Ahha,hát nem tudom,hogy mit veszünk,majd elválig,amúgy má mentem mindennel,meg vater is,csak 250-es 2 t vel nem még,épp itt lenne az ideje
te honnan vagy,helyiségileg?
azért a 4-5 nél többet....
nem mérem...de annyira nem vészes afogyasztás..
ő..hát brutálisabban adja le a teljesítményét,az tény...450 könnyen motorozható,kezelhető
250 2t az annyira nem...de én ezért szeretem mert brutális
ahha,akko megáll olyan 4-5 liter/órába?csak me vaternak van egy yamaha yz450f-e,azt 250-est akarunk,vagy suzuki,vagy hondat,csak attól félünk,hogy sokat fog enni,amúgy a 250-es 2 t erősebb mint a 450-es 4 t,nem?
Hát azt nem tudom,me kb 3 hónapja vettem,de az előző gazdája versenyzett vele,és elég yó eredményt ért el vele,pl:2006-ban Pannonhalmán a 4-es rajtszámmal indúlt,és első let vele,és nem amatörbe.Mondom,nagyon erős,gyere el,azt próbáld ki,üdv
Amúgy neked van vmien cross mocid?
Szai,igazad van,hogy a lanc laza,de amióta készült a kép,van rajta egy uj lancszett,.cseréltem,a kipufogó nincsen megnyomódva egyálltalán,hibátlan,a 35L me azé irtam bele,me igaz,hogy a hivatalos oldalán 28-nak van irva,de én 2006-ba a yamaha tesznapon mentem ugyan olyan tipussal,mint az enyém,és hát,volt közte külömbség,nem is kevés,lehet azér,mer nem volt még bekoptatva,nem tudom,de az nagyon gyönge vol,ya,és az enyém 4-be emeli az elejét,ha nem hiszed el,gyere el,azt próbáld ki,üdv,amúgy Bakonyszentlászlói vagyok.
szamom:06-30-574-15-13
üdv
hát nem is tudom...most azé mert van rajta pár matrica, meg ilyen olyan fék attól még nem 35 Le. tudomásom szerint 28. amugy a lánc eléggé laza,ha jól látom a kipu be van nyomódva.
Tud valaki segiteni abban, hogy 2007 -es CRF 250 R masinahoz milyen plussz alkatresz jar a dobozban?
kb egy honapja vettem es az elado ceg nem talalja. Mondjuk lehet, hogy csak le akarnak nyulni!
Esetleg valakinek cikszam vagy fenykep?
Koszonom
/BakondiG
Pályadíj nem tudom hogy alakul majd, a tulajtól függ. Ha velem leszel, akkor nembizta. ;)
A pálya egyébként jól gondozott, az ugrók többnyire patent állapotban vannak, a nyomvonal néha kigödrösödik, de istenem, keresni kell másik ívet, ha belemész akkor pedig egy kis plusz erőnlét fejlesztés :)
amugy
bp 3. ker
te honnan vagy,helyiségileg?
nem mérem...de annyira nem vészes afogyasztás..
ő..hát brutálisabban adja le a teljesítményét,az tény...450 könnyen motorozható,kezelhető
250 2t az annyira nem...de én ezért szeretem mert brutális
minek?
ja van,egy 2004 es kx250
Amúgy neked van vmien cross mocid?
szamom:06-30-574-15-13
üdv
tartalék dugó csak 450 hez jár
elvileg...de lehet hogy rosszúl tudom
ezeket nem baszogatásként mondtam!
Tud valaki segiteni abban, hogy 2007 -es CRF 250 R masinahoz milyen plussz alkatresz jar a dobozban?
kb egy honapja vettem es az elado ceg nem talalja. Mondjuk lehet, hogy csak le akarnak nyulni!
Esetleg valakinek cikszam vagy fenykep?
Koszonom
/BakondiG
Pályadíj nem tudom hogy alakul majd, a tulajtól függ. Ha velem leszel, akkor nembizta. ;)
A pálya egyébként jól gondozott, az ugrók többnyire patent állapotban vannak, a nyomvonal néha kigödrösödik, de istenem, keresni kell másik ívet, ha belemész akkor pedig egy kis plusz erőnlét fejlesztés :)