Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó az én motorom is:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-6r-5192045
Na látod, ezért nem vennék én senkitől használt motort!
Sosem tudni, kiben mi lakozik!
Tavaly szezon végén hirdettem meg a kis XT-t öccázér! Januárba levittem 475re. Egy normális érdeklődőm nem volt, csak idióta cserék de kb ilyenek: 1babetta 2bicikli meg egy hízódisznó! (nem túloztam)! Márciusba hívott egy srác, érdekli a motor jönne megnézni, oké gyere; beszélgetés végén bátortalan hangon kérdezte h alkudni lehet-e; mondtam neki h gyere el és visszatérünk rá! Jött 2perces próbakör után már az árról beszéltünk, 450be elvitte! Akkor ennyiért 2évvel fiatalabbat illetve fele annyi km-el lehetett venni XT-t! Cserés elsőgumival, extra nélkül (herélt kipuff nem számit annak XD :D) kopott fékbetéttel olajcsere előtt adtam el! (tőlem nem jó motort venni, de a srác azóta is elégedett... és már meg is törte ) Szal csak kell várni egy elég elszánt pénzes "balekot"
Jó kis gumi az az ME880 is csak csodálkozom rajta mert sportmotoron még nem láttam. Csopigumihoz képest tapadós, viszont a keresztmetszeti profilja nem igazán hegyes,hamar lenn van a széle.
Ya. Így aztán annál büszkébb vagyok, hogy egyben hazahoztam eddigi összes útjáról. Pedig minden, csak nem egy takonypuha sportgumi. Erre a sok járatós km-re pont jó, mire meg jövő tavasszal igazán lehet vele menni, addigra ott lesz egy Pilot Road 2CT. Az meg azért már jó guma.
Milyen gumid van neked? Metzeler ME880-as choppergumma?
Petinek leesett a fejéről a sisak,s nincs rá szebb szó,kitört a nyaka:( Nyugodjon békében!
Hogy azért valami jó is elhangozzon itt, ma mentem egy Mc-Felsőtárkányt. Sok motorossal már nem találkoztam, egy Gyomaendrődi brigádnak eredtem utána Répástól, megyehatár után értem utol őket. 600-as Gixer, meg valami nagyobb túradög, de lehetett hallani, hogy nem egy hegyi menők. Mivel a kis dög még járatós, egyenesben meg amúgy is gyorsabbak voltak, nem erőlködtem, szépen legurultam mögöttük. Tárkányban megálltak, megvárni valami ZX7-es haverjukat, amíg odaért, jót dumáltunk. Kis piszok nagyon tetszett mindegyiknek, no meg a tempója is... Előttük meg le a kalappal, hogy 220 km-t jöttek, csak azért, hogy még végigmenjenek egyszer a Bükkön. Valószínűleg nekem is az utolsó volt idén, de legalább egy nagyon jót mentem, így utoljára még lefaragtam a majrécsíkot rendesen, hideg aszfalt ide, hideg gumi oda.
Szomorú dolog ez, hogy még a legutolsó motorozható napok egyikén is ilyennel kell szembesülni. Nyugodjon békében...
Bocs ,neked akartam
Köszönöm
jah... nyugodj békében n. p. !
Anya! Adjál enni, mert nagyon éhes vagyok!
- Nincs étel.
- Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
- Nem lehet, nincs víz!
- Akkor süssük meg!
- Nem lehet, nincs gáz!
A papagáj megszólal: - Éljen Orbán!

Történelem dolgozat:
- Hogyan nevezzük a magyar történelemben a Szent Istvántól az Orbánig terjedő korszakot?
- A Szent Jobbtól a balfaszig.

Orbánnal közlik, hogy a bélyeg, amely őt ábrázolja, rossz
minőségű, ugyanis nem ragad.
Viktorunk bemegy a postára, beáll az emberek közé és megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg.
Azok bizonygatják, hogy nem ragad. Vesz is rögvest Viktor egy
bélyeget, ráköp, egyből odaragad.
Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Jaaa, hát arra az oldalra kell köpni?

Csomagol a hosszú külföldi munkára induló magyar, egy barátja segít neki a pakolásban.
Az egyik bőröndben meglát egy Orbán-képet, rá is förmed a
barátjára:
- Ez meg mit keres itt?
- Ha honvágyam lenne, elég ránéznem...
migiri
Akkor meg,,, miről beszélünk? Tartsd meg, aztán jövőre hódítsd meg vele a Bükköt vagy 100-szor.
jaja.. egyébként meg ha nem viszik el akkor sem veszem zokon, mert igen jó kis motor..
Egyébiránt meg,,, qrva egyszerű. Ne add el, és mindjárt meg van oldva a problem. Magam részéről örülök, hogy idén beújítottam a Gixert, mert ebben a januártól induló szopatásban már nem kívánnák részt venni. Szerintem Viktor apánk ezzel a lépéssel igggen nagy öngólt lő, mert az emberek majd b@sznak eladni a járműveiket, aki meg mégis eladná, attól meg a kutya se veszi meg ilyen átírási díjaknál...
nem adom oda nyomott áron.. van erre is egy vész tervem,

igaz azt mondják van aki eladni akar van aki meg hirdetni, na én nem hirdetni, de elkótyavetyélni sem haverom decemberbe vette a motorját. MÉG VÁROK
Amikor én megvettem a Wolfot, úgy gondoltam, gatyába rázom, motorozgatok vele kicsit, aztán elpasszolom. Abban az évben jött a válság, amik addig 300-ban mentek, mindjárt 230-240-be lettek ajánlgatva, és nem volt egy nagy kapkodás. Abban az évben nem is nagyon érdeklődött senki. Az idei kicsit értelmesebben indult, (igaz, a végére jól elbaszták (hon)atyáink. Mindenesetre sok érdeklődő volt, és én már végképp eldöntöttem, hogy eladom, végül aztán össze is jött. Bőven azon az áron alul, mint ahogy akartam, dehát... Válság van. Neked is ajánlanám, ha el akarod adni, add el idén nyomott áron, mert jövőre, az alant látottak alapján, nem igen fogod...
de mikor? én egy hónapja sem hirdetem, és most jött be a rossz idő.. lehet ezt május végén vagy júniusban csinálom akkor már nem lenne meg.. ez sem egy elhanyagolható tényező.
Azért én kicsivel az 1000. nézelődő után csak eladtam a(z) (már-már számomra is) eladhatatlannak titulált rétegmotort. Árképzés kérdése...
Aztmondják most kint van angliában, hétfőn indul haza...
hetven-94ötharmincöt0hat
Szevasztok!

Zoli vagyok debrecenből és egy kis segítséget kérnék!
Egy miskolci srác elérhetősége kellene nekem T. Ernőnek hívják,krosszos,utoljára yamaháról tudok,kijár angliába egy fehér kisbusszal és néha hoz motorokat.A szám ami van nekem már nem él,de szeretnék boltolni vele mert korrekt gyereknek ismertem meg.
Ha valaki ismeri és segít azt megköszönném!
Ez jól összetört.