Haliho ..valaki tudna segiteni? rmz 250 központijába kell olaj? amiota nálam van 2 éve nem cserétemm benne ha kell..de kurva kemény..ha esetleg van benne vki rövid leirást nyomna h hogyan kell cserélni v milyen olaj kell bele..
köszi srácok
Nemrég volt fent valahol hirdetve, valószínű azok lopták el akik jöttek megnézni a gépet, meg feltérképezni a terepet. Soha nem szabad a garázs közelébe engedni a vevő jelölteket.
2009.11.12-en Mályibol ellopták ezt a motort, ha valaki tud rola esetleg valamit vagy látta, kérem értesitsen az alábbi telefonszamon. Elöre is köszönöm!
Tel.:(+36) 30/8267791
ŐŐŐ az is érdekelne hogy ha felvettem hogy tartsam meg, de először fel kéne vennem. Nem szar gumi van rajta meg erős is a gép, de akkor amikor én akarom nem jön föl az eleje. Persze amikor nem kéne akkor csak úgy ágaskodik
Sziasztok!
Felkerült az oldalra az összes PROX termék, árakkal és a motortípus megjelölésével.
A motortípusok alá most kerül majd besorolásra, talán év végére kész lesz.
Így nagyon könnyen megtalálhatja majd mindenki a motorjának megfelelő terméket. www.citybike.hu
Dugó ötven óránként illene. De amatőr szinten kicsit elhúzhatod.
A szelep hézag mérés fontosabb , ha sokat nyúlik a szelep feltétlen csere mert a szívó leszakadhat.
Vezérműlánc én évente cserélem de ha kezd hangosodni egyből kell mert megeszi a fogaskereket ami a főtengely végén van és egy anyagból azzal. Főtengely hajtókar csere vagy felújítás két három dugócsere után vagy ha érzed , hogy rezonál ráz már a blokk.
Azt szeretném megtudni, mennyi üzemóránként kell cserélni a főbb alkatrészeket amatőr használat mellett.Most vettem egy 2005évj.gépet teljes felújítás után,dugó,hajtókar,vez-lánc,csapágyak és jó lenne tudni mire számíthatok.
Sziasztok!Tudna valaki segíteni Yz250F szervízigényével kapcsolatban?Olajcsere,vez-lánc,dugattyú,hajtókar,sze
lepek.Ha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata megköszönöm.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...