Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem semmi a kawasakis sátor...
Még néhány kép:
srácok ki lakik Tatabányán?
Szasztok!
Van esetleg vki Eger vagy akörnyékéről?
Néhány kép a motorokról!
Sziasztok!
Alig egy órája értem haza Bulgáriából a motocross VB-ről. Néhány képet sikerült készítenem a mi Németh Kornélunkról! Remélem egy kicsit feldobom vele a topicot.
sziasztok!

lenne egy kérdésem amire remélem tud itt vki választ adni!
Szóval van nekem egy Cagiva W12 350 es motorom ami lég és olaj hűtéses amilyen motorom még sosem volt és nem tom hogy normális dolog e az hogy a képen látható cső valamint a hűtö 2 perc alatt felmelegszik olyan magas hőmérsékletre hogy egyszerűen nem lehet egy pillanatra sem hozzáérni!
Létezik hogy ilyen magas lenne az üzemi hőmérséklete vagy valamivel gond van benne? Ha valami nem jó akkor mi lehet az?
NA hej csákesz!
Szega skacok!
eladnám honda cr 250-em
nem versenyzésre használt,a vas 1999es évjárat,rendszeresen karbantartott,minden használat után mosás,láncspray,légszűrő tisztítás,váltó olaj csere amikor kell.Új dugó csapszeg gyűrü,tömítés garnítúra,hátsó himba felújítva,első teló felújítva,új bovdenek,új komplett kuplung szerkezet+tárcsa,új gumi,ajándék légszűrő,új lánckerék,új RENTHAL alu kormány,minden kicserélt alkatrész gyárira cserélve.a felújítás óta 3 üzemórát futott,irányára 590,000,-HUF
érdeklődni: vnb6t kukac frimél pont hu
Köszi az infókat sziasztok!
holnap endurocross verseny ! www.porolok.gportal.hu
üdv !
sziasztok mi a kotta?
csáó valaki mondja már meg nekem pls hogy hogyan kell kiszedni a hátsókerékből a csapágyakat!
Sziasztok! köszi a számokat remélem lesz alkatrész:)
Szia!
na ott a géza száma.....

amúgy szia mythyx! meg mindenki aki mythyx saját topikjába firkál ...olvasgat.........
06 20 4 271 314
Egyébként csákesz!
A Szatyina Gézánál Tarjánba, csak a telefonom behalt abban vannak a számai.
De a tel könyvbe benne van ,Szőlő utcában lakik!
CSá! Remélem tudtok nekem segiteni, van egy 1990es honda cr250-es motorom és nem találok sehol hozzá vizpumpa felöli oldaldeklit:( nem tudtok valakit akinek van? vagy hol lehetne bontottat venni mert az uj 32e ft!
CSÁ CSÁ ZZOOOZZIIII!
Szia MYTH600XL!