Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső szerintetek ez mikori CR honda . a hirdetés 2000-esnek írja! valaki help
Igazad lehet, de az a + 320 eft kicsit riasztó.
Meg addig még el kell adnom a Hornetet, kettőt nem tudok tartani, sajnos.
Köszi az infót!
Asszem kimegyek,, remélem!
én nem venném meg
csomó újítás,pl injektor, biztos lesznek gyerekbetegségei...
inkább vegyél egy 2007 es yz450f et
az a tuti
Sziasztok!
Ha minden igaz akkor ősszel újra elkezdem a motocrosst. Idáig mindig csak Hondáim voltak, most viszont Suzukit (RMZ450k8) szeretnék vásárolni. Szivem szerint -na meg a magasságom miatt (190cm)- Yamahát vennék, de azt aranyárban mérik, így hát marad a Suzka. Van valakinek tapasztalata a mocival? Nem szeretnék mellényúlni.
Üdv mindenkinek. Ha valakit érdekel jövő hét vasárnap, amatőr motorcross verseny lesz Tatán.
Csáó minden ide látogatónak!
szia!
Most is árul valaki motort itt!
Leírás: Eladó egy nagyon jó állapotu CRf450-es crossmotor, kb30üz-órával, endurozásra lett használva hétvégenként, csak is full szintetikus motorolajjal járt, 6-7 üz-óránként lecseréltem, a motoron van egy Yoshimura trs kipuff rendszer amitől nagyon durva hangja van, a gumik: elöl 95%os hátul 85%a gumi, a motorhoz megvan a gyári idomszett is, illetve megvan hozzá a gyári dugó, gyűrűk, tőmités szett meg stb..., a motorja még bontatlan semmi mokolás nincs rajta,a motor nem azért eladó mert rossz! Hívjatok vagy írjatok mailt, biztos megegyezünk!
ha érdekel vkit akkor hívjatok ezen a számon bármikor:06-30-585-2986
LÁTTAM ZOOO!

GRATULÁLOK!
AMINT látod nem vagyok egyedül, mindig beköszön valaki!
szia MYTH600XL ! megint motortos lettem
Szeva mindenkinek!Szegény MYTH600XL de sajnállak mondom beköszönök ne légy egyedül a topikodban!
Szevasztok!
szia MYTH600XL hogy vagy ? mi a helyzet ? cr honda hogy áll? enyémet elvitték
A kedvenc motor.
Na benézek ám , csak a rendszerem ne könyököljön le!
2 napig tuningoltam ,de most megy,meddig?
Gétsz egy G....!
Szuper motorok.
szia mythyx!
Csá zoooo!

Köszi az itt létet, nekem FMF rendszerem van szerintem nem rossz!

Inkább hengert veszek, mint kiput!
Hahoo van itt valaki?
ott van az apróban,dávid 1 másikra gondolt.....én akarok venni 1 arrowot helyette ami 18500 pénz...és akkor ez feleslegessé válik...nem kell karbon,állandóan szétesik
gyuri lőjjél fel valami fotót róla ! és akkor eladom neked percek alatt ...előbb már nyomattam a reklámot!

hallod gyuri
hozd már el valamikor és majd megpróbáljuk felvarázsolni a gépre
és ha jó akkor megvételezem valami baráti áron