es :-) de az sem ma volt ...
először azt hittem 87-es, de most látom 97es a szám.