Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előre is köszi
akkor végülis ti holnap mentek?

ezt ugy érzem hogy ki kell nyomtatnom
amikor elöször mentünk csolnokra..akkor is nyomtatott térkép alapján mentünk
Hali.

Mondom.

A Kistói útra mentek le balra, a 4-esről.
Ez kb. a második nagy leágazás ahogy beérsz Monorra. (igazából szembe is lehet menni, tehát akár mondhatjuk kereszteződésnek is)

majd lesz aluljáró, mész tovább az úttal, míg vége, ott jobbra fordulsz és csapatsz kifelé (Cegléd irányba) Kossuth utcán, elmész a vásár tér mellett, madj szűkül az út de mész tovább.
erdős, fás terület. sok földút leágazás balra, de neked az kell ahol az út jobb oldalán (eltolva közelebb 10-20 m-re) van egy másik földút. na azon kell balra lemenni. meglátod, behajtani tilos tábla, rajta: magánterület.

mindjárt csinálok egy kis képet.
üdv skacok,
lenne egy kérdésem...
pest felől megyünk a 4 esen monorra..haberétünk monorra..merre mennyünk hogy megtaláljuk a pályát?
Honda crf450r tipusú krosszmotoromat eladnám, 2004-es megkimélt megvan hozzá a gyári idomszett, tőmitésszett, dugattyú gyűrűk, a motorn yoshimura trs kipuff rendszer van brutális hanggal, új gumi, új láncszett, ufo alubetétes kézvédők, stílusváltás miatt eladó! Van hozzá 2007-es fox ruhaszettem alig használt, csizma, sisak, szemüveg, fox kesztyű meg minden, tartalék légszűrőkkel!
hitelt is tudok intézni rá pár nap alatt, könnyű feltételekkel!
íá:900ezer huf
köszi szépen
Felnőtt 1 napos: 2000 Ft
Felnőtt 2 napos: 2500 Ft
Diák 1 napos: 1000 Ft
Diák 2 napos: 1500 Ft

edzések szombaton 10től
versenyek vasárnap 10 től 5 ig
valaki tudna nekem infot adni a nyáregyházi moto cross eb-ről?
belépőjegy-árak? /csak nézőnek/
kezdési időpont?
előre is kössz
hát egy páran biztos
De klassz! Akkor jovo hetvegen becsatlakozom en is. Remelem sokan megyunk innen! Hajra!
kurvakeményen mennek
asszem nem adnám oda nekik a kawámat tesztelésre
SOKKOT kapsz
nézd végig !
Ugyanez engem is érdekelne...
Hali!

Azt megkérdezhetem, milyen festékkel/ módszerrel toltad le a felniket?
Kb. mennyibe került, tartós?
de cukker színe van
Ez a vas eladó,98-as fasza a kecske 349eft az iá!
jójó,zsír lenne egy nagy,tömeges csapatás
és ha jófijúúk lesztek videózok,és összevágok egy filmet is
szerintem fel kell dobni még a többieknek is, (Gery?) de így azért más a felállás, kiderül...
sebaj..megesik
és nyáron sose tudom mlyen nap van
szóval,hétfő igy se jó?
ja a 18. kerületi az az almáskert vagy mi nem?
sorry. látszik mennyire vagyok képben, ami dátumokat illeti...
bakondig

én is budapestről támadok.....ahova szoktunk járni: monor, nyáregyháza, taksony, lacháza, van a 18.kerületben is egy kicsi pálya. így hirtelen kb ennyi. csatlakozhatsz egész nyugodtan.
de hétfőn munkaszünetinap vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
aug 20
A többiek miatt a hétvége azért szerencsés mert hétköznap sokan dolgoznak, az lenne tuti ha Vasárnapra tudnátok megoldani, akkor bizta többen lennénk.

BakondiG:

Szerintem tuti találsz. Pl. Monor ahogy Gery is írta, elég friendly pálya. Csupán a homokkal kell egy kicsit küzdeni, de 4-5 kör után belejössz abba is. Először nekem is katasztrófa volt végigmenni a pályán, de miután ráéreztem a helyes(ebb) technikára, már nem kínlódtam annyit.
Balázs volt a múltkor is velem, szer. jönni fog.

Gery:

halo! látom tetszett az elnevezés. talám mert illik rám. :))