Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 kilcsi
nemsok
egyszóval a faszomba
mogyoród után
az holagecibe van?
pályadij van?
Túrva van rendszeresen?
lehet hogy lemegyünk..elvileg szadára megyünk..az is homok..de beszélek haverommal hogy mi legyen
Halihó!

Vasárnap megyünk egy páran Monorra csapatni! Ha van kedvetek csatlakozzatok nyugodtan, a homok garantált :) a pálya egyébként igényesen megtervezett, közepes sebességű rengeteg ugróval, hatalmas mandínerekkel, jókat lehet edzeni. Gyertek
hi ...
Ha valakit esetleg érdekelne van egy honda CRM 125-ös Blokkom eladó (felujítva, uj csapágyak,szimeringek( (35000,-)
+ hozzá valo henger ,dugo,gyürű,csapszeg (25000,-)
+ 2db 28 delorto karburator (10000,-/db)
+ Ktm 250-es váz ,kormány ,teleszkóp, központi rugóstag (40000,-)
+ első ,hátsó dobfékes kerék gumistól (18"és 21") (15000,- a kettő)
+ apróságok ,gyujtásalkatrészek,trafók,bowdenek, sárvédők ,ülés stb...
ha lehetne egyben adnám.
Ha egyben elviszed akkor jelentős kedvezmény ...
postán is elküldöm ...
Érd. : 06706155160
ill.: aya@index.hu
szijjasztok!
A következő linken egy könyvet tudtok letölteni teljesen INGYEN,amibe az áll,hogy hogyan lehet pénzt keresni,mit kell érte csinálni.
http://www.onlinevallalkozas.h...

Ez a könyv az internetes pénzkeresésről szól.
És elárulom, hogy nekem is segítene, ha letöltenétek (INGYEN).
Ha megnézitek bővebben a weboldalt, és átböngészitek a könyvet, mindenre választ találtok. x)
CSAK NYERNI TUDTOK RAJTA!
x)Akkor nem pocsékolnám gépelésre az időt, ha nem így lenne... x)
köszi előre is...
Hali,eladó egy yamaha yz 85 versenycross.A motor teljesen kölcségmentes és hibátlan állapotban van mint esztétikailag,mint motorikusan.A motor 2003-mas modell,60kg,35L,bivaly erős motorral.Sok verseny cucc van hozzá.Pazzaz kormány,Pazzaz kormánymagasító,R.R Racing Suspension első és hátsó felfüggesztés,tuning tárcsafék,stb...,és még sok mindnt adok hozzá,pl:egy gumi garnitúrát.ára:400 ezerUgyan itt eladó egy yamaha yz426F tipusú crossmotor.ára:660 A motor 2000-es modell,98kg,58L,hibátlan állapot. A két motor eggyüt 1050000-er csere érd:mind a kettöt motor cserélhető 250-es 4t-re
W2 Privateer csizma, kitűnő állapotban, 42-43 méret. For sale.
Ha valakit érdekel, ajánljátok légyszi, thx.
(bocs off)
Szeva!Én most járattam be az enyémet!2 tank!
hali
perselyes cr-t meddig es h kell jaratni?
Valaki megtudná mondani nekem hogy hol találnám meg a Nemesbikki versen képeit,eredményeit ?
Helló!
nincsvéletlenül valakinek elado membránháza 250 es krosszmotorhoz?a tipus nemszámit.köszi
Faisst!
Láttalak Csolnokon. Nagyon kemény kis verseny volt. a pálya eltalált helyen van, és a "kis" pattintó elég adrenalin löketet biztosít ha a kör közben netalán álmos lennél :)
Gratula.
Ahogy néztem a pályát, örültem volna ha végigmegyek rajta egyáltalán. (perec nélkül) :)
Nincs valami jo hely magyaralmás környékén ahol jot lehetne motorozni mert gántra a bányába már nem lehet menni:(
Sziasztok Valaki leirná nekem h különbözö talajokon milyen guminyomás szükséges elöl hátul?
Föleg kemény agyagos talaj érdekel és sáros agyagos.elöre is köszi a válaszokat:)
zemplénben? és állandoan elviszitek a gépeket kocsival aztán G.O? vagy hosszabb idöre mentek?
Régen sokat jártunk a kállói erdőkben de mostanság csak kizárólag a zemplénben motorozunk!
szaszli most nézem,hogy te nyiregyi vagy merre felé szoktatok veretni?kállo felé nem szoktatok "eltévedni"
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Ha valaki a versenysportban kényelmes háttérbázist szeretne biztosítani magának!
Nemzetközi supercross verseny lessz aug 11-én Kolontáron.Profi,és tömegsport betétfutamal.Belépö 600ft megéri,iszonyú jó pálya,komoly versenyzök.
Nálam van egy fasza ec 300-as....
Hali mindenki tegnap szétborítottam a TSR lengéscsillapítóját, vagyis csak azt a henger alakú fém izét amibe oloaj van, tudjátok ami ott van a rugó mellett. nem tudja vki hogy lehet feltölteni olajjal, és ugy összerakni h. fasza legyen
SEGÍTSÉG
Előre is köszi