pro circuit works rezó+pro circuit shorty dob,70-75 ből kijön
nekem 73 volt amcsiból,szállítással minden szarral.
ez a legkomolyabb verseny cucc amit 2t-re lehet tenni...szerintem
Nekem Fmf Power Core 2 van, egy Yamaha Yz 250, en szépen muzsikál vele, és szép a rezója is, mert crómos. Universal motornál lehet kapni elvileg. Universal
Kösszépen!
(Csiki01-nek is, bár kifejezetten service manualt keresek, mikrofilmet tudok és is rengeteghez: ronayers.com)
(Az Yz250 jó alap lesz olajok, meg hasonlók tekintetében. Ritka egy idegbeteg fasz motor ez a 250 2t , de legalább kénytelen leszek ismét elkezdeni motorozni tanulni.. )
Tudtok-é segíteni nekem egy kb. 89-90-es (gondolom az első upside-down - ha úgy tetszik fordított - villás) cr250 szerelési útmutatójának megszerzésében? Baja úgy tűnik nincs, de nyilván a megfelelő karbantartással ez fenntartható. (jó esetleg más 2T manualja is, legalábbis kiindulásnak)
Köszönöm!
Hali!valaki írna nekem egy áttekintő leírást a KTM SX-125 röl?Elég fontos lenne!Olyasmi adatokkal kéne mint erő,elegendő-e pályára,futómű...2002-2004 körüli
Bocsi az off-ért,de egy nagyon kedves barátom kért meg,hogy segítsek neki a szeretett vasát eladni!
Suzuki RMZ 450,2006-os évjárat,magyar papíros,költségmentes,2. tulajdonos.
Szinterezett váz,lengővilla és villabefogók
Rendszeresen üzemóránként szervizelve gyári alkatrészekkel,szezonra felkészítve,teljes nagy revizió után(új szelepek,tömítések,gyetya,K9-es első és hátsó futóművel,tökéletes kerekek,új hullámos tárcsával elöl,új láncszett,fékbetét,gumik,gázbowden.-fényképekkel illutszrálva).Igény szerint tartalék alkatrészekkel.
Igényes gazdától családi okok miatt sürgősen eladó.
Bocsi az off-ért,de egy nagyon kedves barátom kért meg,hogy segítsek neki a szeretett vasát eladni!
Rendszeresen üzemóránként szervizelve gyári alkatrészekkel,szezonra felkészítve,teljes nagy revizió után(új szelepek,tömítések,gyetya,K9-es első és hátsó futóművel,tökéletes kerekek,új hullámos tárcsával elöl,új láncszett,fékbetét,gumik,gázbowden.-fényképekkel illutszrálva).Igény szerint tartalék alkatrészekkel.
Németh Kori a hónap közepén itthon lesz és egy háromnapos edzőtábort szervez nyáregyházi, kőszárhegyi, paksi helyszínekkel.
Akit érdekel a dolog, a részleteket itt találja:
Pont valamelyik nap mutatták nekemis ezeket a videókat azzal a hozzáfűzéssel , hogy az éven még itt fogunk motorozni.Hát Én nem fűzök sok reményt magamhoz a képek láttán . De ha valaki találkozna velem ott és éppen feltartanám akkor ne -- k...a a..ád-- zon léci
nekem 73 volt amcsiból,szállítással minden szarral.
ez a legkomolyabb verseny cucc amit 2t-re lehet tenni...szerintem
fmf,pro circuit van nekik
KTM EXC 250R...2006os moccra szeretnék kipuff rendszert venni.
Tudnátok javasolni pár típust ami rámegy...és esetleg helyet is ahol beszerezhető!
Köszi!
(Csiki01-nek is, bár kifejezetten service manualt keresek, mikrofilmet tudok és is rengeteghez: ronayers.com)
(Az Yz250 jó alap lesz olajok, meg hasonlók tekintetében. Ritka egy idegbeteg fasz motor ez a 250 2t , de legalább kénytelen leszek ismét elkezdeni motorozni tanulni.. )
Tudtok-é segíteni nekem egy kb. 89-90-es (gondolom az első upside-down - ha úgy tetszik fordított - villás) cr250 szerelési útmutatójának megszerzésében? Baja úgy tűnik nincs, de nyilván a megfelelő karbantartással ez fenntartható. (jó esetleg más 2T manualja is, legalábbis kiindulásnak)
Köszönöm!
Irányár:779e FT
Érd:0620/492-5573
Sajna fényképem nincs a motorrol!
Irányár:779e FT
Érd:0620/492-5573
Sajna fényképem nincs a motorrol!
Németh Kori a hónap közepén itthon lesz és egy háromnapos edzőtábort szervez nyáregyházi, kőszárhegyi, paksi helyszínekkel.
Akit érdekel a dolog, a részleteket itt találja:
http://www.nth108.com/edzotabo...
Bocs az OT-ért.
elég kemény pálya... adrenalin dózis