Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmarattak ezek mocimból,ha kell valakinek kompletten vihet 15.000.-
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Haliho ..valaki tudna segiteni? rmz 250 központijába kell olaj? amiota nálam van 2 éve nem cserétemm benne ha kell..de kurva kemény..ha esetleg van benne vki rövid leirást nyomna h hogyan kell cserélni v milyen olaj kell bele..
köszi srácok
hogy vitték el milyen módszerrel? nekem is ellopták a szemét tetves retekládák
Nemrég volt fent valahol hirdetve, valószínű azok lopták el akik jöttek megnézni a gépet, meg feltérképezni a terepet. Soha nem szabad a garázs közelébe engedni a vevő jelölteket.
2009.11.12-en Mályibol ellopták ezt a motort, ha valaki tud rola esetleg valamit vagy látta, kérem értesitsen az alábbi telefonszamon. Elöre is köszönöm!
Tel.:(+36) 30/8267791
ŐŐŐ az is érdekelne hogy ha felvettem hogy tartsam meg, de először fel kéne vennem. Nem szar gumi van rajta meg erős is a gép, de akkor amikor én akarom nem jön föl az eleje. Persze amikor nem kéne akkor csak úgy ágaskodik
uh bazz.
egyik ama futamon már láttam ilyet, de így képen elég érdekes
Vedd ki az első kereket
De ezt te érzed, hogy mikor miként a jó...
azt kérdezed, hogy hogyan vedd föl, vagypedig hogy megtartani és menni?
Valaki tudna segíteni egykerekezési technikában? Ha valaki leírná a technikáját( fékkel vagy nélküle, stb) Nagyon megköszönném.
pardon kép lemaradt, szóval: AÚÚÚÚ
ASZTAAA ez dúrván fájhatott neki
Szia.Sajnos nem.
Sziasztok!
Felkerült az oldalra az összes PROX termék, árakkal és a motortípus megjelölésével.
A motortípusok alá most kerül majd besorolásra, talán év végére kész lesz.
Így nagyon könnyen megtalálhatja majd mindenki a motorjának megfelelő terméket.
www.citybike.hu
?
nem tudsz valakitől eladó rendeszert 09 yz450re
Szia. Egy 450-es wr-ről akartuk atrakni 08 yz450-re nem volt jó.Máshol van felfogatása a vázhoz.
szerintem igen
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
acélvázas és aluvázas között kipurendszerbe van különbség?
én 20 óránként szoktam
Köszi az infót!Ha nyúlik a szelep van valami előzménye?Milyen időközönként kell ellenőrizni a szelephézagot?
Dugó ötven óránként illene. De amatőr szinten kicsit elhúzhatod.
A szelep hézag mérés fontosabb , ha sokat nyúlik a szelep feltétlen csere mert a szívó leszakadhat.
Vezérműlánc én évente cserélem de ha kezd hangosodni egyből kell mert megeszi a fogaskereket ami a főtengely végén van és egy anyagból azzal. Főtengely hajtókar csere vagy felújítás két három dugócsere után vagy ha érzed , hogy rezonál ráz már a blokk.
Azt szeretném megtudni, mennyi üzemóránként kell cserélni a főbb alkatrészeket amatőr használat mellett.Most vettem egy 2005évj.gépet teljes felújítás után,dugó,hajtókar,vez-lánc,csapágyak és jó lenne tudni mire számíthatok.
Kérdezz !
Most is benne vagyok a felújításban .
Sziasztok!Tudna valaki segíteni Yz250F szervízigényével kapcsolatban?Olajcsere,vez-lánc,dugattyú,hajtókar,sze
lepek.Ha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata megköszönöm.