Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nana nem ám lecsuszok a listáról!
van egy jó kis pálya, + erdő-mező
Kawa,látom Erdőkertesen laksz....milyen terep van ott?
Nem. Elöttem egy barátomé volt, aki a 16.kerben lakik.
jajj bocsi mythyx hogy nem köszöntem és belefirkáltam a topikodba
szia kawa ez nem innen esztergomból vetted ?
Irányára: 390.000.-
Sziasztok!

2007.05.19.-én a kelet-kupa 3 fordulója lesz Tiszacsegén.

(Hátha érdekel valakit)

Üdv
Jó neked PITYU!
Mennyi az annyi?
Üdv mindenkinek ! Eladnám a zöld vasamat ! érdekelne valakit ? nagy.gabor@fibermail.hu-ra lehet írni.
jó veretést mindenkinek !
Helyzet ugyanaz mint tegnap!Még nincs meg a henger de már kész van!Kurva posta!
Na mi zu?
Helyzet?
Csákesz!
Szeva MYTH600XL!
Sziasztok!
Helló urak!Van egy motorszálitó pickup verdám.2motort simán rá lehet rakni.Olcsó a vas,nekem már nem kell.Itt a cim ahol megnéhetitek.:
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Hello Uraim!

Talán valamelyikőtök tud segíteni: egy Németországból behozott vadi új dirt bike-ra kell regadó? Vagy vám?
0 km-es, teljesen és csomagolt....

Előre is köszi!

snake
illetve mi az amire nagyon figyeljek oda vásárlás előtt ? mik azok az árulkodó jelek amikből kiderülhet egy esetleges motor vagy váltóhiba?

légyszi segitsetek mert annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz ez lenne az első crossgépem
(husky 410)
sziasztok

egy kis segitséget szeretnék kérni!
honnan lehet leolvasni vagy megtudni a Husqvarnákon a gyártási évet?
(alvázszám vagy valahol a blokkon?)
tank fehér az a baj ...2000-től már fekete lenne
Venni szeretnél CR-t? Nekem van egy felújított "99-es 125-ösöm, eladó! piros-fekete, kicsit karcos, de műszakilag kíváló.
Giorgio ! Szerintem nem 2000- es évjárat! Az oldalidom még a "98-99 -es évjáraté (hosszú, takarja a légszűrőt).
Hali!
Lehet mégis a Yamaha mellet döntök. 190cm vaok, kell ez az ülésmagasság. Jól láttam, hogy gyárilag PRO TAPER kormánnyal adják? Régi mocijaimon is ezt használtam, csak kérdés, hogy jó lesz-e az állása?
Suzkán mindenképeen cseréltem volna ülést és kormányt, így meg már faragtunk is valamit az +320-ból.
Azt tudod, hogy mit tartalmaz a hozzá adott kit? Hondánál ez mindig nagyon tele volt jó dolgokkal (dugó, gyűrűk, csapszeg, stb...)
Hornetemet meg beszámolják, csak azt nem tom, hogy megvegyem-e a 2007-t, vagy megvárjam szeptemberig a 2008-as modellt?
de azzal a +320ropival jobb....
yamaha a legjobb minőségű motor....crossban
nyugodtan vegyél yz450f et