Hali! A ruha fórumba már írtam de nemválaszolt eddig még senki! Fox krossz cuccokat szeretnék rendelni amerikából de nemvagyok tisztában az ottani méretezéssel! Xl-es mez és nadrág kell az európaiakból! Amerikai méretezés szerint akkor csak L-es?
Ha valakinek van tapasztalata fox cuccok méreteivel akkor ossza meg velem!
Meg a csizma méretezéssel is gondom van. Krosszból mennyivel kell nagyobb méret mint az utcaiból?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem van egy 99-es.
Nagyon szeretem , semmi különleges gond nincs vele.
Erősebb kicsit mint a hasonlók, tele van extrákkal.
Szeretnék majd egy kettőötvenes kétüteműt újítani később ebből .
sziasztok.elöször is kellemes ünnepeket mindenkinek.lenne 1 kérdésem.van egy tm 125 ös 95 ös kiadású motor és meg szeretném venni.mit szóltok hozzá?valakinek van esetleg tapasztalata?
amúgy utánanéztem, elég sokat írnak erről. állítólag jobb a kontrol a motor felett így. nyílván elég expert technika, mert váltáshoz, fékhez, durvább landoláshoz nem árt időben visszatenni középre a talpunkat.
majd kipróbálom....ha helyrejövök végre...és lesz mire ráülnöm.
Eladóóó!5000ft 70/7724064 M-es méret,de sztem Les nek is böven jó,söt inkább L.Én 181cm 69kg vok és válba nagy.Parillába vettem14990ért,aszem most akciós 10körül, 1szer volt rajtam én 5000ft-ért odaadom.
Ha valakinek van tapasztalata fox cuccok méreteivel akkor ossza meg velem!
Meg a csizma méretezéssel is gondom van. Krosszból mennyivel kell nagyobb méret mint az utcaiból?
Válaszotokat előre is köszönöm!