Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb. 160 Pesttől. Kisújszállás. (A semmi közepe)
oksi
miért te merre lax?
Ha emlékeim nem csalnak akkor Kerkyra majd csak 30.-a környékén tér haza külföldről. (nyaral)

Oksa. Megpróbálom Én is úgy alakítani, hogy ott tudjak lenni, kiderül, nekem egy kicsit messzebb van...
most azé ilyen bonyolult mert anyámék lelépnek 4 napra..aztán akkor be kell osztanom a zséét hogy tudjak edzeni
oksi,kössz
akkor próbálom uihy intézni,hogy ennyi maradjon
bár az jó hogy nem kell sok benyát vinnem..mert a tankom full tele van
Felhívom majd Gábort(kerkyra) hogy jöjjenek ők is
Értem.

Te, ez egy jó kérdés, mert Én ismerem a tulajt, tőlem nem kért még, nagyon korrekt, rendes arc. de szerintem 1500-2000-nél nem kérhet többet, ez tutt
tudnom kéne,mert akkor ugy intézem a pénzemet,hogy maradjon mindenre
amúgy mennyi a pályadíj?
Már akartam írni hogy jó lenne ha ti is eljönnétek
Megbeszélem bandival hogy akkor monorra mennyünk és csapatunk egy jót
Hali!

Mi voltunk most Vasárnap, azt hittem jöttök.
Nagyon jó volt a talaj, az esőnek köszönhetően nem kellett port szívni, viszont cserébe "lövészárkok" fogadtak minket. A felpuhult homok ugye könnyebben deformálódik és ez meglátszott a pályán is.
Kivette mindenkiből az erőt. De mire megtaláltad a helyes nyomvonalakat már egészen szépen tudtál menni. (csak szélen :))
Most Vasárnap is lehet, hogy megpróbálok lecsorogni, meglátom.

Bakondi G:

Balázs (Zsiga) mesélte , hogy "valami európa bajnok faszi" az edződ. Nevet nem mondott ezért nem is nagyon tudtam hova tenni, de így már világos.
Milyenek a Kiskökény féle edzések? Mesélnél róluk néhány dolgot? (edzés menete, felépítése, stb...)

thx

pár kép Monoron:
nah,látom te is pösti legény vagy mint mi
szóval ha gondolod,csinálhatunk egy közös edzést
ugy-ugye...megmondtam
figyu,ha van kedved,gyere el velünk vasárnap edzeni
lehet hogy lemegyünk monorra...az elvileg jó homokos pálya..ha esik akkor pörfikt a talaj
amúgy merre felé lax?
Voltam tegnap Piliscseven.
Hat...
Igazad volt!
Tenyleg hasznalhatattlan! Meg a nyomvonal sem latszott. Le se szedtem a futorol a motort!

na most ellépek...hív a természet
Hat a mait oda mondtak. Delutan minden kiderul!
hát..amikro csolnokra megyünk,mindig elszörnyedünk a pálya látványától...biztos hogy piliscsév?
Fogalmam sincs. Eddig csak Jaszberenyben es Lengyelen voltam.
Remelem azert van klassz hely a palyan, hisz ez kezdo edzes. Eleg egy jo mandiner gyakorolni, meg mondjuk egy ugro!
azon a pályán?
elég ramaty állapotban van
Ertem. En ma megyek eloszor Piliscsevre edzesre. Kiskokeny tart edzest. Remelem klassz lesz!
Hajra
Apropo: Nyilvanos edzes, barki johet!
Piliscsev 16:00

amugy tudnék hova...innen 10 perc alatt ki lehet érni hegyen át a solymári crosspályára
de amugy a motorom csepelen van az edzőnél,onnan szoktunk elmászkálni akörnyező pályákra
azért remélem láttátok hogy hogy a ktm ek egy kerékkel vezetnek a rajtnál
Faisst:
Te a 3. keruletbol hova jarsz crossolni?
/G
és azzal a tudással is rommá vernéd a magyar mezőnyt
Iszonyú nagy derbi volt. Nyomok és a sár egyáltalán nem okozott problémát nekik. Szólni nem tudtam amikor láttam, hogy fogják neki a nagy szottyban. Ezekben az emberekben nincs érzés, semmi nem számít. Ha csak fele annyira tudnék motorozni mint itt az utolsó emberke, a világ legboldogabb embere lennék.