Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSákesz kornél csávó!
hej hej hej do
Hali!
Hej!
csá Zoooo!
Mar megtalaltam, de annyi helyre lehet itt kattintani. Nagy szerencse, hogy odajutottam.
CR-t vegyél.
Wert,
gyönyörű az YZ-F!
Kedves BakondiG
A CR-CRF topikban pont erről van szó.
Koszonom szepen.
Szia!
Ha emlékeim nem csalnak akkor a gyári könyv 15 üzemórát ír. Én le szoktam cserélni 6-7 üzemóránként, így hobbyként használva egy dugó elmegy kb. 180h-t is. A 180h-t tapasztalatból írtam. Ha ugyanezt megkérdezed a Honda CR/CRF topicban, talán többen is hozzászólnak a dologhoz.
Sziasztok

Tudnatok abban segiteni, hogy egy Honda CRF -nek a szervizigenye mennyi?
Marmint hany uzemora utan kell csrelgetni a dolgokat? Nem verseny celokra, csak hobbibol csapatnank Cross palyan.
Valaki?
Koszonom
BakondiG
szia mythyx!
Hali, csak benéztem !
Rakosgatom össze éppen!
nemsok,veled? hogy áll már a gépjármüved?
Na mi zu!
Cscsá mindenkinek!
Kár!

De köszi ZZZZOOOOOO!
szia MYTH600XL! ne haragudj de tegnap elájultam a gép előtt és nem válaszoltam a dugós kérdésedre ...csak lapos van de odavannak ...........
SZiasztok!
Köszi, krosszt akarok.

Csak ugye, minden típusnál lehet hallani különböző pici bajokról, ezért tettem fel a kérdésemet. Bááár, ennyi idős motornál amit én akarok venni -kb 2000-es évjárat- többet számít az általános állapot.
szerintem attol függ mint akarsz?ha pl endurot:akkor aprilia rx,vagy kawasaki kdx,honda crm esetleg dt,vagy tsr
ha cross:akkor szerintem bármelyik lehet cr,yz,kx stb..
Hello!

Már régóta nézegetek mocikat sajna. Eddig DRZ-t akartam ,de az most túl sok anyagilag.

125 2T-be melyikeket érdemes nézni?
Na benéztem ide ,nem tünhetek el!
Hali a betérőknek!