Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg buzi vagy Te büdös G. ! no de minden motoron van túlfolyó, ahol párolog a benzin.

te voltál már nálam, egyből a konyhába lépsz be.. na oda támasztottam be mert siettem.. oszt tiszta benyaszag vót. igaz kiszellőztettem 5 perc alatt elmult.
Akkor az is sípol nyávog nyivákol :D
Mert drága. Örülök, mint hülyegyerek, ha SV-be tudok locsolni.
Igazi Benzintyúk
Nekem a garázsban áll a gépsas és ugye onnan 1 ajtó és az előszoba van. Semmi benzinszagg nincs Ja várjál Ez KAWASAKI
akkor miért nem locsolsz szét a szobádban egy kis benzint ?
Akár. Még régen,mikor nem volt motorom, biciklivel is jártunk ki a benzinkútra, benzinillatot szííívni
Jha meg NSRezés után mindig benzinillatú volt a hajam, szépjó epres olajjal keverve, mindig úgy aludtam el, h azt illatoztam
Én nagyon szeressem. Trabikat nem is szoktam hamar megelőzni xD
van aki szeret lovagolni. az se tartja a házban a LOVAT
de egy HÁZBA bent ?
Hááttt mi bajod a benzinszaggal? ILLAT!
én rájöttem hogy ez a szobában tárolás nagy faszság!

nekem még mielőtt divatolás lett volna itt a sportmotor.hu-galériák közözz, már előtte évek óta a nappaliban állt a motor télen. nem ebben a házban ahol lakom hanem megy másikban, Ferenc már volt ott, nyáron lakom ott csak. na és most hogy telitankal levittem a CBR-t tiszta benzin szag van a házban jöttek vendégek, ott lesznek elszállásolva, így kivittem de fűtött helyen van így is a kamrában ahol a gázkazán van. szóval szép és jó meg szerethessük a gépet, de nem szobába való
Hmm, vajon az új gazdájánál is ilyen jó körülmények között él a kicsi exem?
Egy tokaji cimborámé.
Ja
ismered? kié ?
Szép és jó állapotban van jaja.
oszt ez amúgy jó gép?
Azaz, köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_monster_s2r-5359961
kúúúúl
Ehh megjött ma a cucc a nagyvasról! És kaptam egy kis extrát is
Előzmény: első olajcserénél 10w40es repsol rész szintetikus olajat rendeltem (ez jól bevált előtte is) a haverom aki hozta, jófej volt azt mondta, hogy úgyis jó áron szerzi ygy full szintetikusat hozott rész szintetikustól olcsóbb áron (utólag mondta miután már megkaptam)...
háth szívtam a fogam, mert én rész-t akartam, de mondom belerakom, jobb olaj elvileg baj nem lehet! Utána Titusszal beszélgettem kawába, ő erősített meg benne, hogy kevés henger nagy köbcenti esetében nem a legjobb a full szintetikus olaj, előnyösebb a rész szintetikus... nagy méret nagyobb tűrés stb olaj viszkozitást meg kenést is elmagyarázta hogy mi hogy működik, szóval rész szintetikus jobb!
Szólok haveromnak h megint kell olaj, de most rész szintetikus kellene, háth sajnos nem tud csak ásványit vagy full szintetikusat... na mind1 mondom megrendelem nagyvasról úgyis kell fékbetét meg pár dolog! Ma jön a csomag... nézem: Repsol 10w40 full szintetik... háth ez kész! Kísért a teljesen szintetikus olaj de ha már 8400ért hozzámvágták a 11ezres olajat nem küldöm vissza csak nem lesz baja már az is eszembejutott, hogy ez egy jel és az XTnek full szintetikus kell
ja Máté, ő volt a frontember. amikor be jött a nagy anyagi nehézség, leggyorsabban eladható nagyobb értékem a dobom volt így el kellett adni. Aztán rám verték az egész balhét hogy miattam bomlottunk fel. Amugy István jófej volt, a másik is csak nem annyira Kicsit változtatni kellett volna a hozzá álláson na mindegy.. szóval az nincs.. meg a másik sincs.. van helyette most egy új.
vazzzzzzzzzzze! nem haladok a korral! én még ott járok h jobbkéz abban játszott spisák is, nem? mert őt ismerem, meg volt egy másik emberke még, akit látásból ismerek, mindig ő kisérte hejcére a gyerekeket a buszon
Akkor lehet ismertük egymást bár én az 2. on voltam röviden mi is sokat jártunk az x be:D