szia!Ez egy nagyon rossz választás lenne!Szét eseik a kerék a teló stb!Ha normális motort akarsz korrekt helyről itt a megoldás: www.motoaction.hu balázst keresd 130.000tól találsz nála tök jó motorokat komoly alkarész ellátással!
be kell lépni egy egyesületbe
le kell tölteni a licence igénylő lapot
elmenni vele sportorvoshoz,megcsinálni a vizsgálatokat,lepecsételtetni
elvinni az egyesülethez,odaadni,befizetni a zsetont és kész
Letudnád írni hogy megy ez az egész? Még soha nem váltottam ki, de a 2010re szeretném. A MAMSnak az oldalát olvastam, de pontosan nem értem. MI kell hozzá, mit kell kitölteni, hova kell menni?
Hát inkább egy Simson... Megbízhatóbb, értéktartóbb, de a váz és a futómű is van olyan erős, ha nem erősebb.
De nem akarlak lebeszélni, nézz körül ott is, ahol több tapasztalatuk van: www.pitbike.hu (fórum)
Bemi.
Azzal kábítják a népet, hogy ez NÉMET, pedig ugyanolyan kínai fosadék, mint a többi, csak Németországban van az európai importőr. Lásd Motovert, ami attól lesz Ausztrál, hogy ott rakják bele a kerekeket a vázba. Kínai mind, ennyit a minőségéről. Ne várj tőle semmit, akkor pár hónapig kellemesen csalódsz.
fox ruhánál eddig nem vettem észre eltérést. de most is rendeltem pár szett fox, meg troy lee ruhát, majd megnézem.
csizmánál sem us-eu viszonylatban van eltérés, hanem márka és márka között tud lenni szép szórás.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
N licence a profiknak és a tömegsportos A és Extrában indulóknak kell
C meg minden más kategória
de lehet rosszúl tudom
É 47fok 36' 08.69"
K 17fok 13' 45.06"
a C az 7350
+ a egyesületi tagdíj,kb 10e
le kell tölteni a licence igénylő lapot
elmenni vele sportorvoshoz,megcsinálni a vizsgálatokat,lepecsételtetni
elvinni az egyesülethez,odaadni,befizetni a zsetont és kész
darabonként is eladó !
azon túl pótdíjas vagyis +18450Huf
De nem akarlak lebeszélni, nézz körül ott is, ahol több tapasztalatuk van: www.pitbike.hu (fórum)
A kinézete, hangja maga a motor tetszik.
Azzal kábítják a népet, hogy ez NÉMET, pedig ugyanolyan kínai fosadék, mint a többi, csak Németországban van az európai importőr. Lásd Motovert, ami attól lesz Ausztrál, hogy ott rakják bele a kerekeket a vázba. Kínai mind, ennyit a minőségéről. Ne várj tőle semmit, akkor pár hónapig kellemesen csalódsz.
video
a saját tapasztalatom, én alpinestars-ból 1 számmal vettem nagyobbat mint az utcai méretem.
Csizmában az utcai cipőhöz képest mennyivel kell nagyobb? Így akartam írni az előbb!
csizmánál sem us-eu viszonylatban van eltérés, hanem márka és márka között tud lenni szép szórás.