Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
A következő adag:) üzemóra számláló holnap vagy holnap után érkezik hozzám . ha megkön dobok egy email-t.
e-mail: fuckopancs@freemail.hu
szia

nekem van komlplett első féfrendszerem vadonat új fékbetéttel meg fékkaral együtt 18.990 ft ért vadonad uj egy dugattyús kb akkora méret és kapacitás mint a kx é, ez egy motovert pitbike(ausztrál cég)első fékrendszere.jó megoldás lehet!

info:www.motoaction.hu
Honnan rendelted? És mennyibe jött ki?
hijj, ilyet rendeltem én is amcsibol .... kinyitom a csomagot, erre 2 volt benne :-)
adtam is havernak, hogy orult neki, hehe
jo kis cucc ...
Helló!
Érdekelne az üzemóra mérő. Megvan még?
Keresgélj a suzuki rm 80 környékén . Elvileg ugyanaz a fékje .
Nem tudna valaki felrakni egy fotót az első traktusról?
Köszi hogy foglalkoztál a témával. Kevés a bontott cumó hozzá sajnos.
Jó lenne tudni, hogy egyáltalán melyik Kawáé passzol, vagyis hogy a kawák közül melyik egyforma.
Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál.
F
Szerintem senki nem fogja tudni, hogy a gyárin kívül melyik lehet még jó rá . Valamelyik vidéki bontóban próbáld meg biztos kapsz hozzávaló gyárit.
Sziasztok!

Segítségeteket kérem abban, hogy milyenelső féknyereg jó a Kawa KX-80 ra. Természetesen a gyárin kívül. Nekem kellene egy komplett bontott első fék , nem ragaszkodom a gyárihoz, ha jó rá más tipus is. Aki tud erről valamit, szívesen venném.

Üdv: F
crf450r 2006 gyári bontatlan tömítés garnitúra 20.000ft gyári dugattyú szett 25.000ft!

06302033084
csizam 8000ft!43 as és jó
Helló!
A blokk baloldali 2csavar mire szolgál? Ott is olajat töltünk?
Üdv!
igen mindenel együtt
Hengerrel együtt?
sziasztok
suzuki rmz-450 2008-2009-hez komplett motorblokk 0-km-es eladó
ár-170.000ft
érd-70-604-54-61 tel,
Sziasztok
Mi a véleményetek az Oxtar TCX csizmákról?(bírja-e a vizet, tartósság, meg ilyenek)
előre is köszi a válaszokat
sziasztook!
Holnap (vasárnap) jön ki valaki motorozni egyet taksonyba?
Az egyik képen van egy fekete rajtsegítő. Annak mennyi lenne az ára? Kérlek e-mailben válaszolj mert nem mindig nézem itt.
E-mail címem:szabolcsp@freemail.hu
Minek?
Kössz, még gondolkodok rajta
okés,még meg tárgyalom...és érdeklödöm! köszi
szia.
már az imént is írtam hogy 25.000ft!
06302033084
kösz
hmm.... ez télleg jó! érdekelne
És mennyibe kerülne?
rmz 450 2007 gyári dob,hibátlan állapotban!