nem vót valami csökkent képességű melletted, hogy legalább hellyel kínált vóna ? Ja akkor te voltál az..téma volt egy időben a faluban, hogy valami colos geci riogatja a varjakat a diófák tetején Akkor már világos!
aludtam már úgy a gyöngybe hogy ülve csak lassan a fejem lehajlott a bokámig. vagy 2 hétig alig tudtam járni mert kinyúlt a gerincem vagy 2 métert persze totál szétvoltam szaladva. világomról nem tudtam
kommersz körte volt , az meg nagy poén mester. megittuk a 10 et, semmi. ... beérek a koliba kis melegség megcsapott, az első lépcsőfokon felszaladt az agyba oszt ganaj részeg lettem 2 másodperc alatt . aludhattam fekve
A régi szép idők
Még a 2006-os verseny.
Most meg semmi rendezvény nincsen, haverjaim tartják karban a pályát hogy ők motorozzanak rajta.Pedig de szép is volt...
Ez az egyik kategória rajtja.
Szinte minden kategóriában ennyien voltak.
Volt Quad verseny, Magyarországon először, pitbike verseny, socreál, amatőr, profi
Kell az he:D oszt milyen fekve aludni?
Mekkora marhák vagytok
-jó!
kikértük. de egyszerre 10-10 neki , nekem.
levertük néma csendben egymás után vagy öt perc alatt.
megkérdezem:
-neked adja ?
-nem.
-menjünk dögölni?
-ja !
ennyi
Még a 2006-os verseny.
Most meg semmi rendezvény nincsen, haverjaim tartják karban a pályát hogy ők motorozzanak rajta.Pedig de szép is volt...
Ez az egyik kategória rajtja.
Szinte minden kategóriában ennyien voltak.
Volt Quad verseny, Magyarországon először, pitbike verseny, socreál, amatőr, profi