Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted mi bir ki 80 üzemóra endúrót 1:50 keverékkel?
világosíts fel
Nem érted a lényeget!
mondtam már, hogy mihez képest
Mondtam mán,hogy haláli drága vagy
Nem mind1 milyet? 80ó endútó? 1:50 keverék?,
Proxot

vagy Vössnert

vagy Vertexet

Mindenki másra esküszik, pedíg mindegyik jó...
nézd meg itt
www.prox.hu
Bammeg,lehet,de mi aza hintó?Valami nagyító?
Szerintem inkább 25ó-ként dugó csere meg 1:40 benya, de a dugó csere előtt meg kellene intóval nézni nem e cserés a henger is!
nem,reszeltet
Daueroltat?
Na, azt méne?
Hullámosat,ha úgyis olyan lesz
Ami nem fér bele keresztbe!
Van egy CR 250r 2007-es. Csak endurózásra használtam 1:50 keverékkel, kb 80 órát mehetett. Kiszereltem a dugót és ledöbbentem hogy a kipufogó felől hullámosra kopott. MILYEN DUGÓT TEGYEK BELE.
nagyon szépen köszönöm mégegyszer a gyors reakciót, de ma még egy tanulságot megtanultam : 9es hőértékű gyertyával télen ne motorozz...:)
Én a kis 125-ös sx-et 1/40-be kevertem, csak észteres
motullal vagy Igollal
Bírta, dugón semmi lerakódás nem volt cserekor
szép is lenne
akkor 1:1 el örökké megy?
Erre mondaná egy olajsejk, hogy 1:30-cal meg 120 órát bírt volna
én 1.40 el megyek edzésen,versenyen,mindehol..
és bírt vagy 80-90 órát a gép
Nekem a 2003-as CR250-be a gyári füzetke 1:32-őt javasol. Van, aki 1:40-1:50-ekkel versenyez
Lényeg, hogy jó minőségű olaj legyen, főleg arról ismerni meg, hogy boltban 3ezer felett mozog literje.
35öst javasoltak, de biztos ami biztos inkább rákérdezek. nagyon szépen köszönöm a segítséget.!
Milyen olajjal, inkább az a kérdés. 1:30 biztos jó, figyelj rá, hogy lerakódik-e, 1:40 is belefér.
sziasztok!
vettem egy rm250est.mivel még nem nagyon volt hasonló motorom úgy vélem nem szégyen kérdezősködjek.
a benzin olaj keverési arányt szeretném tudni, mert mondd mindenki mindent...30as, 35ös 50es...?
melyik a helyes?...inkább endúrózás néha egy kis pályával
...mondjuk ez pont a 450-es....

EZ a 250-es: