Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lényeg hogy nincsenek nyomok
az a yamaha...húúúúhúúú
Tegnap voltam Slovéniában megnézni az MX3 VB-t. Sárdagasztás volt, igazi élménnyel lettem gazdagabb. Néhány kép:
ha rányomacc a nevemre,akkro megtudod
amugy
bp 3. ker
Ahha,hát nem tudom,hogy mit veszünk,majd elválig,amúgy má mentem mindennel,meg vater is,csak 250-es 2 t vel nem még,épp itt lenne az ideje
te honnan vagy,helyiségileg?
azért a 4-5 nél többet....
nem mérem...de annyira nem vészes afogyasztás..
ő..hát brutálisabban adja le a teljesítményét,az tény...450 könnyen motorozható,kezelhető
250 2t az annyira nem...de én ezért szeretem mert brutális
ahha,akko megáll olyan 4-5 liter/órába?csak me vaternak van egy yamaha yz450f-e,azt 250-est akarunk,vagy suzuki,vagy hondat,csak attól félünk,hogy sokat fog enni,amúgy a 250-es 2 t erősebb mint a 450-es 4 t,nem?
annyira nem vészes...sztem 125 többet zabál
Ahha,az má mehet eléggé,de gondolom sokat is eszik.
próbáljam ki?
minek?
ja van,egy 2004 es kx250
Hát azt nem tudom,me kb 3 hónapja vettem,de az előző gazdája versenyzett vele,és elég yó eredményt ért el vele,pl:2006-ban Pannonhalmán a 4-es rajtszámmal indúlt,és első let vele,és nem amatörbe.Mondom,nagyon erős,gyere el,azt próbáld ki,üdv
Amúgy neked van vmien cross mocid?
van benne valami motor tuning?
Szai,igazad van,hogy a lanc laza,de amióta készült a kép,van rajta egy uj lancszett,.cseréltem,a kipufogó nincsen megnyomódva egyálltalán,hibátlan,a 35L me azé irtam bele,me igaz,hogy a hivatalos oldalán 28-nak van irva,de én 2006-ba a yamaha tesznapon mentem ugyan olyan tipussal,mint az enyém,és hát,volt közte külömbség,nem is kevés,lehet azér,mer nem volt még bekoptatva,nem tudom,de az nagyon gyönge vol,ya,és az enyém 4-be emeli az elejét,ha nem hiszed el,gyere el,azt próbáld ki,üdv,amúgy Bakonyszentlászlói vagyok.
szamom:06-30-574-15-13
üdv
Hat majd kiderul. Koszonom szepen!
én ugy tudom hogy nem jár hozzá semmi..csak tömítés meg ilyenek...
tartalék dugó csak 450 hez jár
elvileg...de lehet hogy rosszúl tudom
hát nem is tudom...most azé mert van rajta pár matrica, meg ilyen olyan fék attól még nem 35 Le. tudomásom szerint 28. amugy a lánc eléggé laza,ha jól látom a kipu be van nyomódva.

ezeket nem baszogatásként mondtam!
Sziasztok

Tud valaki segiteni abban, hogy 2007 -es CRF 250 R masinahoz milyen plussz alkatresz jar a dobozban?
kb egy honapja vettem es az elado ceg nem talalja. Mondjuk lehet, hogy csak le akarnak nyulni!
Esetleg valakinek cikszam vagy fenykep?
Koszonom
/BakondiG
Hali!

Pályadíj nem tudom hogy alakul majd, a tulajtól függ. Ha velem leszel, akkor nembizta. ;)
A pálya egyébként jól gondozott, az ugrók többnyire patent állapotban vannak, a nyomvonal néha kigödrösödik, de istenem, keresni kell másik ívet, ha belemész akkor pedig egy kis plusz erőnlét fejlesztés :)
nemtom még nem voltam ott
Oda a csomagolóanyag gyár mőgé? Szada tőlem kb 5 perc
Szadára hova mentek? és ma?
de bazdmeg
mogyoród után nem a faszod van