Hétvégén kéne egy közöset gurulni Miskolcon nemgondoljátok?
Én meg pár haver benne lennénk csak jólenne minnél több embernek szólni.
Egy szép utolsót menni, mielőtt nyugovóra tesszik egyesek a gépeket.
nincs valakinek kedve utalni nekem pénzt? csak úgy !
mert kéne!
úgy jól jönne most vagy hatvan hetvenezer forint. Nem sok az!
Na! gyerkek , gyerünk! valaki ! NAAAAA lécci lécci.. nagyon kéne néhány zokni meg egy új alaplap is kéne.. de a hétvégére is jól jönne vagy 10 ezer elbaszni...
a közleménybe ne felejtsétek el bele írni, hogy JUTALÉK MERT JÓPOFI VAGY LACKÓ
schniii schnaa snappi snappi snappi snapppppp. es kosztet fünfundcvancih ojró jaaaaa du bist laszlo und ich bin keine swajne und lust, du bist schweine du schweine!
já genaut. ich habe keine lust. dás schnapi die keine krokodile. já já spricen já . rúf án... dászvidánye , was costes dá ? ich bin laci. du bist schweine ?
Kössz a tippeket!
Eddig a Bandit még képbe sem került, de ahogy nézegetem jóval barátibb áron kínálják, vagy ugyanannyiért sokkal fiatalabbat lehetne venni.
Ha nem ragaszkodsz a gyári dobozoláshoz akkor sokkal több moci is szóba jöhet és semmivel sem kevesebb hely állhat rendelkezésedre egy egyéni (mondjuk GIVI) táskarendszerrel. Daty banditája is nemrég kapott teljes dobozolást így már alkalmas hosszabb túrákra is.
A BMW nem feltétlenül szervízigényesebb más mociknál, inkább csak az árának és presztízsének megfelelő pénztárca kell a szervízdíj kicsengetéséhez ha bárminek bármi baja van. Meg persze a bontott alkatrészeket sem tárolja minden bontós hármasával a polcon mint mondjuk egy gyakori japán vashoz...
Én meg pár haver benne lennénk csak jólenne minnél több embernek szólni.
Egy szép utolsót menni, mielőtt nyugovóra tesszik egyesek a gépeket.