Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lépek vége a melónak :))))))))))
Jó pihit Kellemes Ünnepeket!
És jó drinkelést nektek!

ez véresen komoly már régóta meg akartam neki mondani hogy a legnagyobb BG azaz Büdös Görény. De sajnos az atmosz volt eddig a legnagyobb
...mert ez itt mind hülye és ck poénkodnak, ők ilyenek
össze ne kulázzad itt magad te buflák !
ÓÓóóó mé?
A volt párom barátnőjének. Ott tanított a helyi iskolában /Judit/ de most kint van Angliában, eléggé kész voltam. A szálló inkább diák szálló faházikó konyhával! Ott van az.
Na, most meg a szemembe hazudik. Méghogy fiatal. nem is volna rossz. Node... Nem panaszkodok, más velem egyidősöket ilyenkorra már kétszer kiheréltek, legalább egyszer kifordítottak, én meg kórházban még csak varratni, meg gipszeltetni voltam, az meg belefér.
ÓÓóó mé?
inkább tüdőre
Mi van birkózószart ettél reggelire?
Szerintem ne vedd a szívedre!
NA, ne fogjatok le!
Ilyeneket eszünk reggelire mint Te vagy hulyegyerek!
Kinek a lagzija volt, ha nem vagyok indiszkrét? Nekem a meghitt kis szálló valahogy nincs meg, dehát attól még lehet... Egyvalami viszont igaz, tényleg imádom a környékemet, szép hely.
kinyomom a szemed te csög
Fess fiatalember vagy Jobb?
szóval ketten jöttök, kötsögök!
Nem beszólni közelről. Ha jómagam nem nyertem el kényes ízlésed pártolását, legalább gyönyörködj a Tátra lombkoronájában, az égben, esetleg a szalagkorlátban, de valami szépséget fedezz már fel a kedvemért.
Hahó te hol laksz Eger City?
ez igaz
Én tavaly nyáron voltam Kondón egy óriási buliban /Lagziban/, csodálatos környék horgásztó, hatalmas fák és egy meghitt kis szálló!
kevés volt
ennyi piától ne legyek az ? egy hétig edzettem a karácsonyra