Sziasztok!Ha valakinek lenne 5 perce,leírhatná pontosan mit takar egy ilyen üzemórás szerviz.Mit kell cserélni és kb. mibe fáj egy 125 rm,cr ,sx vagy kx-nél.Előre is köszi.
Zdana a honda gyar nem de egy amerikai ceg-Service Honda-...Ok csinalnak aluvazas hondat es kawat is....ez valoszinu ott keszult ,vagy annak alapjan masoltak le!
Sziasztok.
Esztergom v. Tatabányán keresek használt krossz felszerelésekkel foglalkozó üzletet (protektorok, ruha)
Kérem aki tud segítsen, elérhetőségek,
köszi
kb 96 rm250 négy gazdát és 3 évet birt ki mindenféleszerviz nélkül.alsó hangon is 70üzemóra.persze hozzá kell tenni,h abszolut amatőr szinten endúrózgatás stb.a négy gazdából én voltam a második(első motorom) és sokáig figyelemmel kisértem a sorsát mert ismerősöknél volt mindig.csak érdekesség miatt irtam le....
Haliho srácok..vki tud olyan helyet ahol olcsobb az Rmz 250hez a vezérmülánc ? és a hajtokart mikor kell cserélni ha már ugy is szét lesz szedve? van vmi kottyanási érték? ebay.com -on nem találok vez.m láncot...vagy csak nem jol irom be?
Képet majd igen. Szombatonként szoktunk együtt motorozni és csak akkor találkozom vele. Majd lefotózom.
Annyira kezdetleges ez a motoreladás, hogy a múlt héten mondta, hogy el kellene adni. Én meg mondtam neki, hogy megemlítem itt a fórumon.
2009. MX1 BAJNOKA, SZVOBODA BENCE ezen a héten szerdától péntekig ( lehet vasárnapig is) Pécsen lesz.
Műtét miatt nem tud edzeni, ezért ideje megengedi, hogy edzéseket tartson.
Az edzés kb 4000Ft/ fő. Ha valaki szeretne jönni, telefonon vagy e-mailben jelezze és azt is, hogy melyik nap lenne neki megfelelő.
Ha igény van több edzésre akkor megoldható, hogy több 7végén is edzéseket tartson!
Gyertek minél többen!
Sziasztok én se rég kezdtem a motorozást mármint a nagy motorozást mikor megvettem nem volt baja csak ette a benzint most szerelőnél van mert nem ment 1 de úgy hogy nekem kellet az egyesbe lvő 250cc motort meglőkni hogy elinduljon meg még aztán elszált az egyes és a lamellák rosszak úgyhogy én is kültök rá kicsit
Figyelj nekem 250re tartották elhoztam 230ba, mivel ez az első krosszmotorom nem igazán tudtam mire is kell figyelni, kipróbáltam erősnek erős volt igaz hallottam benne egy kis zörgést, de annyira nem foglalkoztam vele... aztán motorozgattam akor kiderült hogy a váltókarom le volt hegesztve, és eltört a varrat, megcsináltam aztán egy olajcsere alkalmával észre vettem hogy szar a vízpumpa szimeringem, de mentem vele besült a dúgó, na ekkor jött a szervíz ami a következőket tartalmazta pontosan:
Prox: (dúgó, hajtókar, tömítés garnitúra szimeringekkel ), kuplung kosár, Koyo csapágyak, váltótengely, váltókar és szerelési költség így volt 115ezer, ami szerintem nem vészes,
ha a prox árakra kíváncsi vagy nézd meg a www.pinkmotors.hu árait minden onnan lett
Jó tanács amit fogadj meg mert mindenki ezt mondja és igaz is, ha veszel egy motort ne költsd el a motorra az egész pénzed szóval legyenek tartalékok!
Hello Motoros25!A helyzetem a következő.Egyenlőre csak infókat szeretnék gyűjteni,hogy megéri-e nekem egy motor.Kint dolgozom külföldön,kéthavonta járok haza egy hétre.Sajnos nincs sok szabadidőm.Úgy terveztem ha ki lehetne hozni az összegből amire gondoltam,akkor belemegyek egy vásárlásba,ha nem akkor leteszek róla,mert ha nem tudom beleszorítani a kevés kis időmbe,akkor nem szeretném ha több lóvé állna bent.Ha van fent kép a motorról valahol,szívesen megnézem.
Bocs,hogy ha foglaltam a helyet a saját problémámmal.
úgy rémlett,h aluvázasba már nem adtak ki 500ast
ezek szerint igen
Esztergom v. Tatabányán keresek használt krossz felszerelésekkel foglalkozó üzletet (protektorok, ruha)
Kérem aki tud segítsen, elérhetőségek,
köszi
Rm-z 450 kipufogód van neked?
Annyira kezdetleges ez a motoreladás, hogy a múlt héten mondta, hogy el kellene adni. Én meg mondtam neki, hogy megemlítem itt a fórumon.
2009. MX1 BAJNOKA, SZVOBODA BENCE ezen a héten szerdától péntekig ( lehet vasárnapig is) Pécsen lesz.
Műtét miatt nem tud edzeni, ezért ideje megengedi, hogy edzéseket tartson.
Az edzés kb 4000Ft/ fő. Ha valaki szeretne jönni, telefonon vagy e-mailben jelezze és azt is, hogy melyik nap lenne neki megfelelő.
Ha igény van több edzésre akkor megoldható, hogy több 7végén is edzéseket tartson!
Gyertek minél többen!
Jelentkezni lehet:
Email cím: szvobodamx@citromail.hu
Telefon: 30/332-37-93
Matiszka!Bocs,hogy elírtam a neved.
Prox: (dúgó, hajtókar, tömítés garnitúra szimeringekkel ), kuplung kosár, Koyo csapágyak, váltótengely, váltókar és szerelési költség így volt 115ezer, ami szerintem nem vészes,
ha a prox árakra kíváncsi vagy nézd meg a www.pinkmotors.hu árait minden onnan lett
Jó tanács amit fogadj meg mert mindenki ezt mondja és igaz is, ha veszel egy motort ne költsd el a motorra az egész pénzed szóval legyenek tartalékok!
Bocs,hogy ha foglaltam a helyet a saját problémámmal.