A Kistói útra mentek le balra, a 4-esről.
Ez kb. a második nagy leágazás ahogy beérsz Monorra. (igazából szembe is lehet menni, tehát akár mondhatjuk kereszteződésnek is)
majd lesz aluljáró, mész tovább az úttal, míg vége, ott jobbra fordulsz és csapatsz kifelé (Cegléd irányba) Kossuth utcán, elmész a vásár tér mellett, madj szűkül az út de mész tovább.
erdős, fás terület. sok földút leágazás balra, de neked az kell ahol az út jobb oldalán (eltolva közelebb 10-20 m-re) van egy másik földút. na azon kell balra lemenni. meglátod, behajtani tilos tábla, rajta: magánterület.
Honda crf450r tipusú krosszmotoromat eladnám, 2004-es megkimélt megvan hozzá a gyári idomszett, tőmitésszett, dugattyú gyűrűk, a motorn yoshimura trs kipuff rendszer van brutális hanggal, új gumi, új láncszett, ufo alubetétes kézvédők, stílusváltás miatt eladó! Van hozzá 2007-es fox ruhaszettem alig használt, csizma, sisak, szemüveg, fox kesztyű meg minden, tartalék légszűrőkkel!
hitelt is tudok intézni rá pár nap alatt, könnyű feltételekkel!
íá:900ezer huf
én is budapestről támadok.....ahova szoktunk járni: monor, nyáregyháza, taksony, lacháza, van a 18.kerületben is egy kicsi pálya. így hirtelen kb ennyi. csatlakozhatsz egész nyugodtan.
A többiek miatt a hétvége azért szerencsés mert hétköznap sokan dolgoznak, az lenne tuti ha Vasárnapra tudnátok megoldani, akkor bizta többen lennénk.
BakondiG:
Szerintem tuti találsz. Pl. Monor ahogy Gery is írta, elég friendly pálya. Csupán a homokkal kell egy kicsit küzdeni, de 4-5 kör után belejössz abba is. Először nekem is katasztrófa volt végigmenni a pályán, de miután ráéreztem a helyes(ebb) technikára, már nem kínlódtam annyit.
Balázs volt a múltkor is velem, szer. jönni fog.
Gery:
halo! látom tetszett az elnevezés. talám mert illik rám. :))
akkor végülis ti holnap mentek?