hali
erdekelne "99es evjaratu cr 125hoz nicasilos henger mennyibe kerul szervizben nekem 300e huft mondtak ebbol a szerviz haszna 100?^^
erdemes e bontott hengert venni? ha igen azok mennyibe fajnak? (nem szethajtott) ja es ha tud valaki eladot erdekelne
Honda CRF450R crossmotor, megkímélt jó állapotban kevés üzórával, bontatlan, gyári idomszettel, új gumival, új láncszettel, friss olajcserével, gyári felújítókészlettel, yoshimura trs kipuff rendszerrel, brutális hanggal és teljesítménnyel, stílusváltás miatt eladó!
íá:920000ft
biztos megegyezünk!
Szia!
Elvileg lehetséges, hogy megakadt az uszó, hiszen szereléskor gondolom levetted a karbit, "kiszáradt" az alja. Nálam is fordult elő ilyesmi még a 2T korszakomban. Próbáld meg mondjuk egy csavarhúzó nyelével megkocogtatni az uszóházat, ha szerencséd van ennyi is elég, hogy helyreálljon a rend. Ha ez nem jön össze akkor viszont marad a szerelés.
Köszönöm a segítséget werth!
Sikerült vennem páncélt: fox airframe megkönyökvédőt:fox raptort a procrossban
Jó nagyon
De lenne mégegy kérdésem, ami a következő:
Mi akkor a teendő, ha cseréltem gázbovdent a kawasaki kx-embe és mikor megnyitom a benzincsapot a túlfojó csövön alul folyik a benzin, a motor pedig nem indul.Hol hibázhattam vagy mi okozhatja ezt?
Valaki azt mondta hogy az úszószelep alul maradt és nem zár el. Ez lehetséges?
Sziasztok lenne egy kérdésem a whippel kapcsolatban . Hogyha megindul a motor kerezbe akkor azt hogyan szoktátok visszahúzni ? lábbal kell visszatolni a hátulját? Sokan csak azt mondták hogy ezt nem lehet így elmagyarázni majd jön az magától... :D Nagyon megköszönném ha valaki megpróbálná elmagyarázni .
Suzuki RMZ, Yamaha YZF vagy Honda CRF 250 4t vásárolnék, kb. 3000 euro körűl. Van valakinek, vagy tudtok valamit? Ajanlatokat itt vagy e-mailben (mxbotond@freemail.hu). Üdv.
erdekelne "99es evjaratu cr 125hoz nicasilos henger mennyibe kerul szervizben nekem 300e huft mondtak ebbol a szerviz haszna 100?^^
erdemes e bontott hengert venni? ha igen azok mennyibe fajnak? (nem szethajtott) ja es ha tud valaki eladot erdekelne