A pályát hetente egyszer megtúrják, beépített automata öntözőberendezés van, és alig szoktak rajta lenni. Nem egészen értem, miért, valszeg azért, mert nem olyan könnyű megugrani mindent.
Oké. Én hétvégén (ha kész lesz az első telópárom), mindenképpen megyek motorozni, mindkét nap. Még nem tudom, hova, de Nyáregyre bármikor, és szívesen. 17km, és jó pálya.
sajna még nem tudom mikor, mert össze kell egyeztetnem egy barátommal mikor tud jönni (CR250el ). Majd szólok ha megyek, és kipróbálhatod a Berget.
Egyébként pályán 250 4t ami tuti, a 2t már nagyon kemény ha pengeti az ember (450 4t szintén), de a 250 4t nagyon barátságos, nem akar odaverni.
Szervíz meg..hát nem olcsó egyiknél sem.
Szerintem az ideális krosszmotor a 250 4T, már ha van, aki fizeti a szervizelést. Ha az nem, akkor a 250 2T. Egyszer szívesen kipróbálnék végre egy Berget, Palcseee már jó ideje izgat ezzel
Mikor mész Nyáregyre?
Tetszik a gép, de eddig csak főleg enduro/endurocrossra volt használva. Félek pályán sok lesz...most mentem hét végén 250es 4t géppel Nyáregyházán, és nekem inkább az való, de majd meglátjuk hogy teljesít a Berg.
nem tudja valaki,h hol lehet "olyan kis aluminium bigyót" rendelni?:)
hehe...na szóval:hátsó kerék tengelyén az aluminium négyzet alakú alátét ami nekitámaszt a spanoló csavarnak.
WTF? mértnem küldte el a többit
Szóval kvalifikáción (35 versenyző):Borka 28-adik lett, Déczi 30(de nemvagyok benne biztos), Szvoboda pedig első vagy második körben 28. aztán a következő körre feljött a 23-ik helyre, következő körben 22. de sajnos visszaesett a 27, aztán 28ik helyre Ja, és sok magyar zászlót láttam!
Gyertek és próbáljátok ki magatokat egy amatőr quad futamban. 2009.10.10-én lesz Nagykanizsán. A versenyen továbbá megrendezésre kerül a profi: MXQ1, MXQ2, MXQ OLBOY, JUNIOR ORSZÁGOS QUADKORSSZ BAJNOKSÁGI futamok is.
Gyertek el, látványos verseny lesz.
Szóljatok minden krosszosnak!
futóművemet kellene valahogy belőni rendesen, de az istenért nem akar összejönni. a vas 99-es cr250, én meg olyan 90kg vagyok.
a moci enduro hasznalatra van, ritkan lat palyat, gumik sziklagumik, mitas c16 19" hatul, elol mitas c19 21", olyan 1 bar figyel mindkettoben.
valakinek otlet? konkert szamok, hatva valakinek van ilyen kaliberu gepe es testsulya :-)
itt ennyit tekersz, ott meg annyit ....
biztos van jobb beallitas, mint amin most megyek ....
Egyébként pályán 250 4t ami tuti, a 2t már nagyon kemény ha pengeti az ember (450 4t szintén), de a 250 4t nagyon barátságos, nem akar odaverni.
Szervíz meg..hát nem olcsó egyiknél sem.
Mikor mész Nyáregyre?
Tetszik a gép, de eddig csak főleg enduro/endurocrossra volt használva. Félek pályán sok lesz...most mentem hét végén 250es 4t géppel Nyáregyházán, és nekem inkább az való, de majd meglátjuk hogy teljesít a Berg.
biztos van nálunk is , egy marós meg sitty sutty megcsinálja .
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
hehe...na szóval:hátsó kerék tengelyén az aluminium négyzet alakú alátét ami nekitámaszt a spanoló csavarnak.
Szóval kvalifikáción (35 versenyző):Borka 28-adik lett, Déczi 30(de nemvagyok benne biztos), Szvoboda pedig első vagy második körben 28. aztán a következő körre feljött a 23-ik helyre, következő körben 22. de sajnos visszaesett a 27, aztán 28ik helyre Ja, és sok magyar zászlót láttam!
Ha elirtam valamit nyugodtan javitsatok ki!
1:-USA
2:-Francia
3:-Német
kvalifikáci
Gyertek és próbáljátok ki magatokat egy amatőr quad futamban. 2009.10.10-én lesz Nagykanizsán. A versenyen továbbá megrendezésre kerül a profi: MXQ1, MXQ2, MXQ OLBOY, JUNIOR ORSZÁGOS QUADKORSSZ BAJNOKSÁGI futamok is.
Gyertek el, látványos verseny lesz.
Szóljatok minden krosszosnak!
Üdv!
Tud valaki valamit Pannonhalmáról ? Letolták már ? Meg télleg fizetös lett? Nyitvatartások ilyenek ?:)
Csakmert szombaton tervezek lemenni :)
kösz
Szia,
első és egyedülálló lehetőséget Magyarországon Husqvarna testride my2010
Többek között tesztelhető a világ legkönnyebb Motocross modellje a TC250.
Elöre is köszönöm és remélem találkozunk a pályán.
a moci enduro hasznalatra van, ritkan lat palyat, gumik sziklagumik, mitas c16 19" hatul, elol mitas c19 21", olyan 1 bar figyel mindkettoben.
valakinek otlet? konkert szamok, hatva valakinek van ilyen kaliberu gepe es testsulya :-)
itt ennyit tekersz, ott meg annyit ....
biztos van jobb beallitas, mint amin most megyek ....
délkupa forduló.