Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gergő és a szarbojlerek !
mert nem vagy hideg !
nem. ez full korrekt zenekar lesz. csak poén volt ez a név..
Most mé?
sugallja az értelmet és a színvonalat "Neked adja"?
te teljesen langyos vagy !
lesz új zenekarom. mondta a frontember keressünk neki nevet. felcsaptam a NAGY ZENEKARNEVEK lexikont. az utolsó: Zsolti és a fosfejűek jó lesz ?
nem vót valami csökkent képességű melletted, hogy legalább hellyel kínált vóna ? Ja akkor te voltál az..téma volt egy időben a faluban, hogy valami colos geci riogatja a varjakat a diófák tetején Akkor már világos!
egyszer te voltál nálam nem valami haveroddal amikor már pont elért a végzet mert borral ittuk a pálinkát. akkkor te ottvoltál ?
aludtam már úgy a gyöngybe hogy ülve csak lassan a fejem lehajlott a bokámig. vagy 2 hétig alig tudtam járni mert kinyúlt a gerincem vagy 2 métert persze totál szétvoltam szaladva. világomról nem tudtam
Kajak alkesz vagy
Kell az he:D oszt milyen fekve aludni?
kommersz körte volt , az meg nagy poén mester. megittuk a 10 et, semmi. ... beérek a koliba kis melegség megcsapott, az első lépcsőfokon felszaladt az agyba oszt ganaj részeg lettem 2 másodperc alatt . aludhattam fekve
Ti tényleg állatok vagytok
Mekkora marhák vagytok
nem akkor volt az hogy ittunk miskolcon te meg kalandosan értél haza !
emlékszem arra az estére. kimentünk az X be miskolcon, haverral. mondom igyunk meg 10 kiskörtét !

-jó!

kikértük. de egyszerre 10-10 neki , nekem.

levertük néma csendben egymás után vagy öt perc alatt.

megkérdezem:
-neked adja ?

-nem.

-menjünk dögölni?

-ja !

ennyi
én is megnéztem és nemvagyok adiabatikus azaz termodinamikailag elszigetelt edény, nem baj? nézegettem az előzményeket, mit sztoriztam én akkor?
Jeeeeee
ennek az előzményét nézd meg termosz
a mivan nem találod? keress tovább !
Az esős kicsit keményebb volt. Asszem utána való évben volt. Kettőn voltam én is, faszák voltak.
Jó kis mezőny
A régi szép idők
Még a 2006-os verseny.
Most meg semmi rendezvény nincsen, haverjaim tartják karban a pályát hogy ők motorozzanak rajta.Pedig de szép is volt...
Ez az egyik kategória rajtja.
Szinte minden kategóriában ennyien voltak.
Volt Quad verseny, Magyarországon először, pitbike verseny, socreál, amatőr, profi
Neked nem vót lap osztva most