Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig hideg!De most nem ugrik be a hézag!
Üdv...
Segitséget kérnék tudja valaki hogy az rmz 250-nél a szelephézagot hideg motornál kell állitani? vagy melegnél? az enyém hidegen pöccre indul ha fullra bemelegszik nehezen...
Hát a 2Tvel nehezebb eltalálni fordulókban a fokozatot, mert ha eggyel feljebb kapcsolsz akkor csak fullad (hiába nyalsz alá) ha lejjebb akkor meg rúgja ki magát és megint nem haladsz. (Nekem ez volt a hibám.) A 4Tnél nincs ez a gond, ott sokszor kihúzz a bajból a nyomatékosabb blokk.
Sokkal.
próbáld ki.
Sziasztok! Egy homokos pályán mennyivel jobb a 4 ütemű 250-es a 125 2T-nél? További szép estét CROSSASÁGOK
igen,végülis a mamson keresztül
ha belépsz egy egyesültbe,már pedig mindeképp be kell lépned,csak úgy lehet licenced,akkor a licencel együtt,a biztosítást is megkapod mellé
de a mamson keresztül kell megkötnöm a biztosítást? licensz igénylő lapon rajta van?
Hali mindenki!

Jó hír:
Tavasszal újra indul a buli az Ajkarendeki nagy pályán.Még sok meló van vele de a kihívásokat kedvelő motorosok és quadosok végre kitombolhatják magukat.Szerintünk az egyik legjobb hely magyarországon.Lessz off road pacc is a 4x-eseknek siratófalak, dagonya ..stb.Tavasztól indulnak a rendezvények figyeljétek a hirdetéseket!Infó:Dubics Róbert 06-30-3350575

Lóra fel!
nemsok,pár ezer forint
de szerintem ez a biztosítás nem sokat ér...de kötelező
amikor tört a lábam,a mams féle biztosításra kaptam 15 körül
a másik biztosításomra,ami fasza,arra 60 at
együtt a kettő mér jó összeg volt
isohuntrol szoktam levadászni, faszántosan ossze van vágva kocsog reklamok nelkul.
köszi a választ, még egy: az éves biztositást hogy?hol? kell intézni?
Elcserélném 2005-ös CRF 250-emet 450-es krosszra, esetleg 250 2t-re! a motor teljesen rendben van, csak kategóriaváltás miatt! csere csak szőr a szőrbe, vagy estleg olcsóbbra!
Eladó,szinte új,alig hordtam!2990ft 70/7724064
kelet kupához asszem c licence kell
nem tudom ott mennyi a nevezés,mert nem ott megyek
nálunk (tömegsportban) 7ropi a nevezés,ha van éves licenced
ha nincs,akkor olyan 10-11 ből jön ki a nevezés a versenyre(napi licence+napi boztosítás)
meg kell kb 10 lityó benya,meg ez meg az..
kb 12-15 ből meg van egy versenynap,nekem
2008-as Auner újságban láttam ilyeneket bár nem tudom hogy neked mihez kéne de ott volt mindenféle krosszmotorhoz.
Sziasztok!
Véletlen valaki nem tud olyan helyet ahol kipufogó rögzítő rugót lehet beszerezni?
Olyan helyre gondolok ahol van esetleg több féle fajta és tudnék válogatni igény szerint különböző hosszúságúakat.
hello, ez a liszensz díj érvényes minden kategóriára? kelet kupában szeretnék elindulni. lenne még egy pár kérdésem: egyesületi tagnak kell lenni?mennyi egy verseny költsége/nap, már amit a pályának fizetünk, tavaly asszem 4000volt, de nem biztos. lesz egyáltalán kelet kupa?mert tavaly elég gáz volt a vége, köszi
jah de ezekhez az onlány cuccokhoz kell sebesség is.
És vidéken a net, hát az katasztrófa
freecaster az mx gp-vel foglalkozik. ama-val - ha jól rémlik - nem.

hogy rácáfoljak az előző hsz-emre. a freecaster-en elég jól működött az online adás. még az mx of nations-nál is.
nem tudok róla. de amúgy sem vagyok oda az online adásokért. akadoznak, szarrá vannak tömörítve. inkább leszedem és megnézem ha ráérek.
jh asszem van h élőben, de akkor itt éjjel van:D
www.freecaster.tv leszokta adni élöben, nem ?:)
Nem adja ezeket semmilyen online TV itt a neten?