Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
erdekelne "99es evjaratu cr 125hoz nicasilos henger mennyibe kerul szervizben nekem 300e huft mondtak ebbol a szerviz haszna 100?^^
erdemes e bontott hengert venni? ha igen azok mennyibe fajnak? (nem szethajtott) ja es ha tud valaki eladot erdekelne
Honda CRF450R crossmotor, megkímélt jó állapotban kevés üzórával, bontatlan, gyári idomszettel, új gumival, új láncszettel, friss olajcserével, gyári felújítókészlettel, yoshimura trs kipuff rendszerrel, brutális hanggal és teljesítménnyel, stílusváltás miatt eladó!
íá:920000ft
biztos megegyezünk!
Szeva MYTH600XL!Ezer éve nem jártam itt gondoltam beköszönök!
Email címem: matyi03@citromail.hu
valakinek nem kell a jo kis gépem.(versenycross vásárlása miatt)
Szia!
Elvileg lehetséges, hogy megakadt az uszó, hiszen szereléskor gondolom levetted a karbit, "kiszáradt" az alja. Nálam is fordult elő ilyesmi még a 2T korszakomban. Próbáld meg mondjuk egy csavarhúzó nyelével megkocogtatni az uszóházat, ha szerencséd van ennyi is elég, hogy helyreálljon a rend. Ha ez nem jön össze akkor viszont marad a szerelés.
Köszönöm a segítséget werth!
Sikerült vennem páncélt: fox airframe megkönyökvédőt:fox raptort a procrossban
Jó nagyon
De lenne mégegy kérdésem, ami a következő:
Mi akkor a teendő, ha cseréltem gázbovdent a kawasaki kx-embe és mikor megnyitom a benzincsapot a túlfojó csövön alul folyik a benzin, a motor pedig nem indul.Hol hibázhattam vagy mi okozhatja ezt?
Valaki azt mondta hogy az úszószelep alul maradt és nem zár el. Ez lehetséges?

A segítséget eőre is köszönöm.
ja..lábbal,testel....
de ezt nehéz leírni
Hali Gabi!

A lényeg, ahogy Kerkyra leírta, gáz nélkül és lehetőleg végig rugd meg emberesen, legalábbis Én így tudom.

Egyébként van egy közös ismerősünk, valszeg még nem tudod. (Zsiga S.)

Én erre "tevékenykedem" sűrűbben.
http://forum.index.hu/Article/...
Sziasztok lenne egy kérdésem a whippel kapcsolatban . Hogyha megindul a motor kerezbe akkor azt hogyan szoktátok visszahúzni ? lábbal kell visszatolni a hátulját? Sokan csak azt mondták hogy ezt nem lehet így elmagyarázni majd jön az magától... :D Nagyon megköszönném ha valaki megpróbálná elmagyarázni .
Szevasztok eladó haverom 600 dr-je.92 évjáratu az ára 160000.Ha érdekel irj
HAli
Szia!
Én Ausztriában Aunernél szoktam vásárolni, ők forgalmazzák az EVS cuccokat. Magyarországi viszonteladójuk pedig asszem ŐK.
hello

hol tudok evs márkájú cuccokat venni? mert interneten sehol nem találtam kiskereskedést ahol meg tudnám venni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok SRÁCOK!
Szevasztok!

Most még mindig a Meganom csinálom,de utánna a CR jön!
AZT indul a kapratás!
Csak gáz nélkül rugdosd de ha nem indul rendesen melegen sem akkor ott bizony más a baj szelepek kompresszió hasonlók
Sziasztok

Mult het ota en is tulajdonosa lettem egy CRF250-nek.
Nagyon tetszik.
Bar beinditani nem mindig tudom. Van valami titok?
/BakondiG
Suzuki RMZ, Yamaha YZF vagy Honda CRF 250 4t vásárolnék, kb. 3000 euro körűl. Van valakinek, vagy tudtok valamit? Ajanlatokat itt vagy e-mailben (mxbotond@freemail.hu). Üdv.
amúgy szia mythyx! üdv a topikodban ! honda kész van már ? hogy vagy ?
ami a tiéd!
szevasz zsozso mi a pálya?
Amugy üdvözlök mindenkit itt a TOPIKBAN!
Sirályak a képek srácok!

Tegyetek fel még sokat!
monnyuk a yamahás se piskóta