Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már a díszeknél járunk...jól mutatna a blokkfelemen egy főtengelykinyomó...
drága dísz
pro circuit works rezó+pro circuit shorty dob,70-75 ből kijön
nekem 73 volt amcsiból,szállítással minden szarral.
ez a legkomolyabb verseny cucc amit 2t-re lehet tenni...szerintem
azért vetted mert szép?
Nekem Fmf Power Core 2 van, egy Yamaha Yz 250, en szépen muzsikál vele, és szép a rezója is, mert crómos. Universal motornál lehet kapni elvileg. Universal
hamár itt tartunk nekemis javasolhattok 1 kipuffrendszert honda cr 125-höz az ár nem számit a hang és a teljesitény annál inkább
ujpesti suzuki hollóst hívd fel
fmf,pro circuit van nekik
Sziasztok!

KTM EXC 250R...2006os moccra szeretnék kipuff rendszert venni.
Tudnátok javasolni pár típust ami rámegy...és esetleg helyet is ahol beszerezhető!

Köszi!
Kösszépen!
(Csiki01-nek is, bár kifejezetten service manualt keresek, mikrofilmet tudok és is rengeteghez: ronayers.com)
(Az Yz250 jó alap lesz olajok, meg hasonlók tekintetében. Ritka egy idegbeteg fasz motor ez a 250 2t , de legalább kénytelen leszek ismét elkezdeni motorozni tanulni.. )
minden motorhoz van robbantott rajzom cikkszámokkal
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=123447
Yamahákhoz vannak manualok: Itt
Üdv!

Tudtok-é segíteni nekem egy kb. 89-90-es (gondolom az első upside-down - ha úgy tetszik fordított - villás) cr250 szerelési útmutatójának megszerzésében? Baja úgy tűnik nincs, de nyilván a megfelelő karbantartással ez fenntartható. (jó esetleg más 2T manualja is, legalábbis kiindulásnak)
Köszönöm!
Hali!valaki írna nekem egy áttekintő leírást a KTM SX-125 röl?Elég fontos lenne!Olyasmi adatokkal kéne mint erő,elegendő-e pályára,futómű...2002-2004 körüli
Bocsi az off-ért,de egy nagyon kedves barátom kért meg,hogy segítsek neki a szeretett vasát eladni!

Suzuki RMZ 450,2006-os évjárat,magyar papíros,költségmentes,2. tulajdonos.
Szinterezett váz,lengővilla és villabefogók
Rendszeresen üzemóránként szervizelve gyári alkatrészekkel,szezonra felkészítve,teljes nagy revizió után(új szelepek,tömítések,gyetya,K9-es első és hátsó futóművel,tökéletes kerekek,új hullámos tárcsával elöl,új láncszett,fékbetét,gumik,gázbowden.-fényképekkel illutszrálva).Igény szerint tartalék alkatrészekkel.
Igényes gazdától családi okok miatt sürgősen eladó.

Irányár:779e FT

Érd:0620/492-5573

Sajna fényképem nincs a motorrol!
Bocsi az off-ért,de egy nagyon kedves barátom kért meg,hogy segítsek neki a szeretett vasát eladni!

Suzuki RMZ 450,2006-os évjárat,magyar papíros,költségmentes,2. tulajdonos.
Szinterezett váz,lengővilla és villabefogók
Rendszeresen üzemóránként szervizelve gyári alkatrészekkel,szezonra felkészítve,teljes nagy revizió után(új szelepek,tömítések,gyetya,K9-es első és hátsó futóművel,tökéletes kerekek,új hullámos tárcsával elöl,új láncszett,fékbetét,gumik,gázbowden.-fényképekkel illutszrálva).Igény szerint tartalék alkatrészekkel.
Igényes gazdától családi okok miatt sürgősen eladó.

Irányár:779e FT

Érd:0620/492-5573

Sajna fényképem nincs a motorrol!
Üdv Mindenkinek!

Németh Kori a hónap közepén itthon lesz és egy háromnapos edzőtábort szervez nyáregyházi, kőszárhegyi, paksi helyszínekkel.
Akit érdekel a dolog, a részleteket itt találja:

http://www.nth108.com/edzotabo...

Bocs az OT-ért.
van egy egerbe !(pontosan töviskes völgyben)
elég kemény pálya... adrenalin dózis
Gyertek nyugodtan!Van egy jó pálya Egerben is oda is szeretettel várunk mindenkit!
Pont valamelyik nap mutatták nekemis ezeket a videókat azzal a hozzáfűzéssel , hogy az éven még itt fogunk motorozni.Hát Én nem fűzök sok reményt magamhoz a képek láttán . De ha valaki találkozna velem ott és éppen feltartanám akkor ne -- k...a a..ád-- zon léci
huuu nemtudjátok elképzelni mien jol esett most ezeket megnézni énis akarooook